Witgoedtrouw Arvostelua 31

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat mijn vaatwasser niet gefixt kon worden geen ik 5 sterren. Waarom? Omdat de service zo klantgericht en vriendelijk is. Er werd veel moeite gedaan en advies gegeven. Helaas was m’n vaatwasse... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichting van de bovenste plank. Had aangegeven dat manchet kapot was en vervangen diende te worden, vervolgens kwam monteur paar dagen later langs, maar zonder manchet (ondanks meerdere keren aaneg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische service, monteurs nemen de tijd om het probleem te zoeken, wat bij mijn wasmachine niet heel duidelijk was. 2e afspraak kwam Mounir zelf om toch nog een keer te checken, uiteindelijk heef... Näytä lisää

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Vakkundig, betrouwbaar, snel en punctueel.

Gisteren gebeld, vandaag weer een werkende afwasmachine. Het was denk ik de eerste keer dat een monteur binnen het beloofde tijdslot kwam opdagen. Hele vriendelijke man, die het probleem binnen enkele minuten had opgelost. Daarna liep hij de rest van de machine nog even na, en zag dat een andere sensor ook lekte. Die heeft hij vervolgens zonder extra kosten (behalve natuurlijk voor het onderdeel) vervangen. Daarnaast bieden ze ook nog eens een jaar garantie op de reparatie. Dus heb je iemand nodig, dan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

6. heinäkuuta 2023

Zeer betrouwbaar en vakkundig

Zeer betrouwbaar. Snelle en vakkundige reparatie. Goede uitleg over de werkzaamheden. Geen haastwerk, maar vakmanschap. Daarnaast zeer sympathiek. Niet twijfelen, kan je gewoon zonder probleem bellen voor een reparatie.

19. kesäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goeie contact en deskundig advjes

Goeie contact. Telefonisch en via WhatsApp. Heb foto's gestuurd van wasmachine. Ze hebben kostenplaatje berekend. Zijn heel snel langs gekomen. Er naar gekeken. En deskundig advies gegeven. Lieve mannen!

1. toukokuuta 2023

Een aanrader!

Hele aardige monteur, werkt zeer netjes en geeft duidelijke uitleg. Er moest een onderdeel besteld worden, dat ook nog later dat eerst gepland geleverd werd. We zijn hiervan netjes op de hoogte gesteld en de rekening bleef ook zoals afgesproken. Kortom hele goede service, betaalbare prijs!

13. joulukuuta 2022

Excellent and friendly service

From the first contact within 24 hours as advertised, Mounir was on both occasions extremely professional, punctual in keeping appointments, very friendly, and explaining everything step. Clearly very skilled at his job, Mounir identified the problem quickly and resolved with a new part within two days. Competitive pricing too. I could not recommend more.

16. marraskuuta 2022

Klasse apart

Vandaag ontzettend goed geholpen door Mounir . Hij geeft een duidelijke uitleg , is vriendelijk , kundig en werkt netjes .
Geen verborgen kosten en transparante factuur. Nu nog alleen reparatie maar hopelijk in de toekomst ook verkoper van witgoed . Dat is dan een gouden combinatie !
Zeer aanbevolen .

31. lokakuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Super service: vlug, betrouwbaar en gezellig!

Witgoedtrouw kwam bij onze de toevoerkabel repareren van de vaatwasmachine. Dat ging uitermate snel en professioneel, waarbij de monteur ook nog leuke dierengeluiden wist te produceren voor ons 2-jarig kindje. Door een vergissing van mijn kant moesten ze nog een keer terug komen (direct de dag erna, nota bene op een zaterdag!) waarvoor ze geen extra kosten rekenden. Zou ze aan iedereen aanraden :)

25. heinäkuuta 2022

Topservice.

Topservice.
Kon op korte termijn langskomen, gaf goed advies en reparatie. Niet Duur.
Een aanrader.

1. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin