Fiets gebracht voor binnenband en nieuwe standaard. Netjes van tevoren gebeld of de achterband die versleten was ook vervangen mocht worden. Snelle service. Fiets weer top!
Yritys on vastannut
Super ervaring! De mannen van Bike Totaal hebben ons super geholpen met de aanschaf van een nieuwe Lovens bakfiets. De begeleiding was van begin tot eind helemaal top; van een spontane snelle proefr... Näytä lisää
Ja, ook ik was er zo eentje, fietsen online kopen, ergens in een vergeten gat. Slechte ervaringen mee gehad en uiteindelijk besloten om fietsen en dat soort dingen, lokaal te kopen. Inmiddels al dr... Näytä lisää
Altijd goede service, vriendelijke mensen en eerlijk advies. En redelijke prijzen. Echte aanrader en al 20 jaar lang de beste fietsenwinkel in de wijk.
Yrityksen kirjoittama
Van Tuyllstraat, 20A, 3829 AD, Hooglanderveen, Utrecht, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Ik kreeg een heel duidelijke uitleg bij een navigatie systeem en ook goed advies.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Service is volgens afspraak verlopen. Ik ben op een vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen. Ook handig dat ik via een betaallink kon afrekenen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Er werd goed mee gedacht en goed advies gegeven

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Vriendelijke mensen en tot nu toe goede service

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Heel plezierig en eerlijk geholpen

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Vriendelijk; eerlijk; mee denkend; veiligheid in het oog en niet op de inkomsten van de zaak gericht bij de verkoop. Duurzaam op meerdere terreinen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Duidelijke communicatie, goede afstelling van de fiets, kennis en kunde aanwezig. Daarnaast erg klantvriendelijk. Leenfiets beschikbaar. Krijgt bericht wanneer de fiets klaar is.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen zoals vanouds in deze zaak.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
vriendelijke medewerkers, goede uitleg en aandacht voor de klant

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Mossink
Gisteren langs gegaan om een nieuwe fiets uit te zoeken en dat was gelukt. Op de terug weg naar huis begeeft mijn oude fiets het, ik bel naar de winkel die hebben gelijk mijn nieuwe fiets gereed gemaakt en zo kon ik gelijk de oude fiets achterlaten en reed ik super blij op mijn nieuwe fiets.
Super snelle service
Ze namen alle tijd voor mij om mij te helpen met de juiste fietshelm. Heel fijn!
We zijn vriendelijk geholpen door de verkoper.
Hij gaf ons goed advies over welke fiets het beste paste bij mijn zoontje.