Op zoek naar een elektrische fiets was natuurlijk Boom Tweewielers onze winkel. Meerdere fietsen hebben wij door de jaren heen bij Boom gekocht. Wij werden natuurlijk heel vriendelijk en kundig ontvan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erg snel de fiets weer gereed. Netjes de vraag gesteld of de reparatie, die wat duurder werd, gevraagd. Ook extra moeite gedaan voor de reparatie en daardoor de klant tegemoet gekomen. Heel vriendelij... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitstekende uitleg over verschillende fietsen. Werd speciaal fietsen bijbesteld,om uit te proberen. Mw. Heeft veel kennis ,praktijkervaring. Nam uitgebreid tijd ervoor. Eerder een fiets gekocht hier.... Näytä lisää
Kwam vragen om mijn banden op te pompen. Nooit wat gekocht maar werd vriendelijk geholpen. Koste me een glimlach zei de medewerker. En volgende keer gewoon langskomen. 10+in cijfers uitgedrukt.
Yrityksen kirjoittama
Jac. Dutilhweg, 201, 3065 KA, Rotterdam, Zuid-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Wij zijn al meer dan 20 jaar klant. Altijd goede service. Soms als er tijd is word je even snel tussendoor geholpen in de werkplaats.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Heel vriendelijk personeel, goede uitleg over de fiets die we kochten

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Ik heb fiets vorige zaterdag 11-07-2026 gekocht in Capelle. Het was Sparta prijs totaal €4305, ik had geen overleg van verkoper hoe moet batterij op laden, blijkbaar geen slotje voor openen oplaad pootje ik hoor raar tik in middelste as. Vandaag ik gaan terug naar Winkl.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Een noodzakelijke reparatie van mijn fiets kon op korte termijn uitgevoerd worden. De fiets rijdt weer als nieuw!

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Netjes geholpen , mountain bike 839 euro . Heb het gevoel als ik niet zo enthousiast was geweest , ik in ieder geval gratis bezorgd zou worden , maar moest 50 euro betalen. En ook geen korting !! Dus ga er niet zo snel weer heen.
Bij binnenkomst vroeg ik of zij die fietsen hadden , eerst werd er nee gezegd , toen zei ik zoek geen elec maar een gewone fiets , oh ja dan staat er achter nog wel een . Ik zei gelijk ja , , maar kon echt geen korting geven . Dus echt minpunt

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Prima winkel, uitstekend geholpen, veel aandacht voor wat ik wil en goed meegedacht. Zeker aan te raden

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Vriendelijke en adequate behandeling van de schade aan de fiets.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Ik was goed geholpen door een mevrouw die daar werk en met een andere meneer die hebt me goed uitgelegt over alles

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - Boom
Erg snel de fiets weer gereed. Netjes de vraag gesteld of de reparatie, die wat duurder werd, gevraagd. Ook extra moeite gedaan voor de reparatie en daardoor de klant tegemoet gekomen. Heel vriendelijke mensen.