Jeg har netop modtaget to tasker, som desværre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig god service, og rar behandling, der er virkelig ikke noget at sætte finger ved. Kommer helt bestemt igen.
Yritys on vastannut
Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten
Axel Gruhnsvej 16, 8270, Højbjerg, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super overskuelig hjemmeside og hurtig levering -så alt perfekt herfra ;)
Nem at bestille hurtig til at levere.

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Super hurtig levering af attraktivt prissat vare!

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Rigtig god behandling på deres hjemmeside, hentede selv ting der fra. Perfekt arbejde, ikke sidste gang jeg køber derfra ✌️👌

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Fremragende service. fik produktet om tirsdagen som var bestilt om søndagen.
Brug ALDRIG Skattejageren.dk..... har endnu efter, over en måned hverken set produkt eller mine penge retur

Hej
Jeg ringede 1 time efter lukketid, telefonen blev taget og jeg fik en super god service, med svar på en masse spørgsmål.
Varen blev afsendt den første hverdag.
Super god service og rådgivning, mange tak herfra.
Mvh
Peter Rahbek

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Bestilte tirsdag et par ting, der allerede skal bruges fredag, så jeg var en del spændt på, om det nu også ville komme frem til tiden, når jeg nu havde bestilt så sent.
Kort efter bestilling tirsdag blev det sent. I dag, onsdag, blev det leveret. Super hurtigt og helt igennem perfekt! Det bliver en GOD weekend!!! :-)
Ingen problemer overhovedet - handlen fulgt til dørs på mail og fint website!
God service, afsender varen hurtigt, søde og flink medarbejdere, vil klart anbefales hvis man skal ud på lidt skattejagt :)
Super service!
Efter at have gjort opmærksom på en fejl på webside, blev det hurtigt kompenseret, og varen var hurtig modtaget. Takker!
Yderst tilfreds. Nemt at finde rundt på siden, søde mennesker i kundeservice. Kan kun anbefales
Har bestilt 2 pakker ved dem, begge gange super hurtig levering.
Sidste pakke manglede der nogle handsker, skrev til dem på FB, med hurtigt tilbagevende svar, at de selvfølgelig bliver sendt dagen efter, med et sæt der er bedre end først bestilte.
Ikke sidste gang jeg handler der hvis jeg mangler noget som de også sælger.
God service, hurtig levering og varer af god kvalitet
Super lækker kvalitet af produkterne.
Helt klart en anbefaling her fra.
Hurtig levering. Produkt oversteg forventninger. Handler helt sikkert her igen.
Fin hjemmeside. Skidt at leveringstid er så lang. Venter stadig på min vare, en uge efter bestilling.

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Har handlet flere gange hos Treasurehunter og jeg kan klart anbefale dem. Lynhurtig levering og godt udvalg.
Er der det mindste problem, bliver der taget hånd det om omgående. Virkelig formidabel og imødekommende kundeservice.
Tror sgu de får 6 stjerner, ud af 5😄

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Jeg have en masse problemer i starten men Asbjørn fra treasurehunter var så flink af ringe mig op og forstælle mig hvad der var sket så vi kunne få låst problemerne der var.
SUPER GODT AFBEJDE AF DIG ASBJØRN RUS SKAL DU HAVE

Vastaus yritykseltä Treasurehunter
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.