Saanut 1/5 tähteä

Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fick inte mina beställning i tid! Har snart gått en månad sedan min beställning och de gör inget åt att min order har fastnat på vägen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt säger de bara a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Att jag fick dom varor från er gjorde ni ert bästa jobb att se till jag får dom innan jag flyger till utomlands på semester, att de varor som jag beställde är riktig äkta varor som jag behöver, j... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Makuuhuoneen sisustus

Yrityksen kirjoittama

På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.

2,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Utrolig dårlig kundeservice

Virkelig kedelig oplevelse med SweetNap’s kundeservice. Det er jo fint nok, at man kan købe en pude af dem. Men hvis man så efterfølgende vil købe betræk til puder hos dem - fordi puden har specialmål, som ikke passer med standard betræk - så er man på den, hvis man som jeg bor i Danmark. De kan nemlig ikke levere til Danmark. Og nu har jeg skrevet flere gange til deres kundeservice om hjælp til det problem. De er gået fra at skrive, at de vil spørge chefen om råd, til nu bare at ignorere mig. 👎 herfra. Jeg kan ikke anbefale, at handle med SweetNap, hvis man bor udenfor Sverige.

8. toukokuuta 2025

De selger ikke memoryskum

De selger ikke memoryskum, kvaliteten kjennes billig. Kan like gjerne bestille fra Temu å få for 200 kr og få samme kvalitet. Blir sendt direkte fra kina

7. toukokuuta 2025

Gott bemötande

Hade lite för bråttom med att beställa fel och upptäckte detta dagen efter. Kontaktade kundtjänst och blev mycket trevligt bemött och dom lovade att annulera min beställning. Dagen efter hade dom gjort det. Tack för förståelse och snabb hantering.

5. toukokuuta 2025

Stinker apa!!!!

Stinker apa!!!!
TEMU-kudde som säljs vidare.
Ingen memory foam, bara starkt kemiskt stinkande skumplast.
Vill inte tänka på alla sjukdomar den kan ge.
Borde förbjudas att sälja sån här bluff i Sverige.

3. toukokuuta 2025

Amazing pillow

Amazing pillow, Nothing like I ever tried before! So comfortable and relaxing! Very good contact with the company as well.

1. toukokuuta 2025

SweetNap - CGA Ecom AB, Lyckebo

Första natten gav kudden bra stöd under nacken, nästa natt hade den förlorat form och stadga. Därefter är den lika sladdrig och värdelös som ett emballage, detta är skumplast av sämsta kvalitet. Har anmälts till Konsumentverket.
720 kr i förlust, KÖP INTE!

29. huhtikuuta 2025

Ett tämligen oseriöst…

Ett tämligen oseriöst drop-ship-företag. Kudden passade inte mig tyvärr. När jag returnerat fick jag veta att man var tvungen att skicka via företagspost (som kostar det dubbla) och min retur gick alltså inte igenom.
När jag påpekade detta fick jag ingen hjälp.

18. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kudde att undvika: min negativa upplevelse

Jag köpte en kudde från Sweetnap pga av att många influensers hade gett bra reklam för den.
Men när jag fick hem den så lukta den så pass illa att jag inte kunde ha den i samma rum som jag var i.
Den luktar jättestark av kemikalier och var helt oduglig för sitt syfte då jag inte ens kan använda den pga av hur starkt den luktar. När jag nu försöker reklamera kudden så tar det lång tid för dem att svara men också att dem inte vill göra de.
Jag har nu kontaktat Konsumentverket för att få råd om hur jag ska hantera situationen. Jag rekommenderar starkt att ni undviker att köpa denna kudden.

28. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Synd att det inte finns minus 😡

Synd att det inte finns minus!
Tydligt bluff här! Gick in på hemsidan och kikade på kudden. Enligt info på hemsidan så läser jag"frakttid 4-10 dagar" och i stycket ovanför poängterars att de kan skicka från deras "utländska lager". 😲👎

Sedan hittade jag likadan kudde på kinasidor på nätet- ex temu där den kostar omkring 240 kr.

Enligt andras utsagor som sett och hört har tom Carina Berg lovprisat kudden utifrån sin expertis och uppmanar alla i sin reklam; "så haffa en sån här nu".
Hahaha- ja, Berg är inte nogräknad så länge det betalar sig.
Gå inte på bluffen!

28. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin