Jeg har købt en del produkter hos ravfund.dk og jeg er imponeret over hvor hurtigt jeg modtager mine bestillinger hver gang. Herudover har jeg fået utrolig god vejledning og service fra firmaet... Näytä lisää

Jeg manglede mulighed for at vælge pakkeshop. Jeg manglede en brugsvejledning - bl.a. med info om at lygten ikke virker, før man fjerne en papskive, som er pålimet bunden af det ene batteri. Og... Näytä lisää

Super god service og hjælp, da min ravlygte drillede pga. et defekt batteri, som straks blev byttet med et nyt. Vi er meget tilfredse med lynhurtig levering og vores 4 forskellige ravlygter med tilb... Näytä lisää

1. Seikkailulaji

Tietoja yrityksestä Ravfund

Velkommen hos Ravfund.dk Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme. Vil du gerne se en af vores Ravlygter i funktion eller evt. teste din egen er du altid velkommen på vores indendørs strand i Nordjylland.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

ingen respons :-(

bestilte en lygte 26-4 og fik bekræftigelse og besked om afsendelse og at trackogtracenummer ville komme senere den 27-3.
nu sidder jeg fredag d 1-5 og har ikke fået et trackogtracenummer
så ved ikke om den er på vej eller hvad??? skrev mail kl 9(åbningstiden er 10 til 15 fredag) ingen respons:-(
ringede 13.44 og 13.50. igen ingen response!!!
Hvad sker der ??? :-(

1. toukokuuta 2020
Ravfund-logo

Vastaus yritykseltä Ravfund

Hej Cliff, vi har allerede svaret på din mail at din lygte er nået frem til pakkeshop.
Det er korrekt vi ikke svarer på mail og telefon om fredagen, hvilket er oplyst på vores side da vi har lukket om fredagen.

Mvh
Ravfund.dk

SÅDÅN

SÅDÅN! Virkelig hurtig og rigtig god service

4. helmikuuta 2020

Kan kun anbefales

Hurtig service, god kundeservice og hurtig forsendelse.
Modtog en UV-lygte, som viste sig at være defekt - men én mail senere og wupti, så lå der en ny klar til afhentning dagen efter.
Absolut mere end 5 stjerner, hvis det havde været en mulighed.

29. tammikuuta 2020

Ravfund.dk superbutik

Hej! Jeg giver Ravfund.dk 5grønne stjerner , havde købt en ravlygte , som alligevel ikke passede til mig , kontaktede firmaet , som uden noget problem byttede min lygte til en som passede mig bedre , i samme anledning havde jeg et bundstykke fra en anden lygte med som der var sket et eller andet med, blev også byttet uden problem , så handel trygt hos Ravfund.dk Hvis man møder personligt op i firmaet er indehaveren Michael altid klar til at vejlede om alt som vedrører rav.
Kurt Davids

28. marraskuuta 2019