Bedste sted at handle fodboldtrøjer! Super klassikere med alle de gamle idoler plus et kæmpe udvalg af nærmest alt. 🤩 Hurtig betjening og alt spillere bare max ✌️ Kæmpe Kæmpe anbefaling herfr... Näytä lisää
Det hele gik fint og varen kom som bestilt hurtigt og nemt. Desværre var plakaten pakket i en for blød papæske (ikke et hårdt rør) - så varen har desværre fået transport skader/folder:mærker 😒
Kan kun tale godt om shirtshoppen. Jeg har indtil videre købt 3 trøjer derfra, en United jubilæums trøje, en Liverpool udebane trøje, med 'Torres' og en tysk landsholdstrøje fra 96/98. De har et god... Näytä lisää
Jeg havde været på jagt efter en tøje som jeg havde set mig meget varm på, men jeg var ikke helt sikker ved at handle over den hjemmeside hvor jeg havde fundet tøjen, jeg tog derfor kontakt til sh... Näytä lisää
Vi sælger Secondhand fodboldtrøjer. Nogen er helt nye, og andre er mere eller mindre brugte. Vi notere altid stand, samt producent kode, så du kan være sikker på autenciteteten på trøjen. Vi har et bredt udvalg fra hele verden og vi levere altid indenfor 2-3 arbejdsdage. Udover trøjer har vi os et stort udvalg af fodbold plakater og meget mere. Vores store passion er generelt bare fodbold, og derfor vil vi altid opdatere vores shop med nye og spændende produkter, selvfølgelig mest fodboldtrøjer, men du vil også kunne finde andre sjove ting, der er relateret til fodbold, dette kunne blandt andet være gamle fodbold billetter, vimpler og meget mere. Vi vil have den bedste kundeservice, og derfor skal du altid hvis du er i den mindste tvivl kontakte os, så besvare vi din henvendelse indenfor 24 timer. Vi opkøber også gerne gamle fodboldtrøjer, dette kan du læse meget mere om på vores hjemmeside. www.shirtshoppen.dk - Danmarks fedeste webshop for nye, brugte og vintage fodboldtrøjer!
Fjordsgade 6, 5000, Odense C, Tanska
- Kontakt@shirtshoppen.dk
- shirtshoppen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
god kvalitet på trøjerne og de er meget…
god kvalitet på trøjerne og de er meget stillede
Jeg har købt en fodboldtrøje
Jeg har købt en fodboldtrøje. Super billig og mega god kvalitet.
God service og alt gik godt.
Kæmpe anbefaling
Jeg kan klart anbefale Shirtshoppen.dk
Jeg kan klart anbefale Shirtshoppen.dk!
Jeg har købt flere trøjer og der er altid kælet for detaljen. Fodboldkort, slik og flot pakket ind. Jeg køber helt sikkert flere fra siden.

Emballeret utilstrækkeligt
Det hele gik fint og varen kom som bestilt hurtigt og nemt.

Fantastik sortiment
Fantastik sortiment
Fandt en trøje til et godt pris.
Altid god service og hurtig leverance !
Kan vent anbefales .
God service
Fra jeg købte trøjen inde på jeres online shop til at jeg fik den leveret hjemme ved hoveddøren gik der ikke mere en 4dage.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, super professionelle og hurtigt levering 😃😃😃

Vastaus yritykseltä Shirtshoppen
Hurtig levering og meget brugervenlig…
Hurtig levering og meget brugervenlig hjemmeside. Samt trøjerne lever op til beskrivelserne.
Elsker retrotrøjer i høj kvalitet
Elsker retrotrøjer i høj kvalitet! Tak for et par gode handler - kan anbefales.
Elsker min trøje
Elsker min trøje. Service var god og forsendelse gik stærkt!
Kan kun tale godt om shirtshoppen.
Kan kun tale godt om shirtshoppen.
Jeg har indtil videre købt 3 trøjer derfra, en United jubilæums trøje, en Liverpool udebane trøje, med 'Torres' og en tysk landsholdstrøje fra 96/98. De har et godt udvalg af trøjer. Og har man spørgsmål til sin orde, bliver de hurtigt besvaret.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem 😊
Sindssyg god oplevelse!
Sindssyg god oplevelse!
Jeg har købt en plakat med FC. Meget meget tilfreds. Fin pris og hurtig fragt.
Super med hurtiglevering
5 stjerner til shirtshoppen
5 stjerner til shirtshoppen
For God service og hurtig levering
Også er jeg glad for mit køb👍
Flotte trøjer og let kommunikation
Fantastisk kundeservice og dialog
Fantastisk kundeservice og dialog!
Fede unikke trøjer. Kan 100 procent anbefales 🤩🤩