Rigtige god service og handles sted, Jeg har haft en god oplevelse, og synes nemlig Potteplanten fra dag 1 har virkelige værret god Fra website til jeg havde mine planter virker bare godt og... Näytä lisää

Jeg var lidt spændt på hvordan det ville være at modtage planter som pakke. Rigtig fin og hurtig service og flotte planter, der var pakket godt ind. Kan også godt lide at der bliver brugt kokosp... Näytä lisää

1. Vihersisustus

Hos potteplanten.dk ser vi os selv som nyskabende-, plante entusiastiske individer som hver dag vokser og bringer en del af naturen og hyggen ind i de danske hjem. Vores store udvalg af planter er 100% naturlige og giver en naturlig duft og atmosfære, samtidig med at de skaber et moderne og stilfuldt look eller noget helt tredje, som passer til din egen personlige stil.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Jeg har købt en flot grøn plante.

Jeg har købt en flot grøn plante.
Den ser sund ud.
Hurtig ekspedition og godt pakket ind.
Samtidig med at jeg fik en go service.
Kan anbefales her fra.

12. toukokuuta 2026

Hej Christian,

Tusind tak for de rigtige fine ord. Det er vi både stolte af og sætter en stor ære i.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os 🪴

Daniel fra PottePlanten.dk

Er rigtig glad for de flotte planter…

Er rigtig glad for de flotte planter jeg har købt.

21. huhtikuuta 2026

Hej Grethe,

Tusind tak for din ordre. Det sætter vi utrolig meget pris på.

Hvis du skulle have brug for hjælp eller har nogle spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig. 🪴

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Fin indpakning. Nu er jeg spændt på hvordan de gror. Det er fine planter.

Kirsten Madsen

21. toukokuuta 2025

Hej,

Tak for dine rigtig fine ord og anmeldelse. Det er vi meget stolte over.

Kaktus af god kvalitet

Kaktus af god kvalitet; sund og frodig.
Blev sendt indenfor ganske kort tid, og den var pakket nænsomt og effektivt, så jeg modtog den fuldstændig intakt.
- Jeg kan varmt anbefale PottePlanten.dk.

15. huhtikuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det sidder vi utrolig meget pris på.

Hvis du skulle have brug for hjælp eller har nogle spørgsmål, er vi altid klar. 🪴

Fantastisk service, flotte planter

Hurtig levering, god service, flotte flotte planter. Meget glad for min lykkepakke, og min store plante, dejligt man som ny i planteverden kan skrive en chat besked og få svar. Nu håber jeg at jeg kan holde de flotte planeter i live længe :)

2. huhtikuuta 2025

Hej Katrine,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det sidder vi hos PottePlanten.dk utrolig meget pris på.

Du skal endelig bare række ud til os, hvis der er noge vi kan hjælpe med. 🪴

Daniel fra PottePlanten.dk

Fantastisk levering og produkt!

Jeg var vældig spændt - for hvordan sender man planter med GLS?
Men må sige at jeg blev vældig begejstret! Så flotte planter og produkter, og så imponerende pakket! Jeg vil bestemt handle der igen.
I forbindelse med bestilling, skrev jeg til kundeservice en sen aften, og de svarede med det samme.

19. helmikuuta 2025

Hej Line,

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse. Det er vi utroligt glade for at høre🪴

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra.

20. helmikuuta 2025

Hej Helena,

Tak for din anmeldelse. Det er vi utroligt glade for at høre🪴

Stor anbefaling fra mig

Købte deres Lykke kasse med skjulere og 5 andre planter. Alle planter var flotte og hele. De er pakket super godt ind. Var lidt spændt på hvad for skjulere der var med. De var super pæne sorte med lidt træbund. De vil vist passe ind de fleste steder. Leveringen var under en uge. Priserne rigtig fornuftige, flere størrelser at vælge imellem.
Helt sikkert jeg vil købe fra potteplanten.dk igen.

25. helmikuuta 2025

Hej Diana,

Tusind tak for din rigtige fine besked. Det sidder vi utrolig meget pris på 🪴

Super tilfreds

Hurtig levering og planterne var som de skulle være - Også pakket forsvarligt så de ikke havde knækkede blade e.l ved ankomst.
Der var en mangel i min ordre ved modtagelse, men ved kontakt blev det straks afsendt og med en sød "undskyld plante" med. Dét er god kundeservice!!

24. tammikuuta 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din rigtige fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for din bestilling og henvendelse som vi har hurtigt kunne rette op på.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at række ud til os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Var pakket godt ind, var flotte

Jeg fik 2 planter, de var pakket godt ind, de var flotte da de blev pakket ud

15. tammikuuta 2025

Hej Niels,

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og at du har fået dine 2 fine planter sikret hjem.

