4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Alt i alt en god oplevelse med lygten og brillerne😊

Har lige modtaget min Ravlygte 5 + briller i sidste uge. Levering kom i løbet af tre dage, perfekt i forhold til en planlagt ravtur.
Lygten føles som en god kvalitet og virkede som den skulle. Lyste kraftigt op i mørket. Brillerne virkede mega godt. Brillerne kan anbefales både om dagen og når det er mørkt, når man har lidt med synet, de lyser virkelig meget op.
Alt i alt en god oplevelse med lygten og brillerne😊

22. maaliskuuta 2026

Jeg vil ikke bestille her fra igen og…

Jeg vil ikke bestille her fra igen og vil ikke anbefale andre at bestille her fra.
Jeg bestilte 2 ravlygter + et par briller søndag. Jeg har betalt og stadig ikke fået nogen bekræftelse på betalingen er modtaget eller at varen er sendt.
Jeg har skrevet mails og forsøgt at ringe her er der heller ikke nogen der svare tilbage og telefonen bliver ikke taget
Man kan kun betale mobilepay ved selv at gå ind i mobilepay og trykke et nummer.
Så mit råd er at bestil fra en af de større sidder der har lidt mere styr på tingene.
Selv om det er en skam da jeg sidste år købte en ravlygte i Blåvand.
Venner og familie jeg ellers har sagt de skulle købe her fra i år da de også vil prøve rav jagt har jeg også sagt find et andet sted at bestille.

27. lokakuuta 2024

Ekstrem god service

Kære jer

Jeg skriver for at give jer stor ros. Vi købte ravlygter til vores påskeferie. Da vi modtog pakken var en af lygterne gået i stykker. Vi havde købt 2 stk, et til hvert barn. Så det var selvfølgelig lidt trist at vi ikke kunne få to lygter med på ferie. Vi skrev til jer samme aften (onsdag) som vi modtog pakken. Fredag (samme dag som vi skulle kører på påskeferie) ankommer en ny ravlygte.
Tusind tusind tak for at reagere så hurtigt. Børnene og bestemt også de voksne glæder sig til at prøve ravlygterne her i vores påskeferie i Jylland.

1. huhtikuuta 2023

Rigtig god service…

havde købt en lygte i ravmuseum Blåvand. Den virkede fantastisk. Men efter 1 år oplevede jeg, at lygten slukkede af sig selv efter en halv time, og kun kunne tænde igen efter en lille pause, og så slukkede igen hurtigere, etc etc.
Jeg har rapporteret fejlen, og fik med det samme diagnosen at det var batterierne, og fik tilsendt nye batterier med det samme. Super service. Kun 4 stjerner herfra, fordi jeg ikke endnu har prøvet om problemet nu er afhjulpet ...

2. maaliskuuta 2021

Premium lygter

God service, ingen problemer ved reklamationer og absolut 1.klasses premium lygter modtaget - de vel nok bedste lygter på markedet jeg har prøvet.

22. helmikuuta 2021

2 ting

2 ting. For det første koster det 81 kr at få leveret dag til dag. Det Sys jeg er lige i overkanten. Og når man så endelig bestiller og betaler med Mobilepay så pengene er der med det samme en torsdag 12.23 og man så får en besked om at varen kommer den følgende mandag. Det er sku under alt kritik! Kan kun anbefale stedet hvis man har tid til at vente på sin vare og vil betale overpris for levering.

26. lokakuuta 2019

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili