Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne website om op te bestellen. Ik heb voor mijn neefjes zwembroekjes gekocht met bijpassende puddle jumpers, het zijn echt super leuke prints!

Saanut 5/5 tähteä

Na mijn eerdere negatieve review verdienen jullie zeker een aanpassing! Na mijn review is er direct contact met mij opgenomen via de mail, de persoon die mij destijds geholpen had gedurende het p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik een lek geconstateerd had in ons 1 dag oude zwembad, kon ik kiezen tussen een restitutie of een pakket met leuke inflatebles ter compensatie voor het plakken. Het bad is in.principe van p... Näytä lisää

1. Uima-allastarvikkeet
  2. Uimapuvut ja -asut
  3. Lelukauppa

Tietoja yrityksestä Swim Essentials

Yrityksen kirjoittama

Swim Essentials is hét zomermerk van Europa!
☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Met een combinatie van unieke designs in combinatie met een hoge kwaliteit bieden we iedereen een prachtige zomer vol stralende momenten!

Met een breed assortiment Opblaasartikelen, Zwemkleding voor kids, Strandspeelgoed, Strandlakens en Frame Zwembaden hebben we voor ieder wat wils!

Met typerende Swim Essentials Designs zoals onze Panterprint, Tropicalprint en Circusprint hebben we voor ieder kind en zelfs iedere volwassene hét perfecte item voor deze zomer!

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

Absolute aanrader voor de zomer! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankopen hier. 🌴De zwemkleding is prachtig, mooie strandlaken, de accessoires en strandspeelgoed (zoals het theeserviesje, Strand tennisset en de duikspullen) vallen erg in de smaak bij de kinderen. En hoe leuk zijn hun nieuwe zwembrillen voor de kids?! Ze willen ze bijna niet meer afzetten! 🤿We hebben ook een frame zwembad aangeschaft: de kwaliteit is top en de bijgeleverde trap en pomp werken perfect. ✨💦
Sinds kort gebruik ik ook hun nieuwe zonnebrandcrème en spray, en die zijn echt supergoed! Trekt fijn in en beschermt goed. Tot slot een groot compliment voor de klantenservice; je wordt hier echt vriendelijk en snel geholpen. Een dikke 10!

24. huhtikuuta 2026

Super service

Ik had 2 zwemluiers en 1 strandjurkje besteld, mijn pakket werd de volgende dag al geleverd. Toen ik het openmaakte zag ik dat er een foutje gebeurd was. Er was in de plaats van een jurkje een tshirt en broekje geleverd in dezelfde kleur. Ik stuurde een mail en kreeg vrijwel meteen antwoord. Er werd gevraagd om een foto te sturen, toen ik dat gedaan had hebben ze zich vriendelijk geëxcuseerd en het jurkje opgestuurd. Ik mocht de strandset (tshirt + broekje) ook gewoon houden. Een schitterende service dus als je het mij vraag. Ik bestel hier zeker nog!

13. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Koop hier niks, defecte producten

Zoals al in meerdere reviews staat het pakje met blauwe streepjes mist de drukknoopjes om het pakje onderaan te sluiten en dus niet bruikbaar, geld kwijt. Al meerdere mails gestuurd, worden niet meer beantwoord. Koop hier niet! Ik ga hier nog werk van maken, defect product niet kunnen retourneren is wettelijk niet toegestaan.

22. tammikuuta 2026

Catastrophique

Catastrophique ! J’ai acheté deux paires de brassards et une bouée d’apprentissage pour mes trois enfants, nous avons fait cinq jours de vacances et tout est déjà cassé. Je précise que nous faisons très attention au matériel et que jusque-là nous avions des marques que nous gardions deux ou trois ans et nous habitons dans le sud et ce genre de matériel c’est vraiment partie de notre quotidien. J’ai voulu changer pour un côté esthétique, et je suis carrément déçue. La bouée d’apprentissage se déchire carrément à l’entrejambe hyper dangereux.
Nous ne recommande absolument pas

18. elokuuta 2025

Betrouwbare UV- beschermende zwemkleding

Ik was op zoek naar betrouwbare UV- beschermende zwemkleding voor mijn 2 dochtertjes. Zo kwam ik bij Swim Essentials. Een groot assortiment voor aan mooie vrolijke zwempakjes, petjes, zwemschoentjes en ga zo maar door. Hele snelle levering ( ik woon in Nederland) en makkelijk terug te sturen als iets niet past. De zwemkleding met ritsjes zijn van goede kwaliteit en de schoentjes en petjes met flapjes aan de achterkant zijn ook fantastisch. Onze meiden zijn klaar voor de vakantie en volgend jaar? Dan koop ik zeker weten weer bij Swim Essentials. Ik raad het iedereen aan.

18. heinäkuuta 2025

Goede service!

Een snelle levering en een super leuke hangmat voor in het water. Perfect voor het warme weer deze zomer. Blij met de goede service en product!

30. kesäkuuta 2025

Uitstekende klantenservice!!

Het bad is in.principe van prima kwaliteit dus kozen wij voor de leuke inflatebles.
Bedankt Ties.
Uitstekende service,!!

27. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

İk had een badpak voor mijn dochter…

İk had een badpak voor mijn dochter besteld, maar DPD heeft zomaar het pakketje retour gestuurd. İk belde ze op en İza heeft mij persoonlijk geholpen om alsnog het badpakje op tijd te ontvangen! Zo dankbaar voor. Zojuist het pakketje binnen. Goede ervaring dus en ik ga zeker nog een keer bij ze bestellen.

13. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik probeer al weken contact op te nemen…

Ik probeer al weken contact op te nemen ivm een klacht. Het pakje wat ik heb besteld is stuk geleverd, er missen drukknopen.. echt geen contact met ze te krijgen! Via mail, telefoonnummer, whatsapp, DM… heel slecht! Zonde want de producten zien er leuk uit.

15. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik probeer al 2 weken contact te…

Ik probeer al 2 weken contact te krijgen ivm het niet aan kunnen maken van een retour. Ik heb alle 3 de adressen gemaild die op de site staan, een contactformulier ingevuld en via social media een berichtje gestuurd maar krijg geen enkele reactie. Ontzettend slechte service!!!

9. joulukuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin