Pick up in copenhagen worked great. Delivery in Oslo, not so much. It is not where you pick up odd sized luggage. It is in the departure floor, far, far, far away, where lost and found is located. Thi... Näytä lisää
Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshe... Näytä lisää
Bookede afhentning kl. 04:00, men der var ikke åbent kl. 04:00 - det pressede os, da vi så skulle finde ud af hvad gør vi så og der var ingen andre kontaktoplysninger en en mail. Da vi kom tilbage lid... Näytä lisää
God service fra smilende betjening. Bagen var perfekt for baby bilstol. Tilbakelevering var like enkelt. Også fikk jeg rabattbonus til neste gang også 😁
Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.
Kronprinsessegade 46 E, 1306, København K, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fungerer upåklageligt. Let at få fat i og returnere. Nem at booke. Tingene passes godt på og kommer frem i hel tilstand. God kundeservice.

Vastaus yritykseltä Airshells
I skal have kæmpe tak! Vores SAS fly blev aflyst d.17/7 og vi var strandet i Milano. Der blev hurtigt besvare på vores mail og vi fandt frem til en god løsning.
Mange tak!

Vastaus yritykseltä Airshells
Ingen tvivl om, at Ole fra kundeservice får 5 stjerner fra os. Vi havde booket to airshells til barnevogne og er så uheldige at være nødsaget til at udskyde vores ferie med en uge pga. flyaflysning ad flere omgange. Vi havde - åbenbart - ikke valgt afbestillingsforsikring, men Ole hjalp os alligevel med en super løsning. Den slags kundeservice møder man ikke ofte. Vi er ikke rejst endnu, men er sikker på, at selve airshells’ene et helt som forventet.

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi benyttede os af Airshells da vi skulle rejse sidst. Alt var bare lige som det skulle være. Nemt med afhentning og levering. Ved spørgsmål er de hurtige til at svare. Vi lejer gerne igen.

Vastaus yritykseltä Airshells
Fantastisk service både inden og under vores rejse.
Vi blev nødt til at ændre vores afhentenings tidspunkt inden afrejse, jeg sender en mail og 5 min efter får jeg svar at det er rettet og alt er i orden.
Under vores rejse bliver vi ramt af SAS strejken og må igen lave en ændring, så vores afleverings tidspunkt bliver ændrer med en dag, men igen er servicen i top og jeres søde med arbejder O. Skriver tilbage at alt er ordnet med det samme og vi bare skal nyde vores ferie.
Kæmpe ros herfra.

Vastaus yritykseltä Airshells
Alt fungerede upåklageligt. Afhentning og returnering af airshell var super og den beskyttede vognen, som efter hensigten. Intet at sætte en finger på.

Vastaus yritykseltä Airshells
Virkelig fantastisk kundeservice. Da der skete ændringer i vores check-in mødte vi en meget forstående og hjælpsom medarbejder, Ole, hos Airshells.
Vi vil helt klart anbefale til andre. Mange stjerner herfra *****
Vi er endnu ikke taget på ferie, så vi kan ikke sige noget om selve airshellen. Men med den kundeservice vi har mødt, er vi sikre på at produktet lever op til vires forventninger.

Vastaus yritykseltä Airshells
Svarte fort på mail og hjalp oss med forlengelse av leien da flyet vårt var innstilt. Vennlig personell.

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi har lejet en airshell til vores Baby Jogger. Den var nemt at hente og få pakket Joggeren ned i. Vi bliver dog ramt af fly aflysninger på hjemturen grundet SAS, og da jeg kontakter kundeservice, har Ole en hurtig løsning! Fantastisk service!

Vastaus yritykseltä Airshells
De har på alle måder givet en fremragende service. Bestilling, levering og returnering. Vi har lige brug for lidt hjælp vedr. aflevering og fik strålende service. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi är jättenöjda! Enkelt och smidigt att hämta ut väskan vid avresa. När bagaget sedan kom bort på hemresan fick vi otroligt bra service och bemötande från supporten via mail. Rekommenderas starkt!
Bagaget kom slutligen tillbaka och vi var än mer tacksamma att vi använt airshell som skyddat vagnen utmärkt under hela resan.

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi brugte airshells til vores barnevogn. Nemt, bekvemt og super god løsning. Jeg ville klart benytte airshells igen.

Vastaus yritykseltä Airshells
Virkelig nemt både pickup og aflevering, bestemt ikke sidste gang jeg vil benytte airshells

Vastaus yritykseltä Airshells
Har hyrt fodral till bilstol/vagn vid två tillfällen från Arlanda. Första gången strulade det då de var väldigt svåra att få tag på vid upphämtning, vi ringde länge och höll på att missa planet.
Vi hoppades på att det var en engångsföreteelse och gav dem en andra chans nu när vi reste.
Ingen service på plats och de går inte att få tag på! Höll på att missa planet vid utresa en andra gång och stora bekymmer när vi skulle återlämna.
Även denna gång gick de inte att få tag på, kontakt personen svarade ej trots upprepade försök. Vi avråder starkt från att nyttja airshells tjänster:

Vastaus yritykseltä Airshells
Skjulte vilkår, for sen aflevering af transportkasse, fejlagtige instruktioner og enormt stressende er nok bedste beskrivelse af airshells.
Hvis man lejer hos dem, tilbydes man *afbestillings*forsikring, men det dækker så også, hvis man ønsker at hente en time tidligere - det fremgår af vilkår skjult godt og grundigt, hvilket er imod alle markedsføringsregler.
De vil have 120 kr. for at ændre afhentningstidspunktet med en time, men får man refunderet et tilsvarende beløb, når de ikke åbner og afleverer kassen til aftalt tid? Nej vel.
Det er fuldstændigt umuligt at komme i telefonisk kontakt med virksomheden. Deres support er utrolig næsvis - og når man har bestilt til afhentning kl. 5, så står der i mailen at den skal hentes i parkeringshuset, *intet* om at de kan finde på at have åbent før tid og derfor ikke skal afhentes der.
Nå ja, response på deres forsinkelse? "Vi var kun 15 minutter for sent på den", OK? Har i prøvet at rejse i Københavns Lufthavn for nylig? 15 minutter for sent på den, betyder kæmpe køer med lille barn, både til check-in og security. Og for lige at gøre oplevelsen perfekt, så sagde Odd-Size luggage at de ikke kunne garantere den ville nå flyet, fordi vi kom så sent, hvilket 100% skyldes Airshells.
Det er første og sidste gang jeg benytter mig af dem.

Vastaus yritykseltä Airshells
Väskan var trasig och inte rengjord när jag fick den. Finns ju ingen tid att åtgärda sådant när man reser på morgonen…. Den var väldigt otymplig att transportera från och till flygplatsen eftersom spännbanden inte var hela.

Vastaus yritykseltä Airshells
Det var nemt at afhente samt aflevere. Ærger mig dog over at have tilkøbt rengøring da det bestemt ikke var ren da jeg gik den.