Saanut 2/5 tähteä

zakjes zijn plooizakjes dewelke aan de bodem niet opengevouwen kunnen worden waardoor ze altijd in een trechtervorm blijven. Dit stond niet vermeld op de website. Ik had rechte zakjes nodig. Mail ges... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via de website lukte het in 1ste instantie niet om een zakelijk account aan te maken, heb toen een mail gestuurd en binnen een paar minuten was het geregeld! Bij Takeaware terecht gekomen i.v.m. prim... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestel al jaren pizzadozen bij hen, voorheen De Jong Disposables. De dozen zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding. De levering is nog sneller geworden en het bestellen gaat makkelij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vooraf, ik wil geen review geven, maar wel aangeven, dat snel gereageerd is op mijn mededeling, dat ik niet thuis was op de door jullie geplande dag van bezorging. Een dag later werd het pakketje doo... Näytä lisää

1. Tukkukauppias

Yrityksen kirjoittama

TakeAware is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in Nederland, gevestigd in het hart van Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van duurzame alternatieven voor disposables. Ons team bestaat uit doeners; we zetten ons volledig in om impact te maken door proactief en klantgericht te werken. Wij draaien er niet omheen: duurzaamheid staat bij ons voorop! We zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment met milieuvriendelijke producten. Ons doel? Wij streven ernaar dat plastic tot het verleden behoort, liever vandaag dan morgen! Toch zijn we ook realistisch genoeg om te begrijpen dat er helaas nog niet voor alles een (goed) alternatief is. Wij streven ernaar om ons assortiment zo duurzaam mogelijk te maken, maar wel met producten van goede kwaliteit! Doordat TakeAware zowel de producent als de leverancier is van onze producten, kunnen we deze aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

4,4

Snel

Snel, makkelijk.

11. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

En dat is precies waar we voor staan! Bedankt voor je review!

Saanut 5/5 tähteä

Wij zochten een tijdelijke oplossing…

Wij zochten een tijdelijke oplossing voor een geheel ander product, namelijk het per 100 stuks in doosjes plaatsen van dia's. En dat werkt door 2 hotdog trays in elkaar te schuiven en vast te plakken. En dat gaat snel en perfect.
Zeer snelle service en helpdesk.

13. elokuuta 2025

Fantastisch! Tot snel!

Prettige service

Prettige service, altijd op tijd geleverd en dat voor een mooie prijs. Kwaliteit is altijd prima en ze komen hun afspraken na, wat wil je nog meer?

11. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Nou eigenlijk niets meer! Bedankt voor deze leuke review!

Super

Veel keuze, snel geleverd. Prijs. Extra fijn dat je zelf de dag kunt kiezen. Super.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Nét dat kleine beetje extra! Bedankt voor je review!

Goede prijzen

Prijzen zijn goed en ze hebben nu ook onze favoriete vierkante bowls.

21. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Bedankt voor je review Andy! Tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Op tijd en correcte levering

Op tijd geleverd en klopte met de bestelde producten

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Wat wil je nog meer! Bedankt voor je review en hopelijk tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg een last minute bestelling en…

Ik kreeg een last minute bestelling en ik heb om 16:48 mijn bestelling geplaats en ik kreeg het de volgende dag alsnog binnen. Dus het klopt. voor 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Super Top.

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Hoppa! Goed om te horen, tot snel!

Goede prijs

Goede prijs. Levering vlot.

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Goed om te horen! Bedankt voor de review!

Steeds in orde

Steeds in orde, vlotte levering en vriendelijk geholpen bij vragen.
Een tevreden klant uit België!

2. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Dat vinden we fijn om te lezen! Dank!

Saanut 4/5 tähteä

Mooi snel binnen

30. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Mooi snel binnen voor een mooie review! Dank hiervoor!

Saanut 2/5 tähteä

Een mail gestuurd en geen antwoord op…

Een mail gestuurd en geen antwoord op gekregen.
Heb dus bij een andere webshop besteld.
Was toch een order van € 400,-
Gemiste kans.

20. kesäkuuta 2025

Beste

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons enorm dat u geen reactie heeft ontvangen op uw e-mail. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren, en wij begrijpen heel goed dat dit erg teleurstellend is – zeker bij een bestelling van deze waarde.

Wij vinden het heel jammer dat u hierdoor voor een andere webshop heeft gekozen. Als u wilt, kunt u ons laten weten via welk e-mailadres u contact heeft gezocht, zodat we dit intern kunnen uitzoeken en onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw eerlijkheid. We hopen dat we in de toekomst alsnog iets voor u kunnen betekenen.

vriendelijke personeel

vriendelijke personeel
en altijd keurig netjes op tijd

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä takeaware.nl

Bedankt voor de review, Alie! We hopen je snel weer te zien!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin