1. Eläinlääkäri

Det er vigtigt, at vi kan tage afsked med vores kæledyr hjemme i vante og trygge rammer lige så vel, som det er vigtigt for vores dyr, at de får en værdig og rolig afsked, når de skal herfra. Derfor står jeg til rådighed, når den sidste afsked skal tages med din bedste ven. Jeg kører primært Odense og omegn, men hele Fyn og trekantsområdet er muligt, hvis egen dyrlæge ikke tilbyder hjemmeaflivning.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

De varmeste anbefalinger.

Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling til Det Sidste Poteaftryk ❤️

At sige farvel til sin hund er noget af det sværeste, man kan stå i – men her blev det gjort til en smuk, rolig og utrolig værdig oplevelse. Hele forløbet var præget af omsorg, respekt og nærvær, og vi følte os trygge hele vejen igennem.

En helt særlig tak til dyrlæge Camilla, som mødte os med en sjælden varme og empati. Hun guidede os nænsomt gennem det hele og sørgede for, at vores sidste stund med vores elskede hund blev præcis, som vi havde håbet – rolig, kærlig og fuld af værdighed.

Det betyder mere, end man kan beskrive med ord, at få lov til at tage afsked på den måde.

Af hjertet tak 🙏

12. huhtikuuta 2026

Vi er dybt taknemmelige for den smukke…

Vi er dybt taknemmelige for den smukke og respektfulde måde, Poteaftryk hjalp os med at sige farvel til vores elskede hund.
Fra første kontakt blev vi mødt med varme, forståelse og omsorg. Hele processen foregik i rolige omgivelser med masser af tid og plads til tårer og kærlighed – præcis som vi havde håbet på.

Det betyder uendeligt meget for os, at afskeden blev så fredelig og værdig. Vores hund fik lov at sove stille ind, omgivet af dem, der elskede ham mest.

Tak for at gøre en svær dag lidt lettere. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afsked. ❤️

15. heinäkuuta 2025
Det Sidste Poteaftryk-logo

Vastaus yritykseltä Det Sidste Poteaftryk

Kære Ronni og familien,

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse og for, at I dengang tog jer tid til at skrive den på trods af den sorg, I stod midt i.

Jeg sender jer mange kærlige tanker ❤️

De bedste hilsner fra
Camilla