Ja, ook ik was er zo eentje, fietsen online kopen, ergens in een vergeten gat. Slechte ervaringen mee gehad en uiteindelijk besloten om fietsen en dat soort dingen, lokaal te kopen. Inmiddels al dr... Näytä lisää
Bij binnenkomst werd mij duidelijk geïnformeerd over mijn oude fiets hoeveel ik kwijt zou zijn. De medewerker praatte gepassioneerd over zijn vak en hoe hij het liefst zijn werk doet voor de men... Näytä lisää
de servicebeurt van de fiets was prima. Daarnaast werd ik heel prettig en deskundig geholpen met het overzetten van de e-bikegegevens van de vorige gebruiker naar mij: sowieso al een lastige klus als... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vriendelijk. Bellen omdat kosten hoger uit zouden gaan vallen. Dus laat klant zelf beslissen of reparatie/vervanging toch plaats moet vinden.
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Mossink
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Gazelle Charmonix C5 electrisch
Heldere communicatie.
Goede duidelijke service.
Heldere afspraken.
Prijs / kwaliteit verhouding goed.
Perfecte uitleg bediening fiets.
Fiets goed en kundig afgemonteerd.
Top geholpen!!
Top fietsenmaker!
Goede communicatie. Kundig advies. Kleine reparaties worden spoedig uitgevoerd
Klantvriendelijk en persoonlijk contact
Goed snel vriendelijk en prijs kwaliteit is goed.
Goede begeleiding...
Goede begeleiding in de keuze van zowel fiets als fietshelm. Aardig en kundig personeel.
Onderhoud weer prima verricht voor de…
Onderhoud weer prima verricht voor de Buitenlandtocht 🚵♂️
We hadden slechts een kleine reparatie
We hadden slechts een kleine reparatie, maar die werd netjes, snel en met vriendelijke service gedaan.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Netjes op de hoogte gehouden van de…
Netjes op de hoogte gehouden van de service beurten aan onze fietsen met de kosten welke tussentijds er extra bij kwamen
Fiets op dinsdag gebracht voo een…
Fiets op dinsdag gebracht voo een schaderapport, schaderapport zou op vrijdag of zaterdag klaar zijn. De fiets op het einde van zaterdag opgehaald zonder dat ze aan het schaderapport zijn toegekomen. Ik heb er genoeg fietsen gekocht, maar ze zijn nu een klant kwjjt.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
E-bike besteld
E-bike besteld, binnen twee weken geleverd volgens afspraak. Zeer netjes en vakkundig geholpen.
Goed advies veel vertrouwen geeft paul westbroek …
Blij met mijn fiets doordat ik paul westst
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.