fantastisk sted
fantastisk sted, ikke sidste gang jeg kommer der ihvertfald. lækker mad og god service... kan klart anbefales!!!

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Brasserie Jacobsen har lidt lækkert til de morgenfriske, udsøgt smørrebrød til frokost alle dage og om aftenen serverer vi blandt andet risotto, striploin, lækre salater og meget mere. Vi har en cocktailbar med lækre drinks og cocktails.
Østergade 52, 1100, København, Tanska

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Hyggelige omgivelser, venligt personale - men super glemsomme😁jeg tror vi oplevede at vente 15-20 min på drinks op til MANGE Gange. Og måtte spørge 2-3 gange for at få dem.

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Efter at være blevet brandt af, af en anden restaurant endte vi på Jacobsen. Super sødt personale og dejlig mad - tak for en god familie middag.

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Federe omgivelser og bedre mad får man næsten ikke. Fantastisk!

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Byens bedste rooftopbar og cocktails. Fantastisk sted, hyggelig atmosfære, især om aftenen, når der er DJ på.

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Super lækker mad og rigtig god service! Jeg kan varmt anbefale deres smørrebrød som er en klasse for sig
Ikke sidste gang vi spiser der!

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Udsøgt sted på toppen af København.
Ikke nok med dejlig mad, lækre drinks og ikke mindst en betjening i top, så er det til fornuftige priser. Ikke sidste gang dette sted bliver besøgt, når maven og ganen skal forkælelses.

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Fik en striploin og en Brown alé.
Konge mad! Kommer helt klart igen.
5/5

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Super lækkert mad! Og dejlig oplevelse i fantastiske rammer

Top lækkert mad! Det kan varmt anbefales 😊

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Lækker mad, god øl og fantastisk service - klart anbefalelsesværdig!

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Fantastisk god mad i høj klasse. Får meget for pengene. Top service.
Fik biksemad og har aldrig fået bedre. Rigtig mørt kød👍

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
I had an amazing time in the restaurant, the stuff were really nice. I had the most delicious avocado and salmon sandwich. My friends had one of their delicious salad and they loved. Finally a place in the City with delicious health food and also a nice Wine list. Brasserie Jacobsen is definetely gonna be one of my favourites spots in towm, for health food and a glass og champagne😉

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Havde været på shoppingtur med svigermor fra Norge, så valgte vi at smutte forbi illum og spise, på brasserie Jacobsen, og det fortrød vi ikke, vi fik super betjening og lækker smørrebrød, sluttede middagen af med nogle lækre cocktails.. synes prisen var god og svigermor var meget glad for en god dansk oplevelse. Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Brasserie Jacobsen
Var så heldig at prøve deres smørrebrød i dag. Fik deres fiskefilet som var super god, og kan klart anbefales. Tjenerne var meget venlige og kommer klar igen en anden gang.