Super vriendelijk en meedenkend en deze lasertherapie is echt een eye opener .. Kwam met div klachten waaronder ingescheurde hamstring en geïrriteerde/ ontstoken bilspier en hielklachten, waar ik a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na 10 behandelingen weinig of geen resultaat .de laatste behandeling heb ik heel erg veel napijn gehad en daar hebben ze verder niet meer op gereageerd.Ik ben daarom ook gestopt
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bij Lasertherapeut staan uw herstel en welzijn centraal. Met behulp van innovatieve MLS® Lasertherapie helpen wij klachten als pijn, ontstekingen en blessures effectief te behandelen. Deze therapie is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd toegepast – van topsportteams tot moderne fysiotherapiepraktijken. Onze behandelingen zijn pijnvrij, veilig en niet-invasief, en ondersteunen het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Of het nu gaat om acute sportblessures, chronische pijnklachten of revalidatie na een operatie: wij streven ernaar u sneller en comfortabeler te laten herstellen. Wij geloven in persoonlijke aandacht en werken samen met u aan een behandelplan dat aansluit bij uw situatie en doelen. Zo krijgt u niet alleen verlichting van klachten, maar ook de mogelijkheid om weer volop te bewegen en te genieten van het dagelijks leven.
Kromme Spieringweg 291, 2141BS, Vijfhuizen, Hollanti
- info@lasertherapeut.nl
- www.lasertherapeut.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bijzonder vriendelijke mensen
Bijzonder vriendelijke mensen, je wordt goed meegenomen in het proces.
Last v Frozen shoulder.
Ze zijn erg behulpzaam, klantgericht ook zeer kundig met wat ze doen. Ik had last v frozen shoulder, een aantal cortisone injecties gehad ook daarnaast fysiotherapie behandelingen. Niks helpt. Maar de laserbehandelingen bij ASL heeft mij echt vd pijn geholpen. Super bedankt! Ik raad iedereen ook echt aan om te proberen.
vriendelijk personeel
vriendelijk personeel, goede behandeling. Prettig pand waar gewerkt wordt.
Prima behandelingen
De behandelingen zijn prima, maar dat heeft nog niet geresulteerd in een vermindering van de pijn in mijn benen.
Zeer vriendelijk en een goede onderbouwing van het verwachte resultaat.
Zeer vriendelijk mensen en een goede uitleg gekregen van de behandeling. Maar of het ook geholpen heeft is nog te vroeg omdat ik pas 1 keer geweest ben.
werkt echt fantastisch
veel klachten gehad, nu weinig klachten en veel meer bewegingsvrijheid
1 keer geweest voor mn knie
1 keer geweest voor mn knie. En, ongelooflijk maar de pijn is weg!
Ik wandel weer pijnloos en zelfs tijdens en na het sporten heb ik geen klachten. Bizar maar ik ben blij!
Aanrader!!
Lieve mensen en nu ook pijnvrij
Lieve mensen en nu ook pijnvrij. Liep er lang mee, het duurde denk ik zo'n 7 keer en dat is dan best snel. Ik ben blij
Geweldige ervaring!
Ruim 5 jaar heb ik last van een versleten meniscus na een ongeluk waar ik mijn knieschijf gebroken had. Ipv weer een injectie met corticosteroïden waar ik al meerdere van heb gehad, mijn knie laten behandelen met een laser. Na vier sessies heb ik nu geen noemenswaardige pijn meer en is hopelijk de jaarlijkse corticosteroïden niet meer nodig zijn.
Al met al kan ik het iedereen aanraden.
goede en effectieve behandeling en…
goede en effectieve behandeling en bekwame therapeut
Lasertherapeut Vijfhuizen
De praktijk in Vijfhuizen is goed bereikbaar en de lasertherapie helpt geweldig tegen mijn artrose. 5sterren
Na 10 behandelingen weinig of geen…

Vastaus yritykseltä Lasertherapeut
Gun je lichaam deze lasertherapie!
Super vriendelijk en meedenkend en deze lasertherapie is echt een eye opener ..
Kwam met div klachten waaronder ingescheurde hamstring en geïrriteerde/ ontstoken bilspier en hielklachten, waar ik al ruim 2 jaar mee loop en ik heb nu dagen dat ik 80% minder pijn ervaar ..
Ik ben er nog niet maar weet zeker dat dit goed gaat komen … blij met Monique
Gr Charita

Eindelijk pijnvrij
In een half uur verlichting van al lang bestaande pijnklachten! Met nog een paar behandelingen klachtenvrij, geweldig! De kundige en zorgvuldige therapeut doet goed werk, bedankt!

Artrose behandeling
Ging open in behandeling na 1 behandeling voelde ik al een verschil met bewegen. Nu na 7 behandelingen voel ik mijn beide knieën niet meer ze zijn soepeler en het belangrijkste pijnvrij.

Vastaus yritykseltä Lasertherapeut
Ik heb het ervaren als heel betrokken…
Ik heb het ervaren als heel betrokken bij de cliënt en vakmensen alleen zo jammer dat het bij mij jammer genoeg niet heeft geholpen maar als ik het hoor hebben jullie gelukkig ook mensen die jullie wel konden helpen ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst groeten van Corrie van der veldt-niemann

Vastaus yritykseltä Lasertherapeut
Nadat ik contact had opgenomen kon ik…
Nadat ik contact had opgenomen kon ik op zeer korte tijd terecht waar ik gelijk baat bij had. Na 3 behandelingen kon ik weer pijn vrij bewegen.
Snelle afspraak
Snelle afspraak. Duidelijke uitleg over de werking en doel van de behandeling.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.