Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit producten, snelle en correcte levering Hadden een bikini met een productie foutje, dit en snel en erg goed opgelost door dit bedrijf, complimenten!!! Wil je wat moois, met perfect... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte levering Wij hebben een bestelling geplaatst voor papa, mama en zoon om op vakantie aan te doen. Op het eerste oog is de kwaliteit goed en zijn de maten correct. Praktisch kunnen we niet mee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Taglie che non corrispondono alle misure effettive. Ho tentato di fare un cambio merce o un reso ma tutt' ora non ho ricevuto assistenza, anzi hanno negato che io abbia effettuato l' ordine 24/0... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

4,5

1 tähti

On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Wooow!

Ik kreeg vandaag het pakketje toegestuurd. Ik was zo tevreden toen ik het opendeed. De zwemshort en het badpakje zijn echt heel mooi. Ook de stof is top. Deze voelt keizacht aan. Ik ben al benieuwd om het te kunnen geven en te laten uittesten.

10. toukokuuta 2025

kwaliteit en service 100%

De kwaliteit en service is boven verwachting. De heren zwembroek heeft zelfs een rits op de zak. Een enkele maat ruilen voor mijn zoontje was geen enkel probleem. Ik werd vriendelijk en snel te woord gestaan.

14. huhtikuuta 2025

Super service!

Door een foutieve omschrijving was ik teleurgesteld in mijn aankoop. Daar is super op gereageerd. Ze hebben de omschrijving op de site aangepast, en het meer dan goed gemaakt door nieuwe zwembroekjes op te sturen. Zelfs iets extra! Dus niets dan lof voor dit bedrijf. De broekjes met stretch zijn echt heel comfortabel en mooi!

6. toukokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

(Nog) mooier dan op de plaatjes

Het product ziet er eigenlijk mooier uit dan op de website. Goede kwaliteit stof en mooi kleurvast. Wij hebben een hele set voor ons gezin besteld. Wat fijn is voor mijn vrouw, de maten van onder en bovenstuk zijn los te bestellen. Het enige minpunt vind ik dat het vrij prijzig is.

1. toukokuuta 2025

Tweede set besteld!

Vorig jaar een set besteld voor mijn man, dochter en zoontje, en net weer eentje. Ik zat te wachten tot de regenboog back in stock kwam maar dat gebeurde helaas maar niet, dus voor de aardbeien gegaan :) Vorig jaar veel leuke reacties gehad en de kleding zit super. Fijn ook dat de zwembroek zakken heeft! Minpunt: de stof van het badpakje slijt erg snel.

30. huhtikuuta 2025

Leuk printje

Leuk printje, komt overeen met de plaatjes op de site. Vrolijk en fel. Stof voelt fijn aan. Waar manlief even aan moet wennen, is de lengte (de broek is wat korter) en het net-broekje binnenin. Verder valt hij mooi. Hij (en onze dochter) krijgen hun badkleding met vaderdag, vanaf dan worden ze gebruikt. Daar heb ik nu dus nog geen review voor. Wel al even gepast (voor de maat).

18. huhtikuuta 2025

Wederom perfect!

Dit is al ons tweede setje, als vader en zoon. Wederom helemaal perfect en als gegoten.
Makkelijk om te bestellen en snel bezorgd.
Bedankt en tot de volgende keer

18. huhtikuuta 2025

Super ervaring

Zwembroeken voor mij en mijn zoons besteld. 1 was verkeerd en niet meer op voorraad. Daarna super netjes afgehandeld met een andere zwembroek. Service geweldig en contact ook goed!
Echte aanrader!

12. huhtikuuta 2025

Super tevreden

Super tevreden. Handig in retour en nieuwe bestelling. Reageerde binnen de dag op mijn vraag over mijn bestelling. Echt super service!

10. huhtikuuta 2025

Top service!

Top service! Na een paar dagen stond er bij postNL track en trace dat er nog geen leverdatum bekend was. Son of a beach een berichtje gedaan en dezelfde dag meteen vriendelijk geholpen en de volgende dag was het pakket geleverd. Goed kwaliteit en super leuke producten!

7. huhtikuuta 2025

Goede kwaliteit

Leuke zwembroeken, goede kwaliteit!
Voor de 2de keer dezelfde broek gekocht zodat mijn zoon kan matchen met papa! Zo ontzettend leuk!

7. huhtikuuta 2025

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Was benieuwd want we waren er niet bekend mee maar bij binnenkomst gelijk enthousiast. Wat een fijne stof en mooie kleuren! Ik zeg zeker een aanrader..

Son of a beach wat gaan wij shinen op het strand.

2. huhtikuuta 2025

Twee generaties, één zomerstijl

Mijn vader, opa Bram, was ruim 50 jaar geleden een echte bink op de Costa Brava dankzij zijn windsurfkunsten. Deze zomer keert hij terug naar de Spaanse zon — dit keer samen met zijn kleinzoon Thomas van 6 maanden. Gehuld in Son of a Beach staan ze straks samen te stralen op het strand. De set werd snel geleverd en toen ik per ongeluke de verkeerde maat bestelde, werd dat meteen opgelost. Tof merk, top service. Wij tellen af naar de zomer!

4. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin