Jag har varit kund i 15 år, alltid nöjd med mina produkter och personalen, som är helt fantastiska på att hjälpa till med både byte och returer och ibland olika tips. Varorna är fint förpackade och al... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har alltid bra sortiment - kläder för alla tillfällen, bra mix bland olika märken och mycket trevlig support för oss som handlar digitalt. Bra inspiration både på webben och Instagram.
Yritys on vastannut
Köpte 2 tröjor LP399661 i olika storlekar men 10% koden fungerade inte utan wakakuu skulle kreditera det när jag bestämt om jag skulle behålla någon. Jag behåll ena storleken och returnera den andr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Great selection. I enjoy a quality over quantity styles, and this was a wonderful experience. Will be back for more!
WAKAKUU erbjuder en unik kombination av personligt utvalda produkter med hög modegrad och kvalitet. Vårt jobb är helt enkelt att hitta rätt plagg till dig.
Billdalsvägen 2, 436 55, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Jeg har bestilt en vare over hjemmesiden, pengene er trukket, men har ingen kvittering eller andet modtaget over mail. Når jeg skriver til dem på mail får jeg heller intet svar, og deres mobilnummer på hjemmesiden er ugyldigt

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Allt går bra tills du reklamerar en vara.
Svarstider som tar veckor. Och inga bekräftelser. Väldigt tråkigt då de har fina kläder men jag vill inte betala fullpris för en trasig vara

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Jeg afventer forsat(!) at få tilsendt min ordre på en dyr trøje fra Khaite, som jeg lagde i starten af sidste uge. Udover at varen var udsolgt efter jeg købte trøjen og dernæst straks blev sat yderligere 20% ned, som de ikke kunne/ville refundere, så skriver Wakakuu 1-3 dages leveringstid - det holder overhovedet(!) ikke. Tilgengæld har de ingen kvaler ved at trække pengene straks for varen. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende. Handler aldrig der igen!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Sendte et tørklæde retur, som butikken modtog den 28/12 2021. De returnerede ikke mine penge. Da jeg købte gennem Miinto, kontaktede jeg Miintos kundeservice den 20/1. Så gik det stærk og mine penge kom retur efter 2 dage. Stor ros til Miinto, men hold jer væk fra Wakakuu
Retur og kreditering på returer er det mest dårlige jeg har vært borti som kunde! Har returer som aldrig blir kreditert, den ene unnskyldningen etter den andre!! PostNord sier at wakakuu har mottatt returer imens wakakuu sier de ikke mottatt, ikke ens order fra november!!!! Burde skjemmes for å behandle kunder på slik måte!
Jeg kan kun tilslutte mig de dårlige anmeldelser. Har bestilt en Ganni vest. Pengene er trukket, men har ikke modtaget produktet eller besked om hvornår jeg kan forvente at modtage det.
De to telefonnumre der er opgivet på firmaets hjemmeside, eksisterer ikke og jeg får bare et autogenereret svar, når jeg skriver til dem.
KØB ALDRIG PRODUKTER FRA DETTE FIRMA.
Jeg kontakter Forbrugerstyrelsen nu.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Returordningen er helt på trynet. Jeg skriver inn ordnenummer i det skjemaet på nettsiden deres og får beskjed at ordne ikke finnes. Jeg har prøvd å kontakte de 4 ganger nå på 3 uker og de svarer ikke. Kommer aldri til å bestille derfra igjen. Føler dette er svindel.
Svar til Wakaku under:
Jeg har kontaktet dere 4 ganger på e-post, senest 18.01.2022, og på Facebook 18.01.2022. Dere svarer ikke, så hvorfor henviser dere til mailen deres?

