Pick up in copenhagen worked great. Delivery in Oslo, not so much. It is not where you pick up odd sized luggage. It is in the departure floor, far, far, far away, where lost and found is located. Thi... Näytä lisää
Forhåndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til å endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, på en lørdag, med oppgradering til airshe... Näytä lisää
Bookede afhentning kl. 04:00, men der var ikke åbent kl. 04:00 - det pressede os, da vi så skulle finde ud af hvad gør vi så og der var ingen andre kontaktoplysninger en en mail. Da vi kom tilbage lid... Näytä lisää
God service fra smilende betjening. Bagen var perfekt for baby bilstol. Tilbakelevering var like enkelt. Også fikk jeg rabattbonus til neste gang også 😁
Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.
Kronprinsessegade 46 E, 1306, København K, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Airshells
Oliver and his team were really helpfull in getting two bicycles packed safe and secure for transport by plane.
Although they were out of cardboard boxes themselves, they supported us in faciltating their services and thinking in alternative solutions. Thanks to Airshells we (and the bikes in special) made a safe trip home.

Vastaus yritykseltä Airshells
Stor tak til Oliver som hjalp mig under 24 timer før afrejse med, at bestille en airshell og ændre tiden på bestillingen da man desværre ikke kunne bestille en airshell med under 24 timer til afrejse inde på hjemmesiden🙏🏽
Der var svar på deres mail efter sølle 5 min selvom det var om aftenen der blev skrevet til kundeservice!
Der var ingen problemer med afhentning eller aflevering! Alt var i tip top orden😁

Vastaus yritykseltä Airshells
Så dårlig en førstegangs oplevelse som det overhovedet kan blive. Vi havde bestilt afhentning af airshell til vores barnevogn kl 04 som er jeres åbningstid. Vi står klar i god tid, da vi har vores lille søn på 10 mdr. med, så er alt timet og tilrettelagt. Vi modtager en besked kl 03:58 fra jeres medarbejder, om at hans tog er aflyst og han kan først være fremme om 30 min. Vi bliver en smule presset da vi skal gate 5:30 til Tyrkiet og derfor skal igennem to pas kontrol osv. vi afventer 37 minutter uden nogen form for kontakt eller info og vi skriver derfor til personen, hvor lang tid går der endnu? Han svare efter lidt tid, 10 minutter væk… vi svare tilbage, vi håber du er her før. På nuværende tidspunkt er kl 04:42 altså 44 min senere end først skrevet. Han beklager meget og giver togene skylden, som bare holder stille? Kl 04:48 modtager vi en besked, hvor der står, “jeg er her nu, skal til at dreje ind… drejer han ind med toget? Eller var det bare en røver for at købe sig tid? Kl 04:57 modtager vi vores airshell. Hvilket betyder, at vi nu ikke kan nå og spise morgenmad inden afgang, med vores 10 mdr. søn på hans første flyvetur og måtte løbe op til vores gate for at nå vores fly. Vi er fuldstændig i chok og målløse over servicen og håndteringen af hele situationen. Det er sku frækt at tage håndteringsgebyr og rengøringsgebyr for så en elendig håndtering og service. Tasken var ikke engang rengjort ordentligt!

Vastaus yritykseltä Airshells
Lätt att hämta upp och återlämna, trots att vi skulle lämna den mitt i natten. Skyddade vårt babyskydd bra och det var till ett rimligt pris.

Vastaus yritykseltä Airshells
Upptäckte att vår egen Stokke prampack hade blivit angripen av råttor kvällen innan avresa. Airshells ordnade ett att hyra på under 10h efter att jag kontaktat deras kundtjänst. Kan inte vara mer nöjd och kommer fortsätta att hyra av dem!

Vastaus yritykseltä Airshells
Alt gik som sædvanligt efter planen hurtig udlevering af taske til klapvogn, det er ikke sidste gang😊

Vastaus yritykseltä Airshells
Perfekt väska transportera en rullstol i
Smidigt att hämta och lämna på flygplatsen

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi skulle bruge airshellen til en rollator. Den vi kunne få var alt for stor og uhandy til det formål! Og desuden synes vi at oplevelsen i forbindelse med udleveringen var meget besværlig.

Vastaus yritykseltä Airshells
When you pay extra for cleaning, you expect to get a clean bag. In my case, I got a very dirty bag.

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi afhentede vores airshell i Kastrup lufthavn helt uden problemer (hvilket er den eneste grund til de får 2 stjerner) - Kastrup kunne for sin vis få 5 stjerner, der har vi ikke en finger at sætte.
Problemet opstår da vi har tilkøbt opbevaring i Oslo lufthavn. Dette kan på ingen måde anbefales!
Vi afleverede den mandag d. 13/5 til en dame, som forsikrede os (efter en del tid) at hun nok skulle sætte den til opbevaring. Inden da havde vi brugt en del tid på at finde stedet den skulle afleveres og måtte endda ringe til deres kontor, da det ikke var til at finde. Da vi så kom og skulle afhente den igen d. 18/5 blev vi mødt af intet mindre end 3 medarbejdere der lignede et stort spørgsmålstegn fordi de havde ikke hørt om opbevaring og den stod som afsluttet i deres system. Vi havde præcis samme oplevelse for et halvt år siden, men valgte at give dem en chance igen. Det forsinkede os 30 minutter i lufthavnen, med vores søn på 1,5 år som bestemt ikke gad stå der og “diskutere” hvorvidt vi havde en airshell hos dem eller ej. Spild af tid både på udrejsen og hjemrejsen.
Vi gider simpelthen ikke det bøvl mere og har derfor besluttet at købe en beskyttelse til næste gang vi rejser. Hvis opbevarings-delen havde fungeret havde vi klart valgt Airshell igen dog.
Håber iøvrigt ikke, at vi bliver opkrævet for en “ekstra leje”, da vi ikke aner om den airshell vi nu har returneret i Kastrup er den vi fik med til Oslo. Men det må tiden jo vise…

Vastaus yritykseltä Airshells
Väldigt enkel och smidig service, 10/10!

Vastaus yritykseltä Airshells
Der kommer 49,- oveni prisen i form et et 'håndteringsgebyr' når man bestiller. Når det kommer oveni prisen uanset hvad, så kan man ligeså godt skilte på forsiden med, at tingene koster 49,- kr mere end de oplyses til. Det er grænsende til falsk markedsføring.
Update: Blev ringet op af deres direktør/ejer (eller lign) kort efter anmeldelsen. En ret bizar samtale, som jeg sent vil glemme og som endte ud i, at han annullerede min ordre :D Men den er nok slet ikke så enestående alligevel, hvilket man får bekræftet, når man læser andre af deres dårlige anmeldelser igennem.

Vastaus yritykseltä Airshells
Smart og så nemt at afhente og aflevere. Det gør vi igen næste gang.

Vastaus yritykseltä Airshells
Rigtig nemt og en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Airshells
Vi lejede en airshell til en autostol. Vi skulle afhente 8.30 om morgenen, men blev forsinkede. En medarbejder fra Airshells ringede til os for at være sikker på at han var på kontoret når vi kom. Da vi ankom var medarbejderen meget venlig og serviceminded. Kan kun anbefale at leje en airshell. Meget nemmere end at opbevare den derhjemme!

Vastaus yritykseltä Airshells
Fantastisk oplevelse med Airshells og særligt deres medarbejder Per, der virkelig ydede service i top klasse, da vi henvendte os i sidste øjeblik for leje af to tasker. Vi har været meget tilfredse med taskerne, som var nemme at bruge, beskyttede vores autostole og gjorde det meget nemmere at transportere rundt.
Kæmpe anbefaling og vi bruger klart Airshells igen, når vi skal rejse med autostol/klapvogn/etc 😊👍