Min første ordre hos Pet Guide, men bestemt ikke den sidste, for jeg var overrasket over den personlige service ved min bestilling! Nem hjemmeside og gode priser! Og tænk med ordren kommer der en pers... Näytä lisää
I burde virkelig sætte jer ind i de forskellige dyr inden i anbefaler dyr og vejleder forkert på jeres tiktok . Fik helt ondt i maven af jeres: “3 dyr der er nemme at have” Opdateret: Ændret fra 1... Näytä lisää
Har købt en masse legetøj og basisting til vores Coton de Tulear - alt var klar dagen efter, og Molly elsker både sin donutseng fra Woofey, legetøj og alt andet! Der var oven i købet en personlig... Näytä lisää
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, nemt at finde de vare jeg søgt. Min ordre gik lige igennem ude nogle udfordring og unødig klik . Mine vare kom et par dage efter som planlagt. Overordnet en rig... Näytä lisää
Pet Guide er en dansk webshop og fælleskab for kæledyrsejere. Pet Guide forhandler essentielle produkter for kæledyrsejere med formål at sikre de bedste vilkår for dit kæledyr. Vi går op i at yde den bedste kundeservice, og tilbyder dig 100 dages returret. Du kan derfor med tryghed handle hos Pet Guide.
Pakhustorvet 4, 2. sal, 6000, Kolding, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jeg har købt en hunde sele Copenhagen Dog i oktober 2025, den er gået på i sømmerne og jeg har skrev til dem unden at få noget svar, virkelig dårlig stil
har hørt fra dem og de har lukket forretningen,
Altid god og hurtig service.
Er meget ked af at PET Shop lukker.
Har altid glædet mig til at få pakker derfra.
Vil komme til savne denne hjemmeside.
Jeg har fundet fejlen og det undskylder jeg meget. Fejlen er 100 procent min og rigtig fin og flot service fra jer.

Vastaus yritykseltä Pet Guide
En grundlæggende følelse af ærlighed og troværdighed. Gode produkter og priser; og hvad der virker til at gode medarbejdere der brænder for dyrene.
Der var mange informationer om ethvert produkt, og det var virkeligt svært at vælge. Gode brands og kvalitet i shoppen. Øv, at I lukker
Det var en fin oplevelse. Fik min bestilling hurtigt og en lille gave.
Hjemmesiden savner billeder af hunde med de forskellige hundeseler, som er sat til salg, derfor kun 4 stjerner.
Tak for god behandling.

Vastaus yritykseltä Pet Guide
Fantastisk service, hurtig levering og gode produkter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️