Jeg har brugt Smilestrips i 14 dage nu og kan allerede se en stor forskel på mine tænder fra før jeg startede til nu. Mit resultat ser naturligt ud, og det bedste ved denne virksomhed, var at de i... Näytä lisää
KÆMPE ANBEFALING - REDDEDE BRYLLUPS BILLEDER: Jeg drikker 3-4 kopper kaffe dagligt - og det farver bare tænderne. Jeg skulle til bryllup i sidste uge og brugte SmileStrips 2 gange dagligt i u... Näytä lisää
Hvide tænder, det virker💪 Jeg har brugt det tre gange og kan se en fin effekt, tænderne er blevet hvidere. Kan anbefales.
Tak for jeres svar men tror ikke i læser at jeg skriver at jeg tørre mine tænder HVER gang med håndklæde og køkkenrulle, men de sidder stadig ikke fast på tænderne da der dannes mundvand i løbet af de... Näytä lisää
Professionel whitening, du kan lave derhjemme. Ingen tandlægebesøg eller dyre regninger. Hurtig levering direkte til din dør. Kvalitetsprodukt, testet for sikkerhed.
2500, Valby, Tanska
- info@smilestrips.dk
- smilestrips.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Varm anbefaling
Har prøvet massere af produkter som ikke har virket. Men for første gang har jeg fundet et produkt som rent faktisk virker! Det er super fedt! Kan klar anbefales.
Fantastisk oplevelse og hurtig service
Fantastisk oplevelse og hurtig service. Kan klart anbefales
Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt, virker fantastisk, stor anbefaling 🙏
Mega fedt produkt
Mega fedt produkt, hurtig levering og god effekt.
Virkelig solidt produkt der virker!
Virkelig solidt produkt der virker!
Også fedt at vide der ikke er nogle skadelige kemikalier i✌🏽
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Kan klart anbefales til alle! Skal snart bestille igen!
Mega godt produkt
Mega godt produkt. Mine tænder er blevet så hvide. Kan klart anbefales 😍😍
Endelig nogle strips der rent faktisk…
Endelig nogle strips der rent faktisk virker. Har prøvet et forløb på 7 dage og kan rent faktisk se forskel.
Hurtigt, naturligt og super flot resultat
Jeg er virkelig tilfreds med dette produkt! Allerede efter kort tid kunne jeg se en tydelig forskel, og mine tænder blev markant hvidere på en naturlig måde. Nem at bruge og giver flotte resultater. Det kan helt klart anbefales.
Har aldrig haft så hvide tænder!!
Har aldrig haft så hvide tænder!!! 🦷
Hvidere tænder på kun 7 dage!
Jeg har ca. brugt Smilestrips i en uge nu, og jeg må sige at resultatet var over forventningen.
Der er sket en markant farveforskel på mine tænder, en forskel som jeg ikke troede var muligt på kun 7 dage.
Så uden tvivl 5 stjerner herfra.
REDDEDE BRYLLUPSBILLEDER
KÆMPE ANBEFALING - REDDEDE BRYLLUPS BILLEDER:
Jeg drikker 3-4 kopper kaffe dagligt - og det farver bare tænderne.
Jeg skulle til bryllup i sidste uge og brugte SmileStrips 2 gange dagligt i ugen op til - hvilket har reddet de bryllupsbilleder, som jeg optræder på!
SmileStrips har nemlig fjernet misfarvningen/alt det gullige uden isninger eller andre bivirkninger - så jeg har kunne smile vel vidende om at mine tænder har været helt hvide.
Markant forbedring
Havde ikke de hvideste tænder i branchen, men efter blot 7 dages brug kunne jeg allerede se en markant forbedring
Kæmpe anbefaling
Jeg havde et problem med gule tænder og min tandlæge ville have jeg skulle betale alt for meget og flere tusinde.
Jeg prøvede deres produkt og fik markant hvidere tænder. Jeg kunne se resultater efter 7 dage, som de også reklamere for, men brugte i alle 14 dage, for at se hvor godt det kunne blive og blev ikke skuffet.