Sølund - Naturens eget håndværk Arvostelua 425

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Sølund huse havde gode tilbud på brænde forår 26. Vi fik leveret 2 brændetårne af den sødeste og mest hjælpsomme chauffør . 20.02 2026. Vi vil gerne anbefale Sølund huse for de gode priser og meget... Näytä lisää

Pavalion projekt. (den dyre model) Montage vejledning er desideret dårlig. Mål på gulv passer ikke Der mangler karme ind. Dør hul meget lav, 1,69m Tårnhul: det kan regne ind ved slag regn. Sid... Näytä lisää

Lang, men positiv proces fra tanke til handling - fra første spørgsmål til det sidste, altid hurtige og kompetente svar, som endte op i køb af Mary 8, som til fulde lever op til forventninger om... Näytä lisää

Vi modtog i sommeren 2025 et rigtig fint legehus i modellen “Lille Otto”. Vi er rigtig tilfredse med legehuset og ungerne elsker at lege i det. Eneste forlag til optimering kunne være at døren... Näytä lisää

1. Piharakennusten toimittaja
  2. Leirintämökki
  3. Mallitalonäyttely
  4. Leikkipuistolaitteiden toimittaja
  5. Vajanrakentaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Sølund Huse er en online og fysisk forretning med udstilling og salg af havehuse, pavilloner, garager, legehuse, redskabshuse mm. Sølund Huse har I alt over 50 huse udstillet. Alle er velkomne store som små"

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Købte Mary 7 redskabsskur med fejl.

Købte Mary 7 redskabsskur, blev leveret til tiden men havde transportskader og skimmelsvamp på brædderne, plastindpakning havde været repareret med tape. Efter klage med billeddokumentation blev skyret hurtigt erstattet.
Det nye skur var dog ikke perfekt. Flere brædder var skæve og samlingerne var for små, kostede 3x2 tømmertimer. Skruer til gulv manglede.
Samlevejleding var ikke meget bevendt og videoen på hjemmesiden var til et andet skur.
Telefonhjælp, angiveligt en tømmer, var ikke til nogen hjælp.
Lokal tømmer fik dog skuret samlet.

8. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Vi er meget kede af at høre om de problemer, du oplevede med det første leverede redskabsskur. Vi bestræbte os på at håndtere situationen hurtigst muligt ved at ombytte hele skuret gratis med ekspreslevering. Vi er selvfølgelig ærgerlig over at dette alligevel skabte så stor utilfredshed at vi ikke kunne få mere end en stjerne.

Sølund Huse

Pas på inden du handler med sølund huse…

Pas på inden du handler med sølund huse og hav ekstrem god tid og tålmodighed.
Vi fandt ved opsætning af vores pavillon ud af at vinduerne er 6 mm for bredde i forhold til afstanden mellem hængslerne på pavillonen og derfor ikke kan lukke.
Sølund huse mener at vi skulle have opdaget det ved levering. Hvordan skal man kunne opdage det når man ikke må samle den ?? De mener ikke der er nogen fejl på de leverede vinduer, men sender mig en video af hvordan jeg kan justere hængslerne , ved at skrue dem længere ud, hvis de gaber når træet har trukket sig sammen fordi det er tørt. Man får simpelthen indtryk af at de slet ikke aner hvad de taler om. Jeg står med tørre vinduer hvor problemet er stik modsat!! Jeg kan ikke skue hængslerne længere ind, vinduerne er tørre. Hvad skal jeg gøre til efteråret når vinduerne så tager imod lidt fugt fra vejret.
Jeg når nu hverken at få min pavillon færdig til fødselsdag eller bryllupsdag, for deres nye løsning er at de vil sende en snedker fra Jylland til Kalundborg for at kigge på det, fordi de åbenbart ikke stoler på at jeg selv og min tømrer har øjne i hovedet.
Ingen anbefalinger herfra.

22. huhtikuuta 2024

Hej Julie,

Vi beklager, du har haft udfordringer med din pavillon. Det var særligt vigtigt, at du havde kontaktet os, før du påbegyndte justeringer som slibning eller skæring i vinduerne. Dette er sammenligneligt med at købe en bil: hvis døren ikke lukker korrekt, skærer man heller ikke i døren, før man har kontaktet forhandleren.

Ud fra de billeder, du har sendt, har vi ikke kunnet identificere en fejl, og dialogen med savværket har heller ikke indikeret, at der er sendt forkerte vinduer. Derfor sendte vi en guide til justering af vinduer og døre. Da dette umildbart ikke løste dine udfordringer, tilbød vi at sende vores snedker forbi for at inspicere din pavillon og vurdere situationen. Desværre afviser du dette tilbud og ønsker i stedet en økonomisk godtgørelse, uden at vi har haft mulighed for at verificere, om der foreligger en reel fejl på produktet.

Hilsen
Sølund Huse

Leveringstiden var lidt længere end…

Leveringstiden var lidt længere end først lovet, men ellers fuldt ud tilfreds.

16. huhtikuuta 2024

Hej!
Tak for din feedback og for din tålmodighed med leveringstiden.

Det glæder os at høre, at du er fuldt ud tilfreds med produktet, nu hvor det er ankommet.

Vi sætter pris på din forståelse og håber, at du får stor glæde af dit køb. 🏡

Virkelig professionel betjening

Virkelig professionel betjening.
Havde et spørgsmål om er produkt som ikke var billede af, fik en fyldestgørende forklaring på hvordan adspurgte produkt så ud.

18. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Mange tak for de rosende ord af vores betjening. Vi er glade for at høre, at du fik en fyldestgørende forklaring på dit spørgsmål om produktet. Det er vigtigt for os, at du føler dig velinformeret og tryg ved dit køb.

Vi sætter pris på din positive feedback! 🌟

Waouw

Skønt firma med lækre produkter i flot design og god holdbarhed. Vores næste projekt bliver helt sikkert fra Sølund.

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

tak for din positive anmeldelse og de venlige ord om vores produkter og design.

Vi sætter stor pris på, at I overvejer Sølund Huse til jeres næste projekt og glæder os til at være en del af det. Tak for tilliden, og vi ser frem til at hjælpe jer med at realisere jeres drømme! 🌟

Legehus

Bestilte et legehus og det blev leveret som det skulle. De havde dog glemt malingsættet der også var bestilt. Ringede til dem og modtog malingen efter ca 1 time. God samlevejledning og råd findes på hjemmesiden. Super god service. Kam varmt anbefales.

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusinde tak for din anmeldelse og for at nævne både vores service og den lille udfordring med malingsættet.

Vi beklager forglemmelsen, men er glade for at høre, at vi hurtigt kunne rette op på det.

Din tilfredshed og en god samleoplevelse er vigtig for os. Tak for din anbefaling og de positive ord! 🌟

Dream, Believe, Dare & Do

Dream it, Believe it, Dare it & Do it - er forudsætning for kunde tilfredshed. Og den har Gasellevirksomheden Sølund huse til fulde forstået at efterleve. Tak.
Efter omfattende research på mange websider og flere opklarende opkald til Sølund huse, hvor jeg hver gang fik hurtig og superkompetent hjælp, besluttede jeg mig for min drøm om eget sommerhus.
Kvalitet, Pris, Levering, fortrydelsesgaranti, god website og telefonisk kontakt.
var tillidsskabende faktorer.
Med venners hjælp og Sølund som “hotline” er jeg helt tryg og kan i Maj måned, sidde glad tilbagelænet og nyde mit fine egenproducerede Sølundhus i naturen.

17. huhtikuuta 2024

Hej!

Tak for din inspirerende anmeldelse og de smukke ord om vores tilgang til kundetilfredshed. Vi er meget stolte over, at du har oplevet den service og support, som vi stræber efter at levere til hver enkelt kunde. Det lyder som en spændende rejse mod realiseringen af dit drømmesommerhus, og vi er glade for at have kunnet støtte dig undervejs.

Vi håber du snart får mulighed for at nyde de afslappende stunder i dit nye Sølundhus som snart er på vej til dig ! 🌿🏡

Alt klapper

Alt klapper
Enkel bestilling, levering som aftalt, god kvalitet,gode anvisninger!! Bare proff👍

15. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for din positive feedback.

Vi er glade for at høre, at alt fra bestilling til levering og produktkvalitet levede op til dine forventninger.

vi sætter stor pris på at du havde en god oplevelse.
Tak for at anerkende vores professionalisme! 👍

Sølund Huse 🍃

gennemtænkt varesortiment der er til at…

gennemtænkt varesortiment der er til at betale. Har ikke handlet hos jer endnu, men fulgt jeres inspirerende nyhedsmails, og glæder mig til at blive rigtig kunde hos jer, når tiden kommer

15. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Mange tak for din interesse og de venlige ord om vores varesortiment og nyhedsmails.

Vi er glade for at høre, at du finder inspiration i det, vi tilbyder, og vi ser meget frem til at byde dig velkommen som kunde, når tiden er den rette. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for, når du er klar til at træffe din beslutning. 🌟

Smukke og funktionelle huse

Smukke og funktionelle huse, der både er rare at være i (forår, sommer og efterår), og som afrunder haven som rum.

15. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Hej! Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit hus og finder det smukt og funktionelt. Vi er særligt glade for at høre, at huset komplementerer din have så godt. Vi ønsker dig mange dejlige stunder i huset gennem alle årstider

Sølund Huse

Simpelthen så flot det i laver 👏.

Simpelthen så flot det i laver 👏.. Har ikke købt noget endnu, men er så vild med jeres Anneks'er, vildmarksbade og legehuse 👌🤩... Har kigget det sidste års tid, og er i mellemtiden flyttet, og skal i gang med overdækket og træterrasse, så et Vildmarksmad, er virkelig på ønskelisten 🧜‍♀️🧘‍♀️🍾😎

14. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for din entusiastiske feedback! Det er fantastisk at høre, at du er begejstret for vores annekser, vildmarksbade og legehuse. Vi ser frem til, måske snart at kunne bidrage til din nye bolig med et Vildmarksmad:

Tak fordi du har os i tankerne, og vi håber at høre fra dig, når du er klar til at tage næste skridt!

Sølund Huse

Virkeligt fristende nyhedsbrev, der kan anbefales alle havedrømmere

Virkeligt fristende nyhedsbrev

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Mange tak for de pæne ord om vores nyhedsbrev! 📰 Det er skønt at høre, at du finder det fristende og inspirerende for alle, der drømmer om at forskønne deres have. 🌿 Vi håber, at det vil fortsætte med at give dig masser af gode idéer og inspiration!

Æstetik og harmoni

Sølund Huse laver de smukkeste legehuse til børn, og deres havehuse og annekser er virkelig harmoniske og flotte.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for dine smukke ord om vores legehuse og annekser. 😊 Vi er glade for at høre, at du værdsætter æstetikken og harmonien i vores design. Det er vigtigt for os, at vores huse både er en fryd for øjet og en funktionel tilføjelse til hverdagen. Vi håber de vil bringe glæde til mange fremtidige stunder i haven!

Sølund Huse 🌺

Absolut brugbar og funktionel pavillon

Har købt og har selv opstillet 8-kantet pavillon ved vores sommerhus. Gratis og hurtig levering. Rum for mange oplevelser - og så kan den også bruges til bestyrelsesmøder.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tak for din positive anmeldelse af din pavillon. 🌟 Det er fantastisk at høre, at den både understøtter afslapning og bestyrelsesmøder ved jeres sommerhus. Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt og håber, den vil berige mange flere oplevelser! 🏡

Sølund Huse 🌼

Shelter fra Sølund

Vi købte et shelter. God kvalitet. Gode instruksioner, og vi byggede det selv. Og så er det bare blevet super flot i haven! Vi bruger det meget.

