Geduld... Hoe is de fiets? Zit hij goed?Let op (advies) Dit is net te klein... andere fiets, andere houding. Meer naar voren, meer rechtop. Kleinere fiets, zadel hoger. Zitten opnieuw proberen. Enz...... Näytä lisää
Deze week een nieuwe fiets gekocht fantastisch goed geholpen goed advies en geweldig personeel dit bedrijf is echt een aanrader ga zo door
Yritys on vastannut
Gevraagd of men onze Amslod fiets kon nakijken ivm storing trapondersteuning. Mochten de fiets brengen en een paar dagen later had men het probleem gevonden en de fiets gerepareerd. Echt aardige mense... Näytä lisää
Zeer tevreden over onze aankoop! Voor onze dochter een mooie fiets gekocht en we zijn uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel, goed advies en een scherpe prijs. Onze dochter is er superblij mee. Ab... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Schulting
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Markerkant, 10-jan, 1316 AA, Almere, Flevoland, Hollanti
- +31 36 5347961
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Goede service en uitleg over de nieuwe…
Goede service en uitleg over de nieuwe fiets
Geweldig geholpen alles goed uitgelegd…
Geweldig geholpen alles goed uitgelegd prettig personeel dit bedrijf is een aanrader
Vakkundig en vriendelijk
Vakkundig, vriendelijk personeel, altijd behulpzaam om vragen te beantwoorden en ze geven goed advies
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Deze week een nieuwe fiets gekocht…

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schulting
In korte tijd toch gefixt!
De tijd was kort i.v.m. a.s vakantie van het bedrijf. Toch lekke band verholpen. Heel blij mee!

Deskundige advisering
Deskundige advisering, snelle en goede service tegen een redelijke prijs.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schulting
We komen hier al jaren vanwege de goede…
We komen hier al jaren vanwege de goede service

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schulting
Duidelijke communicatie en goede…
Duidelijke communicatie en goede service verlening.

Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Duidelijke uitleg. Top ervaring

Fijne benadering
Fijne benadering, goed geadviseerd en geholpen. Goede en snelle service .

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schulting
De fiets is keurig gerepareerd en…
De fiets is keurig gerepareerd en schoongemaakt maar er is wel water in het contact van de batterij gekomen wat ik niet gecheckt heb en thuis bij het opladen is er kortsluiting ontstaan waardoor ik een nieuwe batterij met oplader heb moeten kopen

fietshelm
de gewenste fietshelmen waren niet aanwezig, helmen zijn besteld en prima afgeleverd.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Schulting
Fijn advies en afspraken worden…
Fijn advies en afspraken worden nagekomen ondanks drukte en 2 man te weinig.
Heel hulpvaardige en vriendelijke…
Heel hulpvaardige en vriendelijke medewerkers. Geven me het idee dat ook ik met mijn 74 aar er toe doe
De deskundigheid van de verkoper is top
De deskundigheid van de verkoper is prima en zorgvuldig.
Goede uitleg en met het juiste advies
Prima team op locatie.