Hele fijne website om op te bestellen. Ik heb voor mijn neefjes zwembroekjes gekocht met bijpassende puddle jumpers, het zijn echt super leuke prints!
Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... Näytä lisää
Zoals al in meerdere reviews staat het pakje met blauwe streepjes mist de drukknoopjes om het pakje onderaan te sluiten en dus niet bruikbaar, geld kwijt. Al meerdere mails gestuurd, worden niet mee... Näytä lisää
Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Swim Essentials
Yrityksen kirjoittama
☀️☀️☀️☀️☀️☀️
Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!
Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!
Rietveldenweg 40, 5222 AR, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- 0737113710
- info@swimessentials.nl
- swimessentials.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle levering en de artikelen zijn…
Snelle levering en de artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Wat dat betreft een tevreden nieuwe klant.
Maar er werd bij een eerste bestelling 10% korting beloofd. Dan ga je er vanuit dat dit op het volledige bedrag van het eerste order is en niet enkel op het goedkoopste artikel.
Leuke producten en kwam zeer snel…
Leuke producten en kwam zeer snel binnen, top website!
Snel en zonder problemen
een beetje duur. maar het artikel is mooi en snel geleverd
Verzending was snel
Verzending was snel, pakket nog niet geopend want het is een cadeautje
Zwemvleugel defect
Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing!
Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het proces om de klacht af te handelen is niet meer werkzaam binnen Swim Essentials, hierdoor stopte het contact. De zwemvleugels zijn direct naar mij opgestuurd met wat leuke extra's!
Heel erg bedankt!
Produkten volgens verwachting en snelle…
Produkten volgens verwachting en snelle levering 👍🏼.

Dure verzendkosten voor brievenbus
Tevreden over de producten en relatief snelle levertijd.
Echter niet netjes dat je 5.95€ verzendkosten moet betalen voor iets wat gewoon in de brievenbus wordt geduwd. Dat is dan echt belachelijk duur!
Aanvulling op jullie reactie: Nee een ordernummer heb ik niet meer, zeker niet als de reactie pas 3 weken later is 😅
Wellicht wel terug te vinden onder mijn naam.
5.95€ zijn naar mijn mening bezorgkosten voor pakketpost, niet voor iets wat gewoon in de brievenbus wordt geduwd.

Vastaus yritykseltä Swim Essentials
Op de doos staat vermeld dat ze hitte…
Op de doos staat vermeld dat ze hitte bestendig zijn en daardoor niet dunner worden waardoor ze leeglopen . Helaas is het tegenovergestelde waar en is de kwaliteit slecht voor de prijs!
Mijn ervaring is gebaseerd op de advocado . Helaas een miskoop 😢

Vastaus yritykseltä Swim Essentials
Helaas nog geen oordeel over het zwembad
Alles netjes op tijd binnen en ziet er zo op eerste gezicht allemaal leuk uit. Het zwembad door het slechte weer helaas nog niet in elkaar kunnen zetten, dus daar kunnen we nog niet over oordelen.
Super snelle levering, kwaliteit product slecht
Super snelle levering, hartstikke fijn! Echter kwaliteit van het product was slecht. Via de website zwemschoentjes gekocht voor onze 8 daagse vakantie, na 4 dagen vielen de gaten in beide schoentjes.. jammer.
Wauw!! Super service
Wauw!!! Wat een super bedrijf... Enorm goeie service!
Zwembad was stuk op een naad en we konden kiezen of geld terug of een nieuw zwembad!
Nieuwe zwembad was snel binnen en er werd snel gereageerd op de mails.
M'n kleine meid weer helemaal blij met haar zwembad.!!!! Bedankt!!
Goeie service!
Helaas waren de schoentjes naar 2 dagen vakantie al kapot , dit is netjes opgelost , heel blij met jullie service! Zou het iedereen aanraden !
Super geholpen door Bram
Super geholpen door Bram! Ik was een onderdeel kwijtgeraakt en had even gebeld. Kon meteen langskomen (woon dichtbij) en Bram kwam het persoonlijk brengen bij de receptie. Top service!
Renvoyer les chaussures et toujours…
Renvoyer les chaussures et toujours rien reçu, en plus de ça du payer le retour
Zwembandjes Blossom verkleurd na 1 dag
Zwembandjes Blossom besteld. Na 1 dag verkleurd in de zon. Ze zijn nu niet meer roze maar geel.
Verder behouden ze hun lucht wel prima.

Bestelling optijd geannuleerd
Na ons telefoon gesprek verdiend m’n eerdere negatieve review een aanpassing!
Ik wil jullie enorm bedanken voor de goede service en fijn dat u telefonisch contact met me opgenomen heeft.
Heel erg bedankt

2 zwemvestjes besteld
2 zwemvestjes besteld. Zien er geweldig uit! Mooi en kwalitatief. Mooie prijs.
Snel verzonden.
Order placed and afrer 1 week no…
Order placed and afrer 1 week no updates about delivery not even a tracking number..and no reply on the email..no refund received till date 2 weeks later although merchant confirmed that refund done!!

Vastaus yritykseltä Swim Essentials
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.