Saanut 5/5 tähteä

Erg tevreden met de matching outfit voor het hele gezin. Helaas voor vader was er niks meer in zijn maat dus zelfde kleur maar ander patroon, staat toch leuk. De badpakjes voor mijn jongste viel wat k... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit producten, snelle en correcte levering Hadden een bikini met een productie foutje, dit en snel en erg goed opgelost door dit bedrijf, complimenten!!! Wil je wat moois, met perfect... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte levering Wij hebben een bestelling geplaatst voor papa, mama en zoon om op vakantie aan te doen. Op het eerste oog is de kwaliteit goed en zijn de maten correct. Praktisch kunnen we niet mee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Taglie che non corrispondono alle misure effettive. Ho tentato di fare un cambio merce o un reso ma tutt' ora non ho ricevuto assistenza, anzi hanno negato che io abbia effettuato l' ordine 24/0... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

4,5

1 tähti

On vastannut 72 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Top Ware

Top Ware! Und schneller Versand. Mein Sohn und ich sind der Hingucker am Strand oder im Schwimmbad. Es war schon die zweite Bestellung.

13. helmikuuta 2026

Waanzinnig matchen samen

Na erg goed geholpen te zijn via hun klantenservice, heb ik 2 badpakken besteld. Voor mezelf en mijn dochter. Wat een geweldige setjes en goede kwaliteit. Hoe meer kleur, hoe beter en deze setjes passen perfect. Heel erg blij mee en ga zeker nog wel vaker bestellen.

3. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Wat een ontzettend prettig bedrijf

Wat een ontzettend prettig bedrijf is Son of a Beach. Ik had voor Sinterklaas een heel mooi badpakje besteld voor onze kleindochter. Door de drukte bij PostNl leek dat zoek te zijn geraakt en heeft Son of a Beach mij een 2e badpakje gestuurd. Uiteindelijk hebben we de eerste (net) op tijd ontvangen en het tweede badpakje hoefde ik niet terug te zenden (is nu voor haar vriendinnetje). Prima service en prachtige zwemkleding !!!

En een heel mooi 2026 toegewenst !

W d V Delft

5. joulukuuta 2025

Een hele fijne winkel

Een hele fijne winkel. Ze hebben een leuk gevarieerd aanbod. Kwaliteit van de producten is top. Ze denken goed mee en helpen waar nodig. Klantvriendelijk en de klant is echt koning. Wij blijven hier bestellen.

7. tammikuuta 2026

Einfach super!

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung, qualitativ hochwertige Ware, auch bei Kontaktaufnahme schnelle und freundliche Antwort. Sehr zu empfehlen! Danke 😊

14. tammikuuta 2026

Unkomplizierte Lieferung und…

Unkomplizierte Lieferung und unkomplizierter Umtausch. Ich hatte zwei Badehosen in M bestellt, die leider zu groß waren. Wie auf der Homepage angegeben, habe ich sie nochmal in S bestellt und mich dann per E-Mail wegen eines kostenfreien Retourenlabels an Son of a beach gewendet. Hat alles super geklappt.

Tolle Badehosen und super angenehm zu tragen.

12. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Schnelle Lieferung, aber Qualität ausbaufähig

ie Lieferung war schnell und die Homepage ist übersichtlich und gut aufgebaut. Die Größe der Badehose passt wie angegeben.

Leider hat mich die Qualität der Ware nicht überzeugt. Der Stoff ist sehr dünn und wirkt insgesamt eher unterdurchschnittlich. Auch die Verpackung war etwas lieblos – alles in Plastik verpackt, nicht suaber gefaltet was einen eher „Temu-mäßigen“ Eindruck hinterlassen hat.

Insgesamt okay, aber beim Material und der Präsentation ist noch deutlich Luft nach oben.

2. tammikuuta 2026

Super comfortabele zwemshorts

Had men eerste zwemshort als kerstpakje ontvangen van de kids.Tijdens kerstvakantie in de Domenicaanse republiek was dit mijn lievelings swimgear, en dat terwijl
Ik andere(veel duurdere) zwemshorts meehad.
Ze drogen ongelooflijk snel en zitten super comfortabel.
Bij terugkomst onmiddellijk 2 extra besteld.
Geen andere merken meer voor mij enkel nog SOB!

26. joulukuuta 2025

Aanrader!

We hebben een leuke set voor vader en zoon besteld! Het bestellen ging prettig en zeer eenvoudig en de levering was enorm snel. We hebben daarom al een tweede bestelling gedaan, nu voor moeder en dochters :-) Aanrader!

2. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Als je niks terugstuurt ok

De bestelling en levering gaan supergoed, snel en correct. Echter bij retourneren moet je zelf achter je geld aan want je hoort gewoon niks en ziet geen geld terug gestort. Ik geb er meerdere emails aan moeten wijden om alles terug te krijgen. Dat vind ik erg jammer en hierdoor zal ik niet snel meer hier bestellen.

17. joulukuuta 2025
Son of a Beach-logo

Vastaus yritykseltä Son of a Beach

Hi Wendy,

Fijn om te horen dat de levering goed is gegaan. Wat betreft het retourproces klinkt het niet zoals het dit hoort te gaan, excuses daarvoor.

Normaal gesproken hoor je binnen 14 dagen, na ontvangst van je retour, het aankoopbedrag terug te krijgen. Dit kan door de feestdagen iets afwijken, hopelijk heb je er niet teveel hinder door gekregen.

Mocht de kwestie nog niet opgelost zijn, neem dan even contact met ons op via info@sonofabeach.nl of via whatsapp +31628142435.

- Team Son of a Beach

Saanut 5/5 tähteä

Cadeau besteld voor de kerst

Cadeau besteld voor de kerst. Super kwaliteit. Leuk designs en mooie stoffen. Klantenservice gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Verzending was heel erg snel. Top ervaring met dit bedrijf.

24. joulukuuta 2025

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Het staat perfect uitgelegd hoe je de maat moet kiezen.
Ik was een beetje bang over de kwaliteit en kleur van de stof, maar onterecht! Die zijn perfect en overtreffen mijn verwachtingen.
Heb dit besteld als cadeau voor onze schoonzoon en we kunnen niet wachten om het te geven 😆

18. joulukuuta 2025

Artikel is goed

Artikel is goed, mooi, en snel verzonden. Een kadootje van dochter aan haar papa. Samen matching zwemkleding om samen mooie herinneringen te maken!

24. joulukuuta 2025

TOP TOP TOP

Snelle verzending en wat een top cadeau! Wij kochten een matching bikini, badpak en een volwassen en kinder short! Top kerstcadeau met veel enthousiasme onthaald! Oh en we vergaten nog de extra haarrekkers, super leuk. !

22. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin