Bike Totaal - Schulting Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Markerkant, 10-jan, 1316 AA Almere, Flevoland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Geduld... Hoe is de fiets? Zit hij goed?Let op (advies) Dit is net te klein... andere fiets, andere houding. Meer naar voren, meer rechtop. Kleinere fiets, zadel hoger. Zitten opnieuw proberen. Enz...... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze week een nieuwe fiets gekocht fantastisch goed geholpen goed advies en geweldig personeel dit bedrijf is echt een aanrader ga zo door

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Gevraagd of men onze Amslod fiets kon nakijken ivm storing trapondersteuning. Mochten de fiets brengen en een paar dagen later had men het probleem gevonden en de fiets gerepareerd. Echt aardige mense... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over onze aankoop! Voor onze dochter een mooie fiets gekocht en we zijn uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel, goed advies en een scherpe prijs. Onze dochter is er superblij mee. Ab... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Pyöräilytarvikkeet
  4. Käytetyt polkupyörät

Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Schulting

Yrityksen kirjoittama

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Kaikki arvostelut

11 736 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Deze week een nieuwe fiets gekocht…

15. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat je zo goed bent geholpen bij de keuze voor je nieuwe fiets. Veel rijplezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

In korte tijd toch gefixt!

De tijd was kort i.v.m. a.s vakantie van het bedrijf. Toch lekke band verholpen. Heel blij mee!

18. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed dat het nog gelukt is voor het sluitingsmoment. Een lekke band vlak voor de vakantie is natuurlijk het laatste waar je op zit te wachten.

Deskundige advisering

Deskundige advisering, snelle en goede service tegen een redelijke prijs.

18. heinäkuuta 2026

Beste,

Fijn dat de advisering en service zo goed zijn bevallen. En dat voor een eerlijke prijs, dat is precies wat je mag verwachten.

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke communicatie en goede…

Duidelijke communicatie en goede service verlening.

3. heinäkuuta 2026

Beste,

Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was. Dat maakt een bezoek toch een stuk prettiger.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Duidelijke uitleg. Top ervaring

9. heinäkuuta 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat je je geen moment opgejaagd hebt gevoeld.

Fijne benadering

Fijne benadering, goed geadviseerd en geholpen. Goede en snelle service .

9. heinäkuuta 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het advies goed bij je paste en dat alles snel geregeld was. Bedankt voor je reactie.

Saanut 4/5 tähteä

De fiets is keurig gerepareerd en…

De fiets is keurig gerepareerd en schoongemaakt maar er is wel water in het contact van de batterij gekomen wat ik niet gecheckt heb en thuis bij het opladen is er kortsluiting ontstaan waardoor ik een nieuwe batterij met oplader heb moeten kopen

27. kesäkuuta 2026

Beste,

Bedankt dat je dit deelt. Het spijt ons oprecht dat dit zo gelopen is. Water in het batterijcontact is iets wat we hadden moeten controleren voor je de fiets meenam, en dat dit uiteindelijk tot kortsluiting heeft geleid is echt vervelend. Als je nog niet contact met ons hebt opgenomen hierover, horen we het graag. We kijken dan samen met je wat we kunnen doen.

fietshelm

de gewenste fietshelmen waren niet aanwezig, helmen zijn besteld en prima afgeleverd.

24. kesäkuuta 2026

Beste,

Vervelend dat de helmen niet op voorraad waren, maar fijn dat de bestelling daarna goed is verlopen.

Fijne benadering

Fijne benadering. Duidelijke uitleg over gebruik fiets.

20. kesäkuuta 2026

Beste,

Goed om te horen dat de uitleg duidelijk was. Veel rijplezier met de fiets.

Bike Totaal

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin