MTB Travels / Ebike Silkeborg Arvostelua 144

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Min første tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formålet (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... Näytä lisää

Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hängen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder a... Näytä lisää

Det bedste ved turen var Martins begejstrede tilgang og hans gode evne til at sikre at både de hårde drenge der lå først i sporet fik udfordringer og at de mere rolige bagerst i feltet følte s... Näytä lisää

Vi havde den kæmpe fornøjelse at leje MTB cykler af Martin i sommer. Det var vores første tur på MTB og Martin ydede fantastisk og engageret service både før, under og efter opholdet. Han havde ov... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Polkupyörävuokraamo

En fælles Trustpilot for MTB Travels og Ebike Silkeborg. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, hvor vi cykler rundt i naturen, hygger og giver den bedste oplevelse ud fra, hvad gæsterne gerne vil. Den, der har den bedste tur har vundet! :)

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Martin er en super god vært

Martin er en super god vært! Og vores unge MTB ryttere fik en på opleveren, både på XC spor og i 3 forskellige bikeparks.
Hotel Drei Bären havde alt hvad en MTB rytter har brug for + god mad + god slyngelstue.

4. heinäkuuta 2024

Fantastisk firmaarrangement

Fantastisk firmaarrangement
En virkelig skøn eftermiddag hvor alle kunne være med. Lækkert udstyr og gode instruktører - det bliver ikke sidste gang jeg skal køre el MTB :)

5. heinäkuuta 2024

Virkelig sjovt og fantastiske cykler

Virkelig sjovt og fantastiske cykler!
Som første gangs kørende var det helt klart alle pengene værd! God intro til cyklen og god stemning når vi var nået i mål med fri bar💪🏼

29. kesäkuuta 2024

Super service og gode cykler

Teamet var meget behjælpelige med at få lavet de sidste små justeringer inden turen begyndte.
Da hele min gruppe var mødt op, startede en grundig præsentation af teamet bag firmaet og af deres cykler og den funktioner. Firmaet udlejet gode cykelhjelme og gode drikkedunke.
Efter min opfattelse, så havde hele min gruppe en oplevelse, uanset tidligere erfaring med MTB

29. kesäkuuta 2024

Fantastisk tur med god stemning, gode guides og sjove oplevelser

Perfekt dag - kort og godt sagt!

Jeg havde en god flok klienter med ude på en tur med MTB Travels, og vi havde en kanon dag!
Fra morgenen blev vi modtaget godt, og alt spillede med cykler, udstyr og grundig instruktion.

Herefter gik turen ud i tre timer i skoven, hvor der blev lavet mindre grupper, alt efter niveauet.

Som afslutning var der lækker mad og drikke, og vi hyggede os alle i yderligere to timer i lokalerne.

De varmeste anbefalinger herfra!

Super fed tur til Hartzen

Super fed tur til Hartzen
Alt spillede fra start til slut 👍💪😊
Tak til alle fra MTB Travels for at gøre turen til en god oplevelse.
Alle havde rigtig godt kendskab til turene og var gode til ar guide undervejs.
Tak 😃

5. kesäkuuta 2024

Stadig begejstret efter tre ture med…

Stadig begejstret efter tre ture med MTB Travels siden 2018.
MTB Travels 'pakketure' i Harzen med hotel, mad og superkompetente guider, der kender området og tilpasser niveauet, fungerer! Hotel og mad er så absolut ikke luksus. Det fungerer bare til lige netop de trætte mtb'er, det bliver lavet til.

Martin og hans guider leverer ikke bare en gnidningsløs standardvare, men møder dig med personlighed og det ekstra overskud, grin og rundhåndet service, der gør, at alle tre oplevelser har været 5-stjernede på hver deres måde.

I 2018 og igen i 2024 har det været oplevelsen af, at guiderne læser niveauet og tilpasser turene, men alligevel lige holder dig konstant udfordret på teknik, kondi og udholdenhed.
I 2020 var det oplevelsen som familie af, at vi alle fire kunne få en mountainbikeoplevelse ved at køre bjergene tynde med Martin på e-bikes.
Over årene er ruterne i stigende grad blevet tilpasset og udviklet til e-bikes. Vi var fem gutter, der kørte almindelige mtb'er, og der skulle trædes godt til!
Så overvej at leje en e-bike hos Martin, hvis du er lidt usikker på kondien. Eller æd dig op stille og roligt og nyd nedturene. Bagefter er det virkelig fedt:-)

5. kesäkuuta 2024

Vi var 5 MTB gutter fra Hareskov Cykel…

Vi var 5 gutter fra Hareskov Cykel klub, som var på tre dages MTB tur med guide. Vi kørte analog MTB, så det var en hård omgang og vi blev nok lidt overraskede over de mange højdemetre... Men hvor var det godt. Jeg var meget imponeret over hvor højt niveau guiderne havde ift. vise vej og tage os via spor, som var meget afvekslende og fede - det har krævet meget forberedelse og research af formentlig Martin. Mad, selskab og arrangementet i det hele taget levede 100% op til forventningerne. Jeg kan kun anbefale denne tur. Dog skal man være i rigtig god form, hvis man kører analog...

7. kesäkuuta 2024

Der findes ikke noget dårligt at sige…

Der findes ikke noget dårligt at sige om Martin Nørris. Hans ture rundt i Harzen er suveræne, Han og hans guider er fantastiske til at holde stemning så ingen højdemeter bliver for lede 😅 - Gå ikke glip af noget af dét.

17. toukokuuta 2024

This was our first experience with MTB…

This was our first experience with MTB in Harzen and it was great.
The tracks and challenges amazing and it really pushed some boundaries.
Hotel is not for a cozy hotel experience, but for exhausted MTB riders it’s OK. Food was exceptionally good and there were plenty.
This is definitely worth trying if you like to try nice rides very different from what you can find in Denmark.

9. toukokuuta 2024