Må lige sige at dine produkter er fantastiske, ikke noget hokuspokus eller snyd. De virker!! Først prøvede jeg ovnrens og nu har jeg prøvet kalkfjerner og Rent badeværelse. De holder hvad du lover 👍�... Näytä lisää
Elsker hendes vare og vil anbefale dem til alle. Dejligt med produkter der virker og dufter dejligt.
Slotsgade 1h, 9330, Dronninglund , Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Må lige sige at dine produkter er fantastiske, ikke noget hokuspokus eller snyd. De virker!! Først prøvede jeg ovnrens og nu har jeg prøvet kalkfjerner og Rent badeværelse. De holder hvad du lover 👍👍 TAAK

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Fuldstændig fantastiske produkter, som jeg ikke kan leve uden! 😃
Caroline og hendes kollegaer står altid klar, til at give den bedste vejledning til de problemstillinger med står med👍🏽

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
God service , hjælpsomme med evt spørgsmål om brug af produkter .

Jeg er IMPONERET!
Der skal meget til at jeg bliver imponeret over rengøringsmidler men Pletfjerner fra Pigenmedstigen virker til UG plus!
Jeg var simpelthen nødt til at gå ind på webshoppen og købe 5 andre produkter som jeg skal afprøve! Og jeg glæder mig, hvilket jeg normalt ikke ville gøre når det drejer sig om rengøringsmidler :-)
Hvis du vil have rengøringsmidler som holder hvad de lover, så shop dem hos Pigenmedstigen ⭐️

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Jeg elsker de her produkter. De lever op til mine forventninger ud fra de videoer jeg har set.
Har handlet på deres shop flere gange nu og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Vanvittige gode produkter og fuldstændig fantastisk kundeservice ❤️ Kæmpe anbefaling

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Direkte forfærdelige produkter!! Købte en ledningsfri støvsuger og den ankom defekt. Servicen er nok den værste af alle. Man får hverken penge tilbage eller tilsendt ny vare ved defekte produkter.

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Fantastiske produkter!!! Jeg prøvede "Mug & Skimmel" i badeværelset og selv i gummi fugerne er det væk. Så prøvede jeg det samme og sprayede sæbeskuffen fra vaskemaskinen ind og lå den i vasken i 5 min og skyllede med varmt vand og vupti - ser ud som ny. Har i dag prøvet "Maskinrens alt i én" i vaskemaskinen og i opvaskemaskinen - og igen WOW. Det er virkelig godt, har ikke prøvet så gode og effektive produkter før! Absolut største anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Kan ikke leve uden deres sportsvask - den har virkelig reddet meget tøj 🙏🙏

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Super god service, fantastiske produkter.

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Deres sportvask er genial! Og deres maskinrens er skøn!

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Jeg har for næsten to år siden købt en trådløs støvsuger med HEBA filter, men det er ikke muligt at købe nye filter på shoppen eller andre steder. Jeg har gentagende gange mailet dem for at høre hvor jeg kan købe et nyt filter, men jeg får intet svar!! Hverken på mail eller på Instagram! Det er simpelhen verdens dårligste service og jeg står nu med en støvsuger som ikke er en skid værd for mig fordi jeg ikke kan udskifte HEBA filteret.

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Virkelig gode produkter! Kan ikke undvære flere af dem!
Mega god kunde service! Modtog en plet fjerner der var gået i stykker undervejs og der modtog jeg bare en ny!
Kan kun anbefale til andre!

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Jeg er MEGET tilfreds med rengøringsprodukterne jeg har købt! Og har kun oplevet virkelig god og hurtig kundeservice, samt hurtig levering 😊 Kan klart anbefales 🤩

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Jeg har lige prøvet din pletfjerner ❤️❤️❤️ Amen jeg er helt oppe og ringe, 1 års gammel kugleplet på str. med en 2krone er væk, fra min vinterjakke, i første forsøg - desværre fik jeg ikke for billed.
Kan 100% anbefale Carolines vare ❤️

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Virkelig gode produkter og rigtig søde medarbejdere☺️

Vastaus yritykseltä Pigen Med Stigen-SHOP
Bestilte vare den 6/6 og har ikke modtaget noget endnu ???
Tror ikke jeg handler der mere !!!
Da der går for langt tid…