Fiets voor reperatie gebracht na het krijgen van nieuwe motor, fiets knapte bij het aanzetten / trappen, maar doet dit nu nog steeds. M.b.t. kapotte accu, ons werd bij aanschaf geadivseerd een zwaard... Näytä lisää
Vanwege persoonlijke omstandigheden was het niet mogelijk om onze bestelde fietsen in oktober 2025 op te halen. Zonder problemen konden ze tot eind februari 2026 in de opslag blijven staan. Bij het op... Näytä lisää
Vanaf het moment van kennismaking tot levering van de fiets een fijne winkel, goede service en een duidelijke en reëel voorstel voor de aanschaf van een nieuwe e bike. Zeer tevreden over de snelle le... Näytä lisää
Wij zijn meer als dik tevreden over dit bedrijf kwamen op zaterdag om half vier binnen en er werd tijd voor ons genomen. We kwamen voor een E-Bike er werd meegedacht goed overlegd en geluisterd naar... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Vredenburg
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Dorpsstraat, 67, 7971 CR, Havelte, Drenthe, Hollanti
- +31 52 1341442
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bedankt voor jullie hulp
Goede voorlichting, hulp bij onze keuze, vakmanschap van de verkoper, snelle levering.
Snelle service en goede repetitie en de…
Snelle service en goede repetitie en de afhandeling daarvan
Gewoon goed
Informatief en deskundig
De service is heel erg goed
De service is heel erg goed. Ik raad het zeker iemand aan
Prima en snel de reparatie uitgevoerd.
Fijne zaak met een goede service!
E-Bike gekocht. Goede voorlichting en uitleg over de verschillende mogelijkheden door vriendelijk personeel. Ook is het mogelijk om een langere proefrit te maken op verschillende fietsen (leenfiets). Had een 2e slot erbij gekocht. Na een aantal weken sleutel krom. Dit is naar tevredenheid opgelost (kosteloos omgeruild voor ander merk slot). Fietstas die ik graag wilde was niet op voorraad in de winkel. Hebben ze voor me besteld en was snel in huis. Fiets is thuis bezorgd en kan ook voor reparaties opgehaald worden (ik woon niet in Havelte). Kortom fijne zaak met een goede service! Aanrader
Fiets voor reperatie gebracht na het…
M.b.t. kapotte accu, ons werd bij aanschaf geadivseerd een zwaardere accu, maar deze begaf het, ondanks dat hier nog geen 5000 km mee gefietst is. Coulance toegepast, maar minimaal.
Prima begeleiding bij aankoop
Alles keurig en snel afgehandeld
Alles keurig en snel afgehandeld . Ik ben zeer tevreden.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Onduidelijk hoe ik accu moet laden met…
Onduidelijk hoe ik accu moet laden met accu nog in het frame
Onduidelijk hoe,licht aan / uit moet

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Vredenburg
Zeer vriendelijk geholpen en goed advies
Aardig personeel en snelle service
Aardig personeel en snelle service. Het zijn harde werkers en ze leveren kwaliteit.
Prima mensen!
prima geholpen bij aankoop fiets
Fijn en vakkundig geholpen bij aankoop nieuwe fiets
Snelle afwikkeling.
Snelle afwikkeling.
Pedaal was afgebroken deze werden gelijk vervangen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.