Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Wat een goede service, ik bracht vandaag sochtends mijn electrische fiets. Met een platte achterband . Vanwege copd klachten , gebruik ik mn fiets als " scootmobiel" en ben dus echt " onthand" als i... Näytä lisää
Alles was super goed georganiseerd. M’n vragen en verzoeken werden serieus genomen. Ze namen de tijd, ondanks dat ze het heel druk hadden. Ik kreeg een sms-je toen m’n fiets klaar was, incl. overzic... Näytä lisää
Omdat ik op een fijne manier ben geholpen door verschillende collega's. Kreeg een leen fiets mee. Vragen kon je stellen. Goed personeel met veel ervaring. Dat voelde je geen vraag was teveel. Ook zijn... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dennenstraat, 67-69, 6543 JP, Nijmegen, Gelderland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Veni: Ik kwam zonder afspraak, maar Bart nam toch alle tijd om me van goed advies te voorzien. Vidi: Ik zag een aantal leuke fietsen. Fietsi: Ik mocht op 3 fietsen een kort testrondje maken. De volgende dag kon ik de gekozen fiets al ophalen. Top service.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Thoonen
Goede service, prima leenfiets en de onderhoudsbeurt was snel klaar.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Thoonen
Erg fijn en goed geholpen. Direct een fiets aangeschaft en dezelfde middag was deze zelfs al klaar. Perfect!
Vriendelijke en behulpzame verkoper. Fiets gereed gemaakt precies zoals ik het gevraagd had.
Alles prima.
WAs nicely received and guided by the person which attend me. Fast service, reliable. friendly.
Geweldig geholpen, prima uitleg over verschil in fietsen.
Geleverd binnen 2 weken.
Daarna weer uitleg en advies.
Ook advies over verzekering, gelijk aangemeld.
Erg tevreden!
keurig te woord gestaan. Reparatie / onderhoud correct uitgevoerd en goed advies gekregen omtrent regenkleding.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Thoonen
Netjes te woord gestaan en alles snel geregeld
Heel goed advies bij de aankoop. Goede testfiets. Levering geheel compleet zoals besteld met accessoires. Fiets in perfecte conditie geleverd en keurige instructie bij in gebruik name.
Vanwege copd klachten , gebruik ik mn fiets als " scootmobiel" en ben dus echt " onthand" als ik m niet kan gebruiken .) toen ze hier "lucht" van kregen, werd prompt mijn reparatie vooruit geschoven, opdat ik vandaag nog blij geholpen was.
Vorige week was mn versnellingskabel gebroken en buiten dat schroefden ze ongevraagd!!! ook menig schroefje en boutje aan dat door t intensieve gebruik was losgetrild. Als ik hiermee was doorgefietst had het me vele euros gekost. Ik zei al; goede service! Dank je wel mannen!
Top bedrijf, vriendelijk, snelle service, en betrouwbaar. Dit is mijn fietsenzaak!
Ze handelen rustig en nemen alle tijd voor je. Bij aankoop proberen ze de fiets nog dezelfde dag af te kunnen leveren. Ook dan krijg je weer alle uitleg die nodig is.
Topservice bij een jonge topgozer! Begin tot eind goed geholpen en de verschillende modellen en functies bij fietsen laten zien
Ik wist al dat het een prettig bedrijf is, maar soms wordt je toch nog eens extra verrast. Reed op donderdag eind vd middag in één klap m'n band kapot, even gebeld, fiets voor de deur aan de ketting gelegd, en volgende dag meteen gerepareerd (nieuwe binnenband).
Maar dat niet alleen: ook meteen de servicebeurt uitgevoerd die nog gepland moest worden, ook op deze korte termijn gedaan.
En dat alles dan ook nog voor een zeer schappelijk bedrag (waarvan ik denk dat het er eigenlijk niet voor kán). En zo wordt je dus toch nog weleens verrast. Top, bedankt mannen! Harry
Onlangs Mijn 2e nieuwe e bike Gekocht. altijd super Vriendelijk personeel hebben kennis van Zaken . Altijd Eerlijk en Hele goeie service..ik kom er graag. als ik 10 sterren zou kunnen geven deed ik het ..
Zadel dat binnen één jaar afbrak, kosteloos vervangen.