Zeer prettig geholpen, goede uitleg, de tijd genomen voor al mijn vragen en wensen. Proefrit kunnen maken, waardoor ik tot mijn besluit gekomen ben om die e-bike te kopen. Bij het ophalen, zeer behu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed geluisterd naar mijn wensen Kwam voor een andere fiets kijken die ik zelf had uit gezocht Tipte mij om deze fiets te testen en dat beviel prima Deze gekocht en na 3 maanden zeer tevreden
Yrityksen kirjoittama
Marktplein, 30, 1972 GB, IJmuiden, Noord-Holland, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Gisteren bij het instappen viel mijn sleutelbos tussen en chauffeursstoel en de handrem. Na een paar minuten prutsen, de sleutelbos was op een ongelukkige plek terechtgekomen, realiseerde ik me dat zonder externe hulp, de sleutelbos daar zou blijven liggen.
Omdat mijn auto slechts een paar honderd meter van Bike Totaal-A. Donker in IJmuiden geparkeerd stond en ik me hun klantvriendelijke houding herinnerde, besloot ik een gokje te wagen. Wellicht wilden ze me helpen met een geschikt tangetje... Oh, zei de medewerker, ik loop wel even mee met u mee. Maar, zei ik, de auto staat een paar honderd meter verderop...
Een lang verhaal in het kort, een paar minuten later, viste hij met een soort pookje mijn sleutelbos tevoorschijn. Vanzelfsprekend bedankte ik hem hartelijk voor zijn hulpvaardigheid, stak vervolgens de sleutel in het contact en reed opgelucht weg.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Bij het ophalen, zeer behulpzaam, de tijd genomen om diverse dingen uit te leggen. Ook mijn extra wensen zijn meegenomen. Al met al een zeer prettige ervaring.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.. ik had best wel wat problemen met nieuwe fiets. Uiteindelijk opgelost.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Plotseling moest ik besluiten voor een nieuwe e-bike. In de zaak werd door Martijn goed geluisterd naar mijn wensen en hij kwam daarna met een aantal goede suggesties. Ik hoefde niet meteen te besluiten, kreeg een offerte en de tijd om me hierop te oriënteren. Nadat ik besloten had is alles op alles gezet om de fiets zsm te leveren omdat ik hem echt nodig had. Dank mannen!! Ik ben heel tevreden!!

Der Laden ist klasse.
Ich hatte auf einer Fahrradtour im Urlaub einen Platten. Im Laden wurde mir sofort weitergeholfen. Obwohl kein Termin in der Werkstatt mehr frei war.
In max. 10 Minuten war das Fahrrad wieder fit.
Personal sehr freundlich, hilfsbereit und kompetent.
Man spricht sehr gutes deutsch und englisch, vielleicht noch mehr Sprachen, daß kann ich nicht beurteilen.
Den Laden kann man nur empfehlen.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
prima bedrijf vriendelijke mensen...staan altijd voor je klaar

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Alles was goed accu vervangen viel onder de garantie en alle onderhoud gedaan netjes alles doet het weer bedankt jongens.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Goed geluisterd naar mijn wensen
Kwam voor een andere fiets kijken die ik zelf had uit gezocht
Tipte mij om deze fiets te testen en dat beviel prima
Deze gekocht en na 3 maanden zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Vriendelijk geholpen van proefrit naar offerte tot aflezing.
Duidelijke communicatie.

Vastaus yritykseltä Bike Totaal - A. Donker
Prima advies en communicatie van Martijn. Heel goed gevoel bij onze aankoop.
Zij er nog betere fietsen zaken! Heel erg bedankt voor jullie hulp.