Vandaag geweest met ketting eraf. Ketting bleek versleten en werd na overleg vervangen. Wat mij blij verasye was dat ik tussendoor snel en vakkundig werd geholpen en zodat ik redelijk snel nog naar mi... Näytä lisää
Het personeel is behulpzaam en vriendelijk zeer goede uitleg en meedenken wat een klant zijn wensen zijn. Echt een aanrader om bij dit bedrijf zaken te doen. Nogmaals bedankt.
De controle van de E-bike fietsen zijn goed uitgevoerd.
Tietoja yrityksestä Bike Totaal - Dekker
Yrityksen kirjoittama
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Oudenhof, 4B, 4191 NW, Geldermalsen, Gelderland, Hollanti
- +31 345 574036
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle reactie en goed werk geleverd.
Het personeel is behulpzaam vriendelijk en verstand van zaken
Vandaag geweest met ketting eraf
Vandaag geweest met ketting eraf. Ketting bleek versleten en werd na overleg vervangen. Wat mij blij verasye was dat ik tussendoor snel en vakkundig werd geholpen en zodat ik redelijk snel nog naar mijn werk kon.
De controle van de E-bike fietsen zijn…
De controle van de E-bike fietsen zijn goed uitgevoerd.
Deskundig / Vriendelijk
Prima advies bij keuze fiets.
Vriendelijk en zij nemen alle tijd voor je vragen.
Je word bij Dekker goed geholpen en…
Je word bij Dekker goed geholpen en krijgt daar een eerlijk en goed advies.
Dringen je niks op en ook de service is prima
Vriendelijk,geduldig,correct.
Vriendelijk,geduldig,correct.
Heel blij met deze fietsenmaker
Prima gedaan ,de juiste keuze .
goede service
We werden vlot geholpen
We werden vlot geholpen. Deskundig advies en uitgebreide instructie. Goede service.
Ik werd vrijwel direct na binnenkomst…
Ik werd vrijwel direct na binnenkomst geholpen, er lag een onderdeel klaar om onder garantie te vervangen, binnen 10 minuten kon ik weer fietsen. Is allemaal netjes en correct gedaan. Ook heel vriendelijk en uitleg bij gegeven.
We wisten precies wat we wilden qua…
We wisten precies wat we wilden qua ebike, hierin snel en doortastend geholpen. Snelle levering
Prima ervaring met Bike Totaal Dekker…
Prima ervaring met Bike Totaal Dekker !in Geldermalsen! Goede service en heel vriendelijk personeel!Echte vakmensen! En behulpzaam! Datum :9 april 2026 !Marijke de Graaff!
Ze hebben mij een mooie fiets verkocht, 2 x proef gereden en daarna gekocht.
We zijn erg fijn geholpen
We zijn erg fijn geholpen, ruime keuze en namen alle tijd om ons te helpen. Ze hebben zelfs de fiets direct rijklaar gemaakt, zodat we hem meteen mee konden nemen. Bedankt!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.