Saanut 5/5 tähteä

Mijn persoonlijke ervaring met Zizzi is dat klanttevredenheid ALTIJD op de eerste plaats komt wat ik als klant enorm waardeer. Ik heb de afgelopen 2 jaar mijn hele garderobe vernieuwd met de trendy kl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

bestel al jaren bij Zizzi, sinds de winkel is gesloten. Echter kwam deze keer de bestelling niet aan. Contact opgenomen met de vervoerder maar dat bood geen oplossing. Toen via de klantenservice van Z... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Les hotesses sont tres reactives, reponse au mail tres rapide. Probleme resolu aussitot bravo Je suis ravie de leurs acceuils.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie shirtjes ontvangen. Twee shirtjes met print waren niet helemaal mijn smaak dus die gingen retour. Vanmorgen heb ik via de chat contact gezocht om te vragen of mijn retourzending goed was aange... Näytä lisää

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ik had heel suf twee artikelen besteld…

Ik had heel suf twee artikelen besteld maar apart afgerekend dus dubbele verzendkosten. Na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik de verzendkosten die ik dubbel had betaald terug.
Met een vriendelijk mail werd ik hiervan op de hoogte gesteld en het geld stond ook al direct op mijn rekening.
Heel netjes allemaal!

4. heinäkuuta 2025

Achteraf verwerking van korting

Had een bestelling geplaatst en nog geen tien minuten later kreeg ik een kortingsaanbieding voor mijn aankomende verjaardag. Na een mailtje is de korting alsnog verwerkt door een terugbetaling. Dat vind ik echt super goede service.

16. kesäkuuta 2025

Fijne webshop

Mooie kleding en schoenen, altijd heel blij mee. Hebben een hele goede klantenservice waar je heel vriendelijk, goed en snel geholpen wordt.

17. kesäkuuta 2025

Superservice

Ik had een dubbele bestelling gedaan en direct contact opgenomen via de chat. Alles werd gelijk in werking gezet om de bestelling te annuleren en het geld stond de volgende dag alweer op mijn rekening!
Super!

17. huhtikuuta 2025

Hele goede service

Vanmorgen heb ik via de chat contact gezocht om te vragen of mijn retourzending goed was aangekomen. De vriendelijke medewerker van zizzi bevestigde dit en zette ook gelijk de terugbetaling in gang.
Hele vriendelijke en fijne service zonder wachttijden.

15. huhtikuuta 2025

Top service!

Jas gekocht en op de dag van ontvangst zag ik op de site, dat de jas vijf euro goedkoper was dan de dag ervoor, de dag van bestelling.
Ik heb een mailtje gestuurd.... en ja, kreeg vijf euro terug gestort! Top service!

8. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

J'ai signalé la non réception d'un d'un colis…

J'ai signalé la non réception d'un colis. Le jour même, j'ai reçu une réponse et le lendemain, la confirmation de la prise en charge du remboursement qui a été bien sûr effectué. C'est ce qu'on appelle du professionnalisme. Bravo. Je recommande.

4. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ongelofelijke goede service !

Ongelofelijke goede service !
Ik had een bestelling geretourneerd maar nog niets teruggestort gekregen.
Via de klantenservice heb ik een mail verstuurd waar ik ‘s anderendaags een heel vriendelijk bericht over ontving dat het onmiddellijk ging nagekeken worden.
Nog geen uur later kreeg ik bericht dat alles ok was en de terugstorting ingezet was.
Ondertussen is het bedrag al op mijn rekening gestort.
Dit is supervlug !
Ik wil er wel bij vermelden dat het een zeer vriendelijke en beleefde dame was die met mij berichtte. En zeer efficiënt !!!
Waarvoor dank !

26. helmikuuta 2025

Zeer vriendelijk personeel!

De medewerkers van deze klantenservice weten hoe het hoort. Vriendelijk, luisterend en meedenkend. Een hele fijne ervaring! Toppers!

22. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben heel netjes geholpen door Vivi…

Ik ben heel netjes geholpen door Vivi van de klantenservice. Ze had alle geduld met me en gaf me ondersteuning in het uitzoeken van een broek, ik vind hetzelf zo lastig en moeilijk om online de juiste keuze te maken . Je kunt de stof niet voelen en bekijken.

2. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin