Prima geholpen, er wordt uitgebreid informatie gegeven. Vriendelijke mensen. Ik bofte dat mijn fiets op voorraad was en rijklaar in de winkel stond. Daarna nog even een hippe fietstas uitgekozen e... Näytä lisää
Goede en duidelijke uitleg bij het uitzoeken van mijn fiets. Geen vraag was te veel. Ben zeer te vrede over het personeel werd overal mee geholpen. Van het uitzoeken tot het afleveren van mijn e-bik... Näytä lisää
Ik had een groot probleem , mijn sleutel van mijn fietsslot was afgebroken de fiets stond nu op slot gelukkig hier thuis . Jullie hebben m... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Mirjam
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Houttuinen, 20, 4461 BK, Goes, Zeeland, Hollanti
- +31 113 211282
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, goed bedrijf maar niet overal secure in de afhandeling. Eerste afspraak was de fiets niet rijklaar. Bij de afhaal en afhandeling ging niet alles vlekkeloos.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Prima service en goed meedenken.
Prima service een goed luisterend oor en het meedenken.
Prima geholpen
Daarna nog even een hippe fietstas uitgekozen en ik reed na klein uurtje vrolijk de winkel uit.
goede voorlichting
nemen de tijd voor je, goede voorlichting en goede service , jan thijs, goed gedaan
Goede en snelle service gehad
De informatie was uitgebreid en…
De informatie was uitgebreid en duidelijk. Om een goede keuze te kunnen maken is gevraagd naar en rekening gehouden met mijn wensen. Er wordt niets opgedrongen en ik kreeg de mogelijkheid om over bepaalde zaken nog even na te denken. Klantvriendelijkheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij Bike Totaal. Een zeer goede winkel!
Omdat ze hele goede service geven en…
Omdat ze hele goede service geven en altijd voor je klaarstaan
aanbevolen
Al jaren klant,prima service,prima mensen en zeer vakbekwaam.En bij aankoop nieuwe ebike kreeg ik fietstassen en spiegel kado.Ontzettend aardig van ze.
Vriendelijk en goed advies, heel blij met m'n fiets!
Vriendelijk, duidelijke uitleg, goed advies, zeer tevreden!
Vriendelijke en kundige medewerkers
Vriendelijke en kundige medewerkers, ruim assortiment en goede service en communicatie in diverse opzichten.
Je wordt prima geholpen en nemen de…
Je wordt prima geholpen en nemen de tijd voor je i.v.m. de uitleg omtrent fiets.
Vriendelijk en voorkomend.
Goede en prettige voorlichting over…fiets aankoop
Goede en prettige voorlichting over kwaliteit en constructie van de fiets.
Fijn geholpen en vlotte aflevering van…
Fijn geholpen en vlotte aflevering van fiets
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.