Ze hebben me netjes eerst gebeld en uitgelegd wat het probleem was. Ik kreeg 2 opties: een dure reparatie met originele onderdelen (wat langer ging duren), of een goedkopere met een gewoon onderdeel.... Näytä lisää
Vandaag tijdens een fietstocht problemen gekregen met mijn fiets. Hulp gevraagd bij Bike Totaal Verhoeven in Boxtel. Het probleem werd meteen opgespoord en verholpen zodat wij onze fietstocht konden v... Näytä lisää
Heel vriendelijk ontvangen. Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven over de verschillende fietsen en om wat fietsen uit te proberen. Later teruggekomen voor de uiteindelijke koop en ook nu weer he... Näytä lisää
Ben zeer tevreden, vriendelijk, duidelijk, aantal fietsen mogen testen, netjes afgeleverd, niet moeilijk doen, geduldig de tijd voor je nemen.hen verder niks te wensen.
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Verhoeven
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Stationsstraat, 103, 5281 GC, Boxtel, Noord-Brabant, Hollanti
- +31 411 676847
Pyytää asiakkailta arvosteluja
zeer behulpzaam en vooral vriendelijk.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Ik ben op een goede en eerlijke manier…
Ik ben op een goede en eerlijke manier geholpen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Verhoeven
Denken met je mee en dringen je niets…
Denken met je mee en dringen je niets op.
Wat je afspreekt komen ze na top geholpen door Rene en Bram Toppers!

Slechte ervaringen mee
Slechte ervaringen mee, je wordt opgelicht waar je bij staat

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Verhoeven
Fijne winkel met ruime keuze
Fijne winkel met ruime keuze, en alles wordt goed uitgelegd.
Service pakket voldoet aan alle verwachtingen

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Verhoeven
Jullie hebben echt de tijd voor mij…
Jullie hebben echt de tijd voor mij genomen.
En goed uitleg gegeven over mijn fiets .

Goed advies
Goed advies, fijne zaak (met airco), gastvrij, nemen echt de tijd voor je.

Geweldige service en advies
Geweldige service en advies. Romy en Jeroen hebben ons perfect geholpen. Vanuit hun uitgebreide assortiment is er ruime keuze. Nogmaals dank!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Verhoeven
goede service en zeer goed geholpen…
goede service en zeer goed geholpen door vriendelijk personeel

Rolstoelbanden
Banden van de rolstoel van mijn man werden ter plekke vervangen. Hij kon zittend op een stoel wachten.
Top!