Endelig ræk ud til os hvis du skulle have brug for hjælp eller spørgsmål.

Med venlig hilsen,

Støtte til skoleprojekt

Jeg manglede blomster til et skoleprojekt for elever, der har det svært. Spurgte Potteplanten.Dk, om de ville støtte projektet, og det ville de gerne. Jeg fik svar prompte, og De udvalgte smukke planter og potter. De tænkte til og med over, hvilke planter der var nemmest at holde. Fra jeg skrev, til blomsterne var leveret, gik der 3 dage. Jeg er så taknemmelig for den gode service, og vil klart anbefale Potteplanten. Dk til andre. Ikke nok med de er et firma, der leverer smukke planter, så har de også hjertet på det rette sted. - måske derfor planterne er så smukke? - levende organismer, kan mærke gode energier 😉🙏

24. syyskuuta 2024

Hej Maya,

Vi er super glade for at vores planter blev godt modtaget og at vi kunne bidrage til et fantastisk formål. 🪴

Hvis du skulle få nogle spørgsmål om planterne, skal du endelig bare kontakte os.

Meget meget tilfreds

Meget meget tilfreds! :-)
Har startet et abonnement med levering hver 3. måned, glæder mig allerede til næste levring. 🪴

8. syyskuuta 2024

Hej Camilla,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er super glade for at du kan lide vores dejlige koncept. 🪴

Hvis du skulle få nogle former for spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Godt tilfreds både med produkt og…

Godt tilfreds både med produkt og levering.

5. kesäkuuta 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er vi virkelig stolte over. 🪴

Hvis du nogensinde skulle have nogle spørgsmål om dine planter, er du altid velkommen til skrive til os.

Flotte planter flotte krukker

Flotte planter flotte krukker, glæder mig til næste pakke ankommer

24. huhtikuuta 2024

Hej Verena,

Tusind tak for din fine 5-stjernet anmeldelse. Det er vi enormt stolte over 🪴

Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.

Daniel fra PottePlanten.dk

Hurtig service og virkelig flotte…

Hurtig service og virkelig flotte planter 5 stjerner herfra

8. huhtikuuta 2024

Hej,

Tusind tak for dine 5 stjerner. Det er vi meget beæret over.

Du er altid velkommen til at spørge os, hvis du mangler hjælp med dine nye flotte planter. 🪴

Stine fra PottePlanten.dk

Flotte planter

Jeg var lidt spændt på hvordan det ville være at modtage planter som pakke.

Rigtig fin og hurtig service og flotte planter, der var pakket godt ind. Kan også godt lide at der bliver brugt kokospotter.

Bestilte i min anden bestilling en lille lykkepakke. Der er potterne dog lige det mindste til at få planterne ned i, men både fine potter og planter.

28. maaliskuuta 2024

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse og den fantastiske feedback. Det er vi enormt glade for 🪴

Hvis du skulle have nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.

Jeg bestilte 5 nye planter

Jeg bestilte 5 nye planter og fik dem hurtigt leveret.
Jeg er rigtig godt tilfreds med mit køb .
Det er første gang jeg har handlet hos Potteplanten .
Og jeg er overrasket over de fine planter jeg modtog.
Rigtigt god service og hurtig betjening.

7. maaliskuuta 2024

Hej Kurt,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på 🪴

Hvis du skulle have nogle spørgsmål om dine nye fine planter er du altid velkommen til at skrive til os.

Så tilfreds :)

24. lokakuuta 2023

Hej Dan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at kunne lave en god service. 🪴

Virkelig god service

Virkelig god service! :-) Jeg modtog min dieffenbachia summer style i topform. Sælger er virkelig sød og hjælpsom. Helt klart ikke sidste gang jeg handler hos PottePlanten.

29. elokuuta 2023

Hej Sofie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🪴
Vi er glade for at høre, at din dieffenbachia summer style ankom i topform og at du er tilfreds med vores service.

Og tusind tak for dine fine ord. Det betyder meget for os.

Daniel Fra PottePlanten.dk

Jeg fik mine planter til tiden og de…

Jeg fik mine planter til tiden og de kunne besvare alle min spørgsmål.
Super god service.

1. syyskuuta 2023

Hej Daniel,

Mange tak for din positive feedback og de flotte stjerner! 🌟 Vi er begejstrede for at høre, at dine planter ankom til tiden, og at du fandt vores service og support hjælpsom.

Du skal endelig tage fat i os, hvis du skulle have andre spørgsmål.