Enthousiaste snelle partij!
Wauw! Wat een mooie partij is dit. Jonge club vol hele enthousiaste mensen waarbij je merkt dat ze er echt zin in hebben om je verder te helpen. Nu totaal 4 producten besteld en ziet er echt top uit. Dikke aanrader!
Empowering consumer brands with sustainable, branded products 🚀
Savannahweg 69, 3542 AW, Utrecht, Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
3 maanden bezig geweest met het proces.
Uiteindelijk niks mogen ontvangen omdat er intern alles misging. Dit bedrijf is een brevet van onkunde en amateurisme.
Het lijkt steeds alsof de niet nagekomen afspraken opgelost gaan worden maar eindstand een hoop geld kwijt en hoofdpijn.

Vastaus yritykseltä The Branding Club
Fout gemaakt door de producent maar heel netjes opgelost door de branding club! Top!
Fantastisch bedrijf, heel prettige en duidelijke communicatie vanaf het eerste moment. Bijna dagelijks contact gehad met Niels en hij hield ons heel goed op de hoogte waar we ergens in het proces waren. Er gebeurde niks zonder onze goedkeuring! Ontzettend blij dat we voor ‘The Branding Club’ hebben gekozen.
The Branding Club is absoluut top! Vanaf het moment van bestelling hebben ze met me meegedacht en niets was te gek. De kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering verliep zeer zorgvuldig. Wat ik het beste vind aan dit bedrijf is hun oog voor detail en het vermogen om aan mijn specifieke wensen te voldoen. Ze hebben echt een verschil gemaakt in mijn project en ik zou ze ten zeerste aanbevelen. Geweldige service, geweldige kwaliteit en geweldige mensen om mee te werken!
Dit zijn toppers, denken met je mee en niks is te gek ! vooral Killian heeft het super gedaan
The Branding Club weet wat positief verrassen is!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.