Saanut 5/5 tähteä

Nuva was verbonden aan ons nieuwbouwproject. Bij het rondkijken in de showroom al een mooi advies gekregen. Uiteindelijk is het ook die keuken geworden. Bij de intake zeer goed geholpen en ook bij he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In Someren zijn we zeer vriendelijk te woord gestaan door Pieter Bottenberg. Hij nam alle tijd om ons rustig door het koopproces te begeleiden. Reden om een keuken ergens te kopen is niet alleen de pr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bij Nuva keukens in Tilburg zijn wij door Alex, die pas in dienst is, zeer goed ontvangen en geholpen. Alex heeft goed geluisterd en met ons meegedacht. Met ondersteuning van zijn collega heeft... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Nuva Heerlen keuken gekocht met adviseur Maurice. Meerdere goede en stevige discussies gevoerd. Alles bespreekbaar kunnen maken. Bij 2e gesprek kwamen er prima opties/alternatieven tov het model wat w... Näytä lisää

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Mooie keuken

Gisteren een nieuwe keuken gekocht bij Nuva Heerlen. Ondanks dat die pas volgend jaar(nieuwbouw project) geplaatst kan worden, super geholpen door Maurice. Geen aandringen van dure spullen die ik tóch niet gebruik. Goed aangepast op mijn wensen. Ben er heel blij mee. Is trouwens al de tweede keuken die ik bij Nuva heb gekocht, dat zegt al genoeg, toch?

15. maaliskuuta 2026

Vriendelijk, professioneel en transparant

Vriendelijk ontvangen bij ons eerste, oriënterend bezoek aan de showroom van NUVA keukens in Tilburg. We konden op ons gemak rondkijken zonder opdringerige verkoper. Tijdens het 2e en volgende bezoeken werden we professioneel geholpen door Inge Zeebregts die goed naar onze wensen luisterde en meedacht over de beste oplossingen voor onze nieuwe keuken. Er waren meerdere afspraken nodig om tot een uiteindelijke opstelling en keuze van de kasten, apparatuur, werkblad en kleuren te komen, maar Inge bleef geduldig aanpassen en adviseren. We kijken terug op een prettige ervaring met Nuva keukens.

5. maaliskuuta 2026

Nuva Keukens Deurne

Wij zijn goed geholpen bij Nuva Keukens in Deurne.
Albert dacht mee in de mogelijkheden en nam rustig de tijd om samen met ons tot een super mooi eindresultaat te komen. We kunnen nu al niet wachten op de keuken!

18. helmikuuta 2026

Aanrader

We zijn heel prettig, rustig en vakkundig geholpen door Ilona Zeebregts. Geen enkel moment opdringerig. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht goed mee.
Kortom zeer prettige ervaring, waarvoor dank.

19. helmikuuta 2026

Helemaal goed

We hebben een geweldige ervaring gehad met Ralph de Groot bij Nuva Keukens in Bergeijk. Hij was geduldig en vriendelijk, en nam de tijd op om echt naar onze wensen te luisteren. Zijn vermogen om met ons mee te denken maakte het proces soepel en aangenaam. Dankjewel Ralph voor jouw betrokkenheid en advies!

31. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Nuva Keukens, iedere keer goed!

Wij hebben inmiddels bij Nuva Keukens onze 2de keuken aangeschaft.
Deze keer zijn we bij Nuva Keukens in Tilburg terechtgekomen.

Ze nemen tijdens onze afspraak alle tijd voor ons.
Vriendelijk en duidelijk zijn we door Nuva geadviseerd gedurende het hele traject.

Bedankt Team Nuva Keukens Tilburg

14. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Chapeau voor Ed van Nuva.

Na het zeer teleurstellende bezoek aan 2 keukenwinkels op de woonboulevard in Heerlen stapten we bij Nuva binnen. Ondanks dat we geen afspraak hadden nam Ed werkelijk alle tijd en rust om onze wensen aan te horen en ons vervolgens te adviseren. Na het voorstel thuis te hebben doorgenomen hebben we vandaag bij het 2e bezoek en na kleine technische aanpassingen, opdracht gegeven voor de nieuwe keuken. Vakkennis en klantgericht denken bestaat nog. Chapeau voor Ed van Nuva.

12. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een zeer professioneel en begripvol bedrijf!

Wij hebben vandaag onze nieuwe keuken gekocht bij Nuva keukens in Heerlen.
We zijn hier zeer warm ontvangen door Maikel. Ondanks dat hij er pas 2maanden werkte was hij zeer begripvol luisterde goed naar onze wensen. En kwam hij met goede inzichten. Al met al een comfortabel en professioneel gesprek wat leiden tot een aankoop van onze prachtige keuken.

Ik raad dit bedrijf ook zeker aan!

Groeten Sjoerd

12. helmikuuta 2026

Vakkundig

Ilona heeft ons vakkundig en snel geholpen bij de keuze van onze keuken. Ze heeft ons meegenomen in de wereld van de keukens, getoond wat er allemaal mogelijk was en geadviseerd bij onze keuze. Zeer tevreden!

30. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben klant bij zowel ASWA keukens uit…

Ik ben klant bij zowel ASWA keukens uit Helmond en NUVA keukens uit Someren. Ik kan de bedrijven dus goed vergelijken.
De service van ASWA is echt op een veel hoger niveau. Wat een verschil.
In het kort: met NUVA wekenlang discussie gehad over een zeeppompje wat hen inkoop een paar tientjes kost. Als bedrijf moet je slim zijn, de klant is koning, ga niet in discussie over een pompje van een paar tientjes.
Daarom zijn bedrijven waar de klantervaring het allerbelangrijkst is zo succesvol (denk bijv aan coolblue).

Wil je echte service en een geweldige klantervaring ga dan NIET naar NUVA.

10. tammikuuta 2026

Super ervaring.

Vanmiddag afspraak gehad bij Nuva keukens Heerlen . Geholpen door ED….. super ervaring. Goede uitleg en meedenkend .Jammer dat het nog meer dan een jaar duurt voordat hij geplaatst kan worden maar ook dat was geen probleem. Al met al aanrader.

3. helmikuuta 2026

Top service

Vriendelijke mensen. Geven hun eerlijke mening en denken goed met je mee.
Zeker een aanrader!

31. tammikuuta 2026

Nuva keukens Deurne

We zijn bij Nuva keukens in Deurne terechtgekomen via internet. De ontvangst was zeer prettig, we hebben een vakkundig advies gekregen van Albert Kruijf.
Met als resultaat dat we een mooie keuken gevonden en besteld hebben die helemaal voldoet aan onze wensen!
Bedankt!!

29. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste moment waarop we de…

Vanaf het eerste moment waarop we de keuken zagen (wij hebben een showroom keuken gekocht)tot en met de plaatsing van de keuken is alles naar tevredenheid verlopen. De communicatie verliep perfect. Wij wisten elk moment wat er van ons verwacht werd en andersom.

28. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin