Saanut 5/5 tähteä

Ein großartiges Team, das auf all unsere Wünsche eingegangen ist und uns das beste Angebot für unsere Villa gemacht hat. Wir haben uns jederzeit gut betreut gefühlt. Wir werden unsere Urlaube und A... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via casapilot hebben we een vakantiehuis geboekt in Vielsalm. Omdat we met een grote groep waren hadden we nogal veel vragen en casapilot heeft ons uitstekend geholpen, snelle en vriendelijk contact,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service na verblijf in villa in Jalhay. Bijna 9000- euro betaald incl. schoonmaak en achteraf nog eens 500,- extra voor schoonmaak o.a. omdat er nog een kruimel lag in de magnetron en nog... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima verblijf gehad in Riemst, huis voorzien van alle luxe en comfort. Grote comfortabele slaapkamers, ook de woonkamer, keuken en natuurlijk de wellness niet te vergeten. Waren hier met 8 volwassene... Näytä lisää

1. Loma-asunnon vuokraus

Yrityksen kirjoittama

Casapilot was founded in 2010 by Dusty Kukenheim and his partner Sandro Kleis, with the vision of creating a holiday accommodation agency that met their own high standards of quality, well-being and service. After purchasing their first holiday home, they realized that there was no high-end agency on the market and decided to fill the gap with Casapilot. Our Mission At Casapilot, we are dedicated to providing unforgettable holiday experiences, focused on luxury and well-being. Every property on our website has been carefully selected and inspected by us, guaranteeing impeccable quality and exclusive services. We maintain privileged relationships with the owners, enabling us to offer unique and prestigious properties. Our offer Our diversified catalog includes : Holiday homes: For holidays with family or friends in enchanting settings. Villas: Spacious, luxurious properties for memorable holidays. Fincas : Traditional homes offering charm and authenticity. Luxury suites: Ideal for couples seeking privacy and refinement. Our Destinations Casapilot offers you a variety of popular destinations: The Belgian Ardennes, with their verdant landscapes and soothing atmosphere. The Côte d'Azur, famous for its sunny beaches and glamour. Ibiza and Majorca, Spanish islands renowned for their natural beauty and festive atmosphere. Flanders and the Netherlands, offering unique experiences combining tradition and modernity. Conclusion Casapilot is more than just a vacation rental agency; it's an invitation to discover exceptional places and experience precious moments in dream properties. Join us for a luxurious vacation experience, focused on well-being and personalized service. With Casapilot, every stay becomes an unforgettable experience.

3,9

1 tähti

On vastannut 47 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Alles perfekt

Zuverlässige und schnelle Kommunikation, exakte Beschreibung der Unterkunft.

3. lokakuuta 2024

Liebe Nadine,
danke für die tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Kommunikation und der Unterkunft so zufrieden waren. Wir würden uns freuen, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen!

Saanut 5/5 tähteä

Boeking en uitleg was duidelijk.

Boeking en uitleg was duidelijk.

22. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het boekingsproces en de uitleg duidelijk waren. We hopen dat u verder ook een prettig verblijf hebt gehad en zien u graag nog eens terug!

Saanut 4/5 tähteä

Goede gastheer en gastvrouw

Goede gastheer en gastvrouw. Huis was schoon. Leuke faciliteiten eromheen. Genoeg te doen!

27. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Bedankt voor de mooie recensie! We zijn blij dat u genoten hebt van uw verblijf en dat het huis en de faciliteiten naar wens waren. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een volgende ontspannende vakantie! 😊

Alles klopte...weer

Alles klopte...weer, locatie, woning, gezelschap, welness...
Casapilot is top. Alles perfect verlopen. 👍

Beste Marc,
bedankt voor uw prachtige recensie! Het is geweldig om te horen dat alles opnieuw naar wens was – van de locatie en de woning tot de wellness en het gezelschap. We zijn blij dat u zo'n fijne ervaring hebt gehad en dat alles vlekkeloos is verlopen. Hopelijk mogen we u binnenkort weer verwelkomen! 😊

Absolut zuverlässig

Absolut zuverlässig, hochwertige Objekte und genau definierte Qualität. Hilfestellung zu allen Themen durch Casapilot. Insgesamt 3 Reisen waren phantastisch

16. huhtikuuta 2024

Lieber Alexander,
Vielen Dank für die tolle Rückmeldung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität unserer Ferienhäuser und unserem Service zufrieden sind. Wir legen großen Wert darauf, unseren Kunden in allen Belangen weiterzuhelfen, damit jede Reise ein unvergessliches Erlebnis wird. Es ist schön zu hören, dass Sie schon drei fantastische Reisen mit uns erlebt haben – wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft bei Ihren weiteren Buchungen zu unterstützen!

Eigene AGB werden nicht eingehalten, Kaution unterschlagen

Wie bereits in mehreren Bewertungen auf Trustpilot zu lesen, scheint es eine gängige Masche zu sein, einen Teil der Kaution nicht zurückzuzahlen. Auch uns ist dies passiert. Sicherheitshalber haben wir vor der Übergabe an den Eigentümer ein Video gemacht, wo deutlich ersichtlich ist, dass die Unterkunft ordentlich und ohne Schäden verlassen wurde. Der Eigentümer hat die Unterkunft persönlich mit uns abgenommen und keine Mängel festgestellt. Es scheint so, dass diese Masche auch für die Eigentümer lohnenswert ist, weil im Nachhinein etwas so dargestellt wird, wie es gar nicht der Realität entsprach.

In den AGB von Casapilot steht auch, dass Casapilot keine möglichen Schadensgebühren von der Kaution abziehen darf und eine Vereinbarung zwischen Mieter und Eigentümer getroffen werden muss. Somit handelt Casapilot vertragswidrig und gegen seine eigenen AGB. Ich kann jeden nur raten die Plattform zu meiden bzw. notfalls den Rechtsweg einzuschlagen.

Ebenfalls hatten wir während unserem Aufenthalt ein Problem, was sich nicht mit dem Vermieter klären lassen hat. Somit haben wir uns an Casapilot gewendet. Dabei hat uns Casapilot mit dem Anliegen komplett allein gelassen und keine Entscheidung bzw. einer Lösung getroffen, was unseren Aufenthalt äußerst unangenehm gestaltet hat und ebenfalls finanzielle Auswirkungen hatte.

Nachtrag: Mittlerweile hat das europäische Gericht zu unseren Gunsten entschieden, sodass Casapilot in die Verantwortung genommen wurde. Damit ist es eindeutig, dass Casapilot rechtswidrig handelt.

4. lokakuuta 2024

Lieber Marcel,

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir bedauern, dass Sie mit Ihrer Erfahrung nicht zufrieden sind und möchten auf einige der von Ihnen angesprochenen Punkte eingehen.

Zunächst möchten wir klarstellen, dass der Teil der Kaution, der einbehalten wurde, auf nachweisliche Mängel an der Unterkunft zurückzuführen ist. Dies geschieht in Übereinstimmung mit den Vereinbarungen, die zwischen dem Mieter und dem Eigentümer getroffen wurden, und ist Teil unserer Pflicht, sowohl die Interessen des Mieters als auch des Eigentümers zu schützen. Dass der Eigentümer bei der Abnahme keine Mängel festgestellt hat, bedeutet nicht automatisch, dass später keine Mängel mehr festgestellt werden können.

Unsere AGB legen fest, dass Casapilot nicht direkt über mögliche Schadensgebühren entscheidet, sondern lediglich als Vermittler zwischen Mieter und Eigentümer agiert. Es obliegt also dem Eigentümer, Schäden zu melden, und uns, die entsprechenden Abzüge gemäß der vorab getroffenen Vereinbarungen zu verwalten.

Was die Problemlösung während Ihres Aufenthalts betrifft, bedauern wir, dass Sie sich nicht ausreichend unterstützt fühlten. Wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst und werden intern prüfen, wie wir in solchen Fällen noch schneller und effektiver reagieren können.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis und stehen Ihnen weiterhin für weitere Rückfragen zur Verfügung.

Prima geregeld

Prima geregeld

30. elokuuta 2024

Beste Jos,
wat fijn om te horen dat alles prima geregeld was! Bedankt voor uw positieve feedback 🤗 We hopen u snel weer te zien!

Ontzettend fijn huis!

Ontzettend fijn huis, veel ruimte wat erg prettig leeft.
We hebben een een weekend begin september 2024 overnacht met een vrienden groep. De ruimtes zijn prettig ingedeeld en de host is er vriendelijk. De locatie is gelegen in een mooie omgeving. Als activiteit zijn wij in de buurt bij Actionzone geweest. We zijn zeer tevreden over ons verblijf!

Minpuntje: We hebben tot op heden de hoge borg nog niet terugontvangen terwijl we het huis zeer netjes hebben achtergelaten. Hier gaan we zeker nog achteraan. De borg zou binnen een week teruggestort worden na het verblijf. Inmiddels zijn we bijna een maand verder en hebben we nog helemaal niks gehoord.

7. syyskuuta 2024

Beste Britt,
bedankt voor uw geweldige recensie! We zijn ontzettend blij te horen dat u en uw vriendengroep zo hebben genoten van uw verblijf. Het is fijn om te lezen dat de indeling van de ruimtes en de locatie naar wens waren en dat jullie een leuke activiteit hebben gehad bij Actionzone.

Wat betreft de borg: het spijt ons te horen dat er een misverstand is ontstaan over de terugbetaling. De borg wordt doorgaans binnen een of twee weken na het verblijf teruggestort, en we hebben ervoor gezorgd dat dit nu geregeld is.

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen!

Hoge kwaliteit

Eenvoudig, duidelijk en goede informatie verstrekking. En naar blijkt zeer hoge kwaliteit in aangeboden vakantieverblijven.

6. syyskuuta 2024

Beste Nicole,
hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze informatie duidelijk en nuttig vond. Het is fantastisch om te weten dat u de hoge kwaliteit van onze vakantieverblijven waardeert. We streven ernaar om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en uw waardering betekent veel voor ons.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Prima bookingssite

Prima bookingssite, alles was perfect in orde

22. elokuuta 2024

Beste Edwin,
bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat alles in orde was en dat u tevreden bent met onze boekingssite. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Saanut 5/5 tähteä

Het huis was echt fantastisch

Het huis was echt fantastisch. Ruim en gezellig. Het buitengebied wat bij het huis hoort is enorm. Contact met de eigenaar was ook erg goed. Dikke aanrader!

16. elokuuta 2024

Beste Robin,
bedankt voor de geweldige recensie 🤗 We zijn erg blij om te horen dat jullie het huis zo ruim en gezellig vonden en dat jullie hebben genoten van het buitengebied. Ook fijn dat het contact goed verliep. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt voor de aanbeveling!

Fijn familiehuis

Wij hadden een fijn familie weekend in dit geweldige, schone huis, met een goed geoutilleerde keuken en een heerlijk terras.
Olivier is een hartelijke gastheer.

Beste,
bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het familiehuis en het terras. We zijn blij dat alles naar wens was. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een volgend verblijf!

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service door verwarrend reserveringsbeleid

Caspilot werkt samen met klanten die hun eigen regels bepalen, wat het proces enorm onduidelijk en frustrerend maakt. Het lijkt alsof iedereen zomaar zijn eigen beleid rond reserveringen mag maken, waardoor het onmogelijk is om consistent te weten waar je aan toe bent.

Dit zorgt voor veel verwarring en slechte communicatie. Als platform zouden ze meer verantwoordelijkheid moeten nemen en duidelijkere richtlijnen moeten opleggen aan hun klanten. Op deze manier kunnen gebruikers ten minste rekenen op een eerlijke en consistente ervaring. Helaas voldoet Caspilot absoluut niet aan die verwachting en zou ik ze daarom niet aanraden.

Vastaus yritykseltä Casapilot

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u een frustrerende ervaring hebt gehad. We streven ernaar om zowel klanten als gebruikers zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw opmerking hierover serieus.

We werken continu aan verbeteringen en zullen deze punten zeker meenemen om onze communicatie en richtlijnen verder te verduidelijken. Ons doel is om voor alle gebruikers een consistente en betrouwbare ervaring te creëren, en uw input helpt ons om dat beter te doen.

We waarderen dat u de tijd hebt genomen om dit met ons te delen, en hopen dat we in de toekomst een betere ervaring voor u kunnen bieden.

Saanut 5/5 tähteä

Beschrijving op website zegt niets teveel, fantastisch!

Mooi gelegen, veel ruimte, zeer goed geoutilleerd, fijne, meedenkende beheerder. Kortom, we hebben als grootouders met (klein)kinderen een fantastische vakantie gehad.

9. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Bedankt voor deze mooie recensie! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie als familie zo hebben genoten van jullie verblijf. Het doet ons goed om te weten dat de ligging, ruimte en voorzieningen aan jullie verwachtingen voldeden en dat onze service gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een volgende vakantie!

Super. A recommander.

Très professionnel mais aussi très aimable. Tout a super bien fonctionné.

16. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Merci pour votre commentaire! Nous sommes ravis que vous ayez trouvé notre équipe à la fois professionnelle et sympathique. Cela nous motive à continuer sur cette voie. Nous serions heureux de vous accueillir à nouveau.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede communicatie.wij waren met…

Zeer goede communicatie.wij waren met een familiegroep van 20 pers. Het huis was perfect in orde. En een hele goede gastheer.

2. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Bedankt voor de lovende woorden ☺️ We zijn blij om te horen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf en dat alles naar wens was. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen ontvangen!

Saanut 5/5 tähteä

Het huis in Butgenbach was nieuw ( we…

Het huis in Butgenbach was nieuw ( we waren de 2e huurders), groot, modern en schoon. En ontzettend lieve verhuurders die je altijd kon bellen of mailen.

16. heinäkuuta 2024

Beste,
bedankt voor de geweldige recensie! 🤗 We zijn blij om te horen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf in het huis in Butgenbach. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen!

Saanut 1/5 tähteä

Zeer ontevreden over borginhouding zonder bewijs

Het bedrijf houdt onrechtmatig 400 euro borg in. 😡 De jacuzzi is supersmerig. 🤢 Overal waren vliegen en het stonk er. 🤮 Het huisje was in slechte staat. 🏚️ Ze stuurden schadefoto's op die wij niet gemaakt hebben. 😤 #slechteservice #oplichters#Locatie Bracht

Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring met Casapilot. Na het huren van twee vakantiewoningen werd er onterecht €400 van mijn borg ingehouden, zogenaamd voor schoonmaakkosten en schade. Ondanks dat schoonmaakkosten in de huurprijs inbegrepen waren, bleef Casapilot €200 inhouden zonder enig bewijs van schade of extra vervuiling in één van de woningen. Na veel aandringen kreeg ik slechts €200 terug, terwijl er geen enkel bewijs was voor de staat waarin de eerste woning zou zijn achtergelaten. De communicatie was traag en niet klantgericht. Ik voel me opgelicht en zou deze service absoluut niet aanbevelen.

10. elokuuta 2024

Beste,
het spijt ons enorm om te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u deze problemen hebt ervaren. Dit is absoluut niet de standaard die wij nastreven. We nemen uw feedback zeer serieus en we staan al in contact met u om een passende oplossing te vinden. We zijn ervan overtuigd dat we samen een oplossing zullen vinden.

hervorragende Kundenbetreuung :)

hervorragende Kundenbetreuung :)

21. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Casapilot

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! 😊 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserer Kundenbetreuung zufrieden sind. Ihr Feedback motiviert unser Team, weiterhin den bestmöglichen Service zu bieten. Wenn Sie in Zukunft noch Fragen oder Anliegen haben, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren.

Herzliche Grüße,
Team Casapilot

Goede communicatie!

Goede communicatie, als je iets wilt weten helpen ze je graag. Eerder inchecken en de borg via de bank overmaken in plaats van contant is ook geregeld helemaal top.

10. heinäkuuta 2024

Beste,
bedankt voor uw positieve feedback 😊 We zijn blij om te horen dat u de communicatie en de mogelijkheden voor eerder inchecken en bankovermaking als prettig ervaren hebt. Als u nog andere wensen of vragen hebt, laat het ons gerust weten. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin