Saanut 5/5 tähteä

Stijlvolle & comfortabele hondenmand Mijn teckel heeft deze hondenmand uitgebreid getest, en hij is er ontzettend tevreden mee! De mand heeft een zachte, pluche bekleding die voor optimaal comfo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het orthopedisch matras kussen is helemaal top! Mijn hond rent naar binnen, springt er meteen op en ligt het grootste deel van de dag op haar kussen. Dat is altijd een goed teken. Omdat onze hond soms... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De hondensnoepjes heten "Softies Kip". € 8,50 voor 100 gram. Helaas zijn deze hondensnacks niet soft. Ze zijn net niet zo hard als een kiezelsteen...... Vandaag contact gehad met de leverancier.... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Lemmikkieläintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Trimmi, opgericht in 2023, is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige en stijlvolle producten voor honden aanbiedt. Ons assortiment omvat stijlvolle zachte hondenmanden, gepersonaliseerde halsbanden en dekens, evenals een exclusieve verzorgingslijn met shampoos, parfums en producten voor poten en neus. Bij Trimmi staan kwaliteit, design en duurzaamheid centraal, met producten die met liefde en aandacht zijn ontworpen zodat zowel hond als baasje kunnen genieten van het allerbeste. Ontdek onze unieke items en geef jouw trouwe viervoeter de verzorging en stijl die hij verdient!

4,7

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en mooie producten!

De hondenmanden zijn zo fijn en staan ook nog eens mooi in je interieur. Echt top! Daarnaast ook fan van de gepersonaliseerde halsbandjes!

1. maaliskuuta 2025

Mooie site

Prachtige website met hele mooie en kwalitatief goede spullen voor onze hond!

27. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben helemaal fan van de hondenmand…

Ik ben helemaal fan van de hondenmand teddy rosé! Staat heel mooi in mijn interieur en is heerlijk zacht voor mijn lieve hondje. Ze slaapt er heerlijk in! Ook snelle bezorging en goede service vanuit Trimmi, ik ga vaker bestellen!

25. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

De hondensnoepjes heten "Softies Kip".

De hondensnoepjes heten "Softies Kip".
€ 8,50 voor 100 gram.
Helaas zijn deze hondensnacks niet soft.
Ze zijn net niet zo hard als een kiezelsteen......
Vandaag contact gehad met de leverancier.
Zij hebben beloofd een nieuw zakje te leveren uit een nieuwe zending of geld terug

14. helmikuuta 2025

Beste Hugo,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de “Softies Kip” niet zo zacht aanvoelen als je had verwacht. Door het droogproces kunnen ze wat harder lijken, maar ze zijn ontwikkeld om makkelijk door honden gekauwd te worden.

We willen natuurlijk graag dat je hond ervan kan genieten, dus we bieden aan om een nieuwe batch op te sturen. Neem gerust contact met ons op, dan regelen we dat voor je!

Michèle / Trimmi

Saanut 5/5 tähteä

Twee in één, hondenbed en pouf met een mooi design

Zo blij ben ik met de Bouclé pouf, ik heb een l genomen voor mijn teckel want ik gebruik hem ook als ottoman. Staat fantastisch in mijn interieur. Zeer veel waarde voor je geld want je hebt 2 in 1! Trimmi levert ook uitstekende service, ben goed geadviseerd!

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmi

Bedankt voor de mooie review, we wensen jullie veel geluk met de Bouclé Poef!

Hondenbed teddy

Stijlvolle & comfortabele hondenmand

Mijn teckel heeft deze hondenmand uitgebreid getest, en hij is er ontzettend tevreden mee! De mand heeft een zachte, pluche bekleding die voor optimaal comfort zorgt. Het formaat is perfect en biedt voldoende ondersteuning.

Wat ik vooral waardeer, is de stevige maar zachte rand, waar mijn hond graag tegenaan leunt. Het neutrale en moderne design past ook mooi in ons interieur. De stof is van goede kwaliteit, en de mand is makkelijk schoon te maken. Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn hond een fijne plek wil geven om te rusten!

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Trimmi

Bedankt voor de leuke en uitgebreide review! We wensen je teckel veel geluk en rust toe in zijn heerlijke teddy hondenbed

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin