Verlichtinggroothandel Arvostelua 32

4,5

Saanut 1/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer nette prijzen voor goede kwaliteit. Ruim assortiment. Zeer behulpzaam, zowel pre-sales, hulp bij keuze voor het juiste product, als after sales met hulp bij het aansluiten. Nette, vriendeli... Näytä lisää

4,5

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Reageert en levert snel. Top om zaken mee te doen.

29. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service. We zien je graag terug.

Saanut 1/5 tähteä

Een diepgaande recensie van de leegte

Ik kreeg de vraag om deze bestelling te beoordelen nog voordat de pakketbezorger mijn oprit heeft gevonden. Op basis van de luchtige verpakking (die momenteel nog puur uit zuurstof bestaat) en de snelheid van deze mail, geef ik de levering een 10 voor onzichtbaarheid.

Ik hoop dat het product net zo proactief is als de marketingafdeling, want dan springt het straks vanzelf uit de doos!

1. toukokuuta 2026

Beste Brandon,

Bedankt voor uw feedback. De uitnodiging waarop u reageerde had betrekking op uw ervaring met het bestelproces en niet op de levering van het pakket. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer een bestelling nog onderweg is.

We hopen dat uw bestelling inmiddels goed is ontvangen en naar wens is. Mocht uw ervaring bij ontvangst anders zijn, dan kunt u uw beoordeling uiteraard altijd aanpassen op basis van uw volledige ervaring.

Verlichtinggroothandel.nl

Mooie spots

Mooie spots. Snel en goed ontvangen.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Prima bereikbaar. Duidelijke communicatie. Goed produkt.

Bij foutje met levering goed gecommuniceerd en goed hersteld.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat we het foutje met de levering netjes hebben kunnen oplossen. We waarderen je geduld en vertrouwen. Veel plezier met je bestelling!

Vlotte service 👍

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat alles vlot is verlopen 👍

Saanut 5/5 tähteä

Goed product, snelle levering.

Product geheel naar verwachting en snelle levering.

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het product helemaal naar verwachting is en de levering snel was. Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Perfect advies en persoonlijk contact.

Ik heb bij een ander bedrijf spotjes besteld. Deze bleken een driver te hebben, die veel te hoog was voor het plafond in de dakkapel op zolder. De gaten waren al gezaagd, dus ik was behoorlijk in paniek of er andere lampen zouden zijn met ondiepe drivers. Dirk heeft me fantastisch geholpen en vandaag heb al enkele lampen kunnen ophangen. Thanks!

3. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De bestelde producten werden snel…

De bestelde producten werden snel geleverd en zijn top. Service was uitstekend: een nabesteld product werd gratis na gestuurd en toen de vervoerder “de weg kwijt was “ bleef verlichtingsgroothandel ervoor zorgen dat het alsnog voor elkaar kwam. Bedankt!!!

9. maaliskuuta 2026

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen; ook buiten kantoortijden. Hulp bij keuzes maken en goede prijs. Levering volgende dag. Alles inmiddels ook aangesloten en werkt top!

4. helmikuuta 2026

kwaliteit

Zeer nette prijzen voor goede kwaliteit.
Ruim assortiment.

En goede verlichting

23. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten, service en verlichting.

Hele fijne samenwerking gehad

Hele fijne samenwerking gehad, er wordt met je meegedacht en de communicatie verliep perfect!

10. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Verlichtinggroothandel

Dank u wel voor uw positieve feedback! Mooi om te lezen dat de samenwerking en communicatie perfect zijn verlopen. Graag tot een volgende keer.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin