Prima gedaan, achterband (binnen en buiten) en ketting strakker gezet. Binnen twee dagen geregeld. en vriendelijk personeel dat is ook een belangrijk punt.
Yritys on vastannut
Afspraak gemaakt. Op afgesproken dag fiets ingeleverd, leenfiets stond al klaar. Volgende dag een sms met de boodschap: Fiets is klaar. Daarna fiets halen. Met een duidelijke uitleg over de gedane re... Näytä lisää
Voor de derde keer hebben wij hier een fiets gekocht, opnieuw tot volle tevredenheid. Het gesprek en advies zijn altijd prettig en persoonlijk; er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook het bestelpro... Näytä lisää
Er werd niet zomaar een nieuwe accu in de fiets gezet. De fiets werd eerst goed onderzocht waar het probleem zat door er regelmatig op te rijden. Het enige probleem was de accu die bij 30% vulling h... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Emmaplein, 4, 3722 AD, Bilthoven, Utrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Weelden
Er werd niet zomaar een nieuwe accu in de fiets gezet.
De fiets werd eerst goed onderzocht waar het probleem zat door er regelmatig op te rijden. Het enige probleem was de accu die bij 30% vulling het liet afweten.
Echt vakmanschap, hulde daarvoor.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - van Weelden
Een ketting op mijn fiets zetten kostte me 160+25,95 euro. Ik had al 25,95 euro betaald. Ons werd beloofd dat ze de 25.95 van de onderzoekskosten die we al betaald hadden eraf zouden trekken in plaats daarvan vroeg meneer er nog 25.- euro bovenop de 160,- euro. Samen 180,- euro voor het plaatsen van een ketting. Dat het tandwiel kapot was had ik niet eerder gemerkt dan na het onderzoek. Service slecht en niet betrouwbaar.
Kocht in locatie Rembrandtlaan een fiets via fietsplan van het werk. Met de medewerker een mooi exemplaar samengesteld dat bij levering perfect bleek te kloppen.
Kunnen zich goed verplaatsen in het probleem.
Goede suggesties en met vakmanschap werk netjes cf afspraak uitgevoerd.
Fiets heeft een goede service-beurt gehad. Ik ben tevreden.
Ruilde een fiets in met realistische waarde;kocht probleemloos nieuwe fiets
Deze stond klaar op afgesproken tyd
Super fijne service. Echt een aanrader. Weten waar ze mee bezig zijn.
This is truly a great bike shop and that is because the owner is 100% committed to excellent service. He and the staff are friendly, competent, reliable and we feel lucky to have such a great bike shop in our neighbourhood.
Deskundig en klantvriendelijk. Altijd bereid een oplossing te zoeken die bij jou past!