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tak for jeres feedback på shelteret. 🌲 Det er fantastisk at høre, at I er tilfredse med kvaliteten og instruktionerne, og at I har haft succes med selv at bygge det. Skønt at det er blevet en flot tilføjelse til haven, som I bruger flittigt!

Havehus

I 2022 var vi oppe hos sølund og kigge på et have hus..
Fik en fantastisk betjening, kunne ikke beslutte mig til hvilken jeg skulle have, de mente jeg skulle tage hjem og tænke over hvad der ville være bedste for mig at købe.
Jeg var flere måneder om at bestemme mig og ringede flere gange for at få vejledning og råd, bestemte mig for et men nej ombestemte mig og ingen sure miner fra deres side af, fandt mit drømme havehus og så det var på bud, men tilbudet var udløbet.
Men så søde og flinke som de er fik jeg liv til at købe det til udsalgspris.
Tak for jer
Vi har kigge på en sauna tønde hos jer om håber på et køb..

12. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tak for at dele din oplevelse med køb af havehus hos os. Det glæder os at høre, at du følte dig godt vejledt gennem hele beslutningsprocessen. Vi er her for at hjælpe, uanset hvor lang tid det tager at finde det helt rigtige hus! 🏡

Fantastisk at høre, at du endte med at finde dit drømme havehus – og til en god pris! Vi ser frem til også at kunne hjælpe jer med jeres næste projekt. 🌿

Super-shelter

Vi købte et shelter for et par år siden hos Sølund Huse. Vi er stadig meget glade for det, og det står lige så fint i dag, som da vi købte det.

12. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for jeres dejlige ord om shelteret. Det er fantastisk at høre, at I stadig er glade for det, og at det holder sig flot år efter år. 🌲 Vi sætter pris på, at I tog jer tid til at dele jeres tilfredshed, og vi håber, det vil fortsætte med at berige jeres udendørsliv i mange år fremover.

Har købt et hus

Har købt et hus, jeg venter på. Kan ikke skrive så meget nu, før det er ankommet. Forventer at Sølund huse bistår mig når huset skal opføres.

12. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tak for at du har valgt et af vores huse. Vi ser frem til, at du modtager det, og står naturligvis klar til at assistere dig med opførelsen, så snart det er ankommet. Vi håber, at det vil leve op til dine forventninger og blive alt det, du har drømt om. 🏡

Sølund Huse 🍃

Godt redskabsskur, den dårlig vejledning

Købte et Maggi 3 redskabsskur hos Sølund Huse og fik leveret et solidt skur, men med lidt vildledende instruktioner.

Et opkald til kundeservice kunne ikke oplyse om det var den medsendte samlingsvejledning eller vejledning og videoer fra hjemmesiden for Sølund Huse, som skulle benyttes. Nogle af de elementer der var vist på samlevejledningen, stemte heller ikke overens med elementerne i pakken.

Jeg endte med at gennemgå Youtube-videoerne minutiøst og samlet skuret ud fra dem.

Er dog glad for skuret i dag, på trods af besværlighederne.

5. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

ak for din ærlige feedback. Vi beklager de udfordringer, du stødte på med vejledningen til dit Maggi 3 redskabsskur. Det er vigtigt for os at sikre, at vores vejledninger er klare og korrekte, og vi vil tage din oplevelse med i vores overvejelser for fremtidige forbedringer 🛠️

Sølund Huse 🍃

Købte legehus Lille Alberte ved Sølund.

Købte legehus Lille Alberte ved Sølund.
Ekspedit og godt køb.
Vi er stolte af vores legehus.
Tak

12. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Sølund - Naturens eget håndværk

Tusind tak for din anmeldelse. 🏠 Det glæder os at høre, at du oplevede en ekspedit og god købsoplevelse hos os, og at I er stolte af jeres nye legehus, "Lille Alberte". Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med jeres køb. 🌟