Hjemmeside nem at finde rundt i, men efter køb og bestilt levering med PostNord gik der 7 dage før jeg hørte fra PostNord - og 2 timer efter så besked om pakken kunne hentes. Så måske reelt PostNor... Näytä lisää

I har så mange skønne produkter, som ikke kan fås i samme kvalitet andre steder. Vi kan slet ikke leve uden vores dejlige kirsebærsten-varmepuder, som vi købte og fik leveret indenfor en uge. Dejlig s... Näytä lisää

Min vare var forsinket trods det at der stod på hjemmesiden at den var på lager - men jeg giver 4 stjerne alligevel, idet jeg blev inforkeret og fik tilbud om at annullere handlen... Varen kom dereft... Näytä lisää

Pigmåtten har et spændende og stort udbud af varer man ikke lige kan få andre steder. MEN ! Når man aldrig får noget svar på mails med spørgsmål til produkterne bliver det alligevel ikke der j... Näytä lisää

1. Akupunktiohoitaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

På pigmåtten har vi samlet en buket af produkter, der alle hjælpe dit helbred. Se et store udvalg af Pigmåtte og akupressur måtter. Levering lige til døren. En pigmåtte kan meget I dag kan det være rigtig svært, at finde tid i kalenderen, til at fokusere og styrke sit helbred og velbefindende. På pigmåtten.dk vil vi derfor især fokusere på nogle enkle og simple principper, der nemt kan indføres i dagligdagen. Det kræver blot, at ændre på nogle få vaner og rytmer i ens hverdag. Det kan være lige fra, at ligge på pigmåtte i nogle minutter om dagen, skifte ud i de produkter du vasker og smører din krop i, til at ændre din tankegang.

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Så ringe kundeservice skal man lede…

Så ringe kundeservice skal man lede længe efter.
Jeg bestiller en vare d.4/7-19, og få minutter efter jeg har indgivet bestillingen, kan jeg se, at der er sket en fejl. Der er bestilt to ens varer, og jeg skulle kun bruge en.
Jeg kontakter firmaet på mail og facebook, for at få ændret eller annulleret ordren, men jeg får intet svar. Dagen efter forsøger jeg at ringe til firmaet, men desværre er deres telefoner ikke åbne.
D.8/7-19 får jeg svar fra firmaet, via mail. Det kan desværre ikke lade sig gøre, hverken at ændre eller annullere ordren, da det angiveligt kører automatisk på deres lager.
D.12/7 har jeg stadig ikke modtaget min vare, men varen er angiveligt afsendt.
Jeg afhenter varerne og ønsker at returnere den ene, men kan endnu engang ikke få kontakt til firmaet.
3 uger efter får jeg endelig svar fra firmaet. Jeg kan vælge at benytte deres returlabel til 59 kr, eller blot sende varen retur som en pakke, til den nette sum af 99 kr.
Jeg vælger at sende varen retur som en pakke.
I dag har vi d.1/10-19, og jeg har endnu ikke modtaget pengene, for varen jeg sendte retur.

1. lokakuuta 2019

Dårlig kommunikation reagerer ikke må mails

Jeg bestilte for 4 dage siden en vare, men fortrød dagen efter og sende derefter firmaet en mail om, at jeg anmoder om at annullere ordren.
Alligevel modtager jeg i går en mail ( der ikke kan besvares ) at min vare er på vej ?
Hvorefter jeg skriver flere mails til firmaet og beder dem stoppe pakken, men bare larmende tavshed.
Hvorfor svarer i ikke på mails fra kunder ?
Jeg handler ikke der igen.

5. syyskuuta 2018

Levering forsinket en uge

Bestilte en yogamåtte i sommerferien, hvor de gjorde opmærksom på, at ordren først ville blive afsendt d. 30. juli. Fair nok, de må også gerne holde ferie. Ringede til dem d. 3. august for at høre hvor den blev af og fik at vide, at den ikke lå på lager og at jeg ville få besked om, hvornår den så blev afsendt. Blev lovet, at jeg ville have den d. 7. eller 8. august. Måtten blev afsendt d. 8. august og jeg havde den d. 9.

15. elokuuta 2018