Vastaus yritykseltä Wakakuu
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA - DET FÅR ALT FOR MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER OG JEG ER ENDNU EN I RÆKKEN AF FRUSTREREDE KUNDER DER HAR STORE PROBLEMER MED AT FÅ PENGE RETUR FOR RETURNERT VARE.
KØB HELLER IKKE VARER FRA WAKAKUU VIA MIINTO, DET GJORDE JEG OG DET HAR JEG VIRKELIG FORTRUDT.
LES ANMELDELSER FØR DU OVERVEJER AT KØBE OG ALLERHELST LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET FRA WAKAKUU.
WAKAKUU ER FUSK OG SJUSK.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Har tidligere handlet hos Wakakuu og vært fornøyd, men nå blir jeg nok aldri handle der mer. Har sendt inn returforespørsler x flere og mails, og forsøkt Messenger på Facebook. Men kun fått svar på fb om at jeg måtte ta kontakt med kundeservice, som ikke svarer. Er temmelig fortvilt nå etter å ha forsøkt og få returnere varen i 2-3 uker nå.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Extremt dålig service! Skickade tillbaka en julklapp två örhängen från Maria Nilsdotter. Men enbart fått tillbaka för ett av dom. Blivit lurad på ett par tusen kronor. Har beställt flera gången härifrån under åren och kundtjänsten blir bara värre och värre. Ofta fel om man behöver byta eller returerna. Rekommenderar inte att handla här om man eventuellt behöver byta/returnera. Det känns som att de avsiktligt krånglar för att avskräcka returer.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Bestilte drømmestøvlerne efter lange overvejelser pga de mange dårlige anmeldelser. Alt var perfekt- forventet længere levering pga jul og nytår (Max 1 uge), og dette var også beskrevet i ordrebekræftelsen.
Lækker indpakning og jeg vil bestemt bestille herfra igen!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Fruktansvärt bemötande från de som jobbar i den fysiska butiken. Får knappt ett hej och ingen som frågar om man söker något. De ignorerar en totalt och står hellre och snackar med varandra om helt andra ämnen som man som kund inte känner för att lyssna på. Kommer ALDRIG handla hos er med det bemötandet. Avråder alla jag känner från att handla hos er med. Tydligt att en viss typ av människor får bättre hjälp än andra, ytligt deluxe.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Problem deluxe med sitt lagersaldo. Har dessutom dragit pengar för en order som inte gick igenom pga varan slut i lager, tydligen gick den igenom eftersom de dragit pengar? Varan är fortfarande inte markerad som slutsåld. Kontakta era banker omgående om ni har en liggande reservation. Handlar för många tusen om året här men det är slut. Mina pengar får de inte mer.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Håpløs returordning. Fylte ut et skjema, men de har ingen automatisk ordning med returslipp, etter å ha lest de andre anmeldelsene lurer jeg virkelig på om jeg kommer til å få tilbake pengene mine.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Handlade hos Wakakuu på sommarrean vid flera tillfällen.
Vid ett av köpen handlade jag tre varor med betalkort. Precis när köpet gått igenom får jag information om att en av varorna sålt slut under tiden jag betalat och att köpet inte gått igenom.
Jag såg att beloppet (ca 1128 kr) hade dragits på mitt kort och väntade tålmodigt på att beloppet skulle släppas.
Efter ett par veckor kontaktade jag kundtjänst första gången och fick svar att de skulle titta på det.
Sedan har jag mailat dom X antal gånger, oftast utan något svar alls eller med svaret ”vår IT-avdelning kollar på det och vi återkommer”. Ringde även deras butik då de är det enda telefonnummer som finns men de kunde inte hjälpa till. Jag var även i kontakt med Avarda som intygade att beloppet dragits och även dom meddelade Wakakuus kundtjänst. Bifogade även kvittens från min bank på att beloppet var draget - men fick aldrig något riktigt svar eller mina pengar tillbaka.
För att förtydliga betalade jag alltså drygt 1100 kr för varor som jag aldrig fick.
Wakakuu har ett fantastiskt utbud - men jag kommer aldrig att handla där igen och avråder alla jag känner från att göra det.
Beställde fyra produkter från Wakakuu och betalningen drogs samt leveransbekräftelsen kom. Några dagar senare fick jag besked om att leveransen var på G men ser då att endast tre produkter har skickats och ett annat lägre betalbelopp visas. INGEN info har nått mig om att varan blir försenad/slut/tekniskt fel/pengarna återbetalas etc.
Jag tog kontakt med kundtjänst via mail då det inte fanns någon telefon till detta oseriösa företag!
Över ett dygn tog det att få svar och då fick jag ett ”ursäkta såg att varan är slut, återkommer på mail när det är justerat.”
Går in på hemsidan igen och ser att varan finns i lager på nytt, tar kontakt med företaget men inget svar på över 48h.
Gick in i chatten och skrev med en som sa att dom ska fixa det så snart dom kan varpå jag svarar att dom får fixa det under dagen då de har haft mina pengar i fem arbetsdagar utan att göra något åt det! Inte hört något om återbetalning än.
Det ska vara prio hos ett företag att betala tillbaka pengar på varor de inte kan leverera!
Sista gången jag har med Wakakuu att göra, sämre it-system, kundtjänst, hantering och bemötande får man leta efter. Vi lever i 2021 men Wakakuu tycks vara kvar på stenåldern.
Beställde för ett par veckor sedan en tröja. Efter flera dagar återkom kundtjänst och sa att det var fel i lagersaldot. Jag svarade och försökte hitta en lösning. Återigen tar mailsvar flera dagar. Försöker via chatten - de lovar att maila men hör aldrig något. Kundtjänst återkommer och ber mig bevaka varan vilket jag gör. När den kommer in ligger den på det dubbla priset. Jag skriver då igen och säger att varan kommit in och att de nu kan hålla sin leverans. Inget svar. Dagen efter sänks priset igen och återigen får jag mail att varan finns i lager. Beställer den igen. Efter flera dagar får jag återigen mail att det är fel i lagersaldo. Jag börjar nu misstänka att varan inte finns här alls. Att de skyltar med varor de inte har. Blir såklart besviken men mailar nu svar att jag önskar att de ringer mig om detta. Får svar nästa dag att de inte ringer kunder. Jag ber dem nu istället i mail att förklara vad som hänt så att jag vet om jag kan fortsätta vara kund över huvud taget. Kontaktar dem även på Instagram. Börjar verkligen misstänka att detta inte alls är ett seriöst företag. Och att ha en sådan undermålig kundservice trodde jag inte fanns längre. Oerhört oseriöst. Har skickat en anmälan till Konsumentverket.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Under all kritik!!! Jag har returnerat min vara som mottogs av Wakkauu för över en månad sedan! Får fortfarande ingen återkoppling angående att de hanterat returen! Johanna i chatten lämnade chatten istället för att svara mig! Får inga svar på mina mail här! ALDRIG mer!!!!

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Extremt nöjd med mitt köp kom 2 dagar efter ordern hade lagts eller 36 timmar. Paketet var bra förpackat och det fanns en retursedel som gör det väldigt effektivt och enkelt att returnera varan ifall den ej passade (14 dagars ångerrätt) överlag extremt nöjd med upplevelsen ovh kommer definitivt fortsätta handla här.

Vastaus yritykseltä Wakakuu
Virkelig dårlig og langsom kundeservice!
Jeg har sendt et par støvler retur fordi der gik hul i hælen. De accepterede returnering og sagde at jeg ville få en refusion. Da jeg ikke havde hørt fra dem i et par uger, så skrev jeg for at høre hvornår jeg ville få mine penge igen. De svarede at der ville gå op til en uge. Det er nu snart 3 uger siden og nu svare de ikke på mine mails. Elendig service! Vil absolut ikke anbefale dem!