Banner for Militaria.pl

Militaria.pl Arvostelua 4 318

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

W sklepie internetowym Militaria.pl produkty są opisane dość dokładnie. Są dostępne także aktykuły i/lub filmy na temat produktów, więc zakup można dobrze przemyśleć. Ponado do produktu są sugerowane... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówienie wysłane niezwłocznie. Model namiotu dostępny był tylko na Militariach. Sam namiot też już przetestowany w boju - wygodne rozkładanie z tropikiem, który można postawić najpierw (co może być... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Serdeczne podziękowania dla Team punktu Łódź Manufaktura. To są pasjonaci którzy rozumieją potrzeby klienta i dokładają wszelkich starań by dostał to co potrzebuje, oraz pomogą w doradzeniu w szpeju.... Näytä lisää

4,8

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Zamówienie

Wysyłka i dostawa super jak zawsze. Jedyne co poszło nie tak, to zamawiałem kominiarkę i dostałem taką, którą prawdopodobnie ktoś zwrócił. Była rozpakowana, zwinięta w kłębek, umięta i wrzucona w folię. Nie była zniszczona, ale nie wyglądała na taką "pierwszej świeżości".

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za opinię i miłe słowa dotyczące wysyłki. Przykro nam, że otrzymany produkt nie spełnił oczekiwań pod względem stanu — rozumiemy, że taka sytuacja może budzić wątpliwości. Jeśli ma Pan jakiekolwiek zastrzeżenia co do jakości produktu, może Pan skorzystać z naszego systemu zwrotów i reklamacji: https://rma.militaria.pl/

Po zgłoszeniu sprawy możliwy jest zwrot środków, wymiana na nową sztukę lub rozpatrzenie reklamacji.

"MEGA SKLEP"

Troszczy się o towar na b.dobrym poziomie . Największy wybór towarów militaro -turystycznych . Dostawa zamówień jest błyskawiczna ( bez irytującej zwłoki). Polecam wszystkim którzy znajdują w tym sklepie produkt dla siebie .

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie oraz tak pozytywną ocenę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły zgodnie z oczekiwaniami. Staramy się, aby każdy klient mógł liczyć na sprawną realizację oraz wsparcie na każdym etapie.

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie, dobry produkt.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za tak dobrą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić satysfakcjonujące doświadczenie zakupowe i sprawną realizację zamówienia.

Saanut 5/5 tähteä

Przesyłka i zakup bez problemów

Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, jestem zadowolony z zakupów.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że cały proces zakupu został dobrze oceniony.

Saanut 5/5 tähteä

Kolejny bezproblemowy zakup w sklepie…

Kolejny bezproblemowy zakup w sklepie militaria.pl. Przesyłka w zadeklarowanym czasie, czyli na drugi dzień. Bezpieczne opakowanie. Rozmiarówka prawidłowa, bo pomocne w doborze są tabele od producentów oraz opisy przedmiotów. Na przestrzeni lat uzbierało się trochę np. odzieży czy butów i nie przypominam sobie, aby coś zużyło się przedwcześnie czy musiałem reklamować z powodu wad wyrobu. Moim zdaniem sklep godny polecenia, jak najbardziej.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę i zaufanie. Zapraszamy ponownie.

5 gwiazdek to za mało 😉

Kolejny udany zakup 👍

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wysoką ocenę oraz pozytywną opinię. To dla nas ważne, że cały proces realizacji zamówienia został przez Ciebie dobrze oceniony. Zapraszamy ponownie przy kolejnych zakupach.

Saanut 5/5 tähteä

Mam jak najlepsze doświadczenia z firmą…

Mam jak najlepsze doświadczenia z firmą Militaria.pl. Można liczyć na świetny towar, w bardzo szerokim asortymencie. Dostawy w expresowym tempie. Pozdrawiam całą załogę platformy sklepu Militaria.pl.
Pozdrawiam
Paweł Homa

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie 5 gwiazdek. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna.

Saanut 5/5 tähteä

Jak zawsze szybko i sprawnie

Jak zawsze szybko i sprawnie. Najwyższy poziom. Duży wybór, atrakcyjne ceny.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane szybko, a obsługa pozostawała na wysokim poziomie.

Saanut 5/5 tähteä

Jak zawsze ekspresowa dostawa na…

Jak zawsze ekspresowa dostawa na nastepny dzien

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się opinią. Staramy się, aby każdy etap zamówienia był na wysokim poziomie.

Świetny asortyment

Świetny asortyment, dobre ceny i bardzo szybka wysyłka.

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszy nas, że wszystko przebiegło zgodnie z planem i zostało przez Ciebie dobrze ocenione.

Wszystko świetnie!

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za zaufanie oraz wysoką ocenę. Staramy się, aby każdy etap zamówienia był realizowany sprawnie i na dobrym poziomie.

Wszystko zgodne z opisem

Wszystko zgodne z opisem. Szybko i sprawnie przesłane 😉. Polecam

Saanut 5/5 tähteä

Prosta w obsłudze storna…

Prosta w obsłudze storna sklepu.Najbardziej zadowolony jestem z szybkiej dostawy, mimo braku opłaty za szybką dostawę, zamówienie doszło następnego dnia

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny oraz podzielenie się swoją opinią!
Cieszymy się, że zakupy spełniły Twoje oczekiwania — zarówno pod względem obsługi, jak i realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą równie pozytywne!

Saanut 5/5 tähteä

Ekspresowa wysyłka towar b dobrej…

Ekspresowa wysyłka towar b dobrej jakości polecam

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że całe doświadczenie zakupowe spełniło Twoje oczekiwania. Dokładamy starań, aby każdy etap – od zamówienia po dostawę – przebiegał sprawnie i bezproblemowo.

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i wysoką ocenę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a całość doświadczenia spełniła Twoje oczekiwania.

Szybkość wysyłki.

Ekspresowa przesyłka

Ekspresowa przesyłka

Lubię tu wracać

Lubię tu wracać. Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, stali klienci są szanowani, obdarowani rabatami. Szeroki asortyment

Vastaus yritykseltä Militaria.pl

Dziękujemy za miłe słowa i najwyższą ocenę. To dla nas ważna informacja zwrotna.

Szybka wysyłka.

Szybka wysyłka

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin