Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne website om op te bestellen. Ik heb voor mijn neefjes zwembroekjes gekocht met bijpassende puddle jumpers, het zijn echt super leuke prints!

Saanut 5/5 tähteä

Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zoals al in meerdere reviews staat het pakje met blauwe streepjes mist de drukknoopjes om het pakje onderaan te sluiten en dus niet bruikbaar, geld kwijt. Al meerdere mails gestuurd, worden niet mee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Uimapuvut ja -asut
  3. Lelukauppa

Tietoja yrityksestä Swim Essentials

Yrityksen kirjoittama

Swim Essentials is hét zomermerk van Europa!
☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Met een combinatie van unieke designs in combinatie met een hoge kwaliteit bieden we iedereen een prachtige zomer vol stralende momenten!

Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!

Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Aanrader!

Snel bezorgd, goed product. Mijn baby van 4 maanden zit er goed in en het voelt prettig om met hem zo naar het zwembad te gaan

23. marraskuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijne online winkel

Wat een fijne online winkel! Per ongeluk de verkeerde bestelling ontvangen. Na één telefoontje was de juiste bestelling al onderweg nog voordat de verkeerde bestelling retour was gezonden! Geen gezeur! Goed geregeld!

4. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Heb een account aangemaakt op de…

Heb een account aangemaakt op de website van SE. Het aanbod is/was minimaal en daarom heb ik verzocht mijn account te verwijderen. Dit verzoek heb ik inmiddels 4x gedaan en vanavond weer een bedel-email ontvangen. Ik krijg er rillingen van. Vanwege de wet Privacy heb ik het recht aan te geven mijn gegevens te verwijderen, waarom doet SE dat dan niet? Ik laat het hier niet bij zitten.

13. lokakuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Vlotte levering

Vlotte levering! Duidelijke communicatie. Alleen de verpakking van de 2 losse producten zaten in een veel te grote doos.

29. syyskuuta 2022

Slechte service!!

Ik heb een product besteld dat volgens de webshop gewoon op voorraad was, bleek achteraf niet op voorraad. Hierover kreeg ik een dag later bericht. Vervolgens heb ik teruggemaild dat mijn bestelling dan geannuleerd kon worden, geen reactie. Na uitblijven van reactie heb ik 4 dagen later opnieuw gemaild. Inmiddels 10 dagen verder na het plaatsen van de bestelling. Geen reactie, geen verzending en geen geld terug.

16. elokuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Kwaliteit valt tegen, fijne service

De kwaliteit van het zwembad was niet zoals verwacht helaas. Heel jammer, want veel leuker dan de knalblauwe alternatieven.
Het had wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk is alles goed opgelost door Tom!

24. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling van 19 mei was op 31 mei nog…

Bestelling van 19 mei was op 31 mei nog steeds niet binnen. Meerdere malen contact gezocht met klantenservice en tot op heden nog geen reactie, behalve de eerste keer, dat ze vast binnenkort geleverd zouden worden... zijn nu op vakantie met andere zwembandjes. Ik wil mijn geld terug

2. kesäkuuta 2022
Swim Essentials-logo

Vastaus yritykseltä Swim Essentials

Goedemorgen Amy,
Jammer om te horen dat het pakket nog altijd niet binnen is, aangezien ons magazijn het binnen 24 uur na het plaatsen van je order al heeft verzonden. Echter is er iets fout gegaan bij de vervoerder in dit geval, maar dit mag natuurlijk nooit het probleem van de klant worden.

Ons magazijn heeft dan ook direct je order nogmaals verzonden en ik heb contact opgenomen met de vervoerder om te bekijken waar dit fout is gegaan!

Hopelijk kun je snel toch gaan genieten van onze Swim Essentials!

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en heel leuk zwempakje…

Snelle levering en heel leuk zwempakje voor onze dochter. Jammer dat pas bij levering van het pakket werd vermeld dat 1 pakje niet meer op voorraad was. Dit had eerder vermeld kunnen worden en/of de klant op de hoogte stellen. Na 1 mail was het opgelost, dus ook hele goede klantenservice. Ik zou zeker weer een bestelling plaatsen.

29. toukokuuta 2022

Perfect

Perfect! Het product wordt snel verzonden en is goed te volgen. Helaas zat er een fout in het artikel maar dat werd snel en goed opgelost door de klantenservice. Ik bestel hier vaker!

14. huhtikuuta 2022

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin