Jeg har netop modtaget to tasker, som desværre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en... Näytä lisää

Virkelig god service, og rar behandling, der er virkelig ikke noget at sætte finger ved. Kommer helt bestemt igen.

Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Glimrende service i særklasse

Glimrende service i særklasse. Jeg bestilte en stor bestilling, og opdagede da jeg fik den hjem, at to handsker jeg havde bestilt, manglede. Jeg skrev til dem omkring det, og 30 minutter senere fik jeg en mail om at det beklagede de og at de vil sende handskerne. 1 minut senere fik jeg besked fra GLS om at en pakke var på vej.

1. toukokuuta 2024

Hej Christopher.

Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Rigtig god dag :)

Mvh Asbjørn

Super god service fra firmaet

Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskellige farver, uden beregning, hvilket var super, så vi kunne øve med lampen hjemme, inden vi skulle på ravjagt ved kysten, og 2 stk. chokolader var der også med. 1000 tak og vi handler gerne hos jer igen, og anbefaler jer til andre 👍

20. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Treasurehunter

Tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på! Håber i blive rigtig glade for lygten. God dag.

Rettelse af anmeldelse

Jeg startede med at bestille beskyttelsesbriller til brug ved solformørkelse, da et andet firma annulerede ordren. Jeg har forvekslet de to firmaer og givet det forkerte en dårlig anmeldelse. Det beklager jeg meget. Det er Treasurehunter, der har leveret, tak for det. 😊

2. helmikuuta 2024

Hej Jesper,

Tak for din opdaterede anmeldelse. Vi kunne heller ikke forstå det forløb du beskrev :)

Den eneste ordre jeg kunne finde (baseret på de oplysninger der var opgivet) var placeret 2024-01-18 13:35.
Jeg kan se den er pakket samme dag kl. 13:51 - altså mindre en 30 min. efter vi har modtaget ordren.

Men godt der kom styr på det :)

Mvh.
treasurehunter.dk

Havde desværre modtaget en defekt vare…

Havde desværre modtaget en defekt vare og kontaktede Treasurehunter via mail, der gik kun nogle få minutter til jeg fik besked om at der var en ny vare på vej og kort tid efter en fin mail fra Treasurehunter om at de beklagede oplevelsen og at der var en ny på vej.
Super kundeservice og hurtig levering.

5. heinäkuuta 2023

Første magnet jeg har bestilt herfra…

Første magnet jeg har bestilt herfra kom hurtigt og de sendte en lille flaske threadlocker med uden jeg har bedt om det.

Så jeg kan ikke andet end give dem en god anbefaling.

16. toukokuuta 2023

Hej Thor.

Tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til.

Rigtig god dag og god jagt derude! :)

Mvh Asbjørn

Ringede fredag og fik rådgivning om…

Ringede fredag og fik rådgivning om amber moon pro og bestilte den fredag ved kl 14 tiden. Kunne hente den i pakkeshop lørdag kl 12. Super levering og virkelig lækker lygte. Har prøvet den en enkelt gang indtil videre.

14. huhtikuuta 2023

God kundeservice

Jeg købte et fossiljagt sæt på Black Friday tilbud. Dog manglede 2 produkter, da jeg modtog min pakke. Jeg kontaktede kundeservice og varerne blev eftersendt hurtigt.

24. marraskuuta 2022

Vil varmt anbefale dem :-)

Har handlet med tresurehunter et par gange nu og er hver gang blevet mødt med smil og god stemning. Jeg har været meget tilfreds med oplevelsen og deres produkter.
De er passioneret med deres arbejde og produkter, dette mærkes tydeligt når de rådgiver og henviser til deres ting. De har styr på deres produkter.
Jeg har selv lige købt mig en 360 graders magnet med 1400kg trækkraft (opgradering) og fik en rigtig god snak brug, vedligeholdelse, samt gode steder at tage ud og magnetfiske.
Jeg vil varmt anbefale at bruge treasurehunter.dk om du er begynder eller ej, for de kan deres ting og er behagelige at handle hos.

1. marraskuuta 2022