Markisehuset AS Arvostelua 372

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Det var en usedvanlig hyggelig kundeopplevelse å være i kontakt med Markisehuset på Vøyenenga i Bærum. Det fra de koselige og hjelpsomme damene som tok telefonen og forsto problemet mitt, til den flin... Näytä lisää

Her er det rett og slett kvalitet i alle ledd. De er hyggelige, de er dyktige, de er tilgjengelige, og de er gode på rådgivning. De forsøker ikke å selge deg mer enn du faktisk trenger, og du får en f... Näytä lisää

Vi er svært fornøyde med Markisehuset. Vi ble møtt med hyggelig og personlig service, og Linda ga oss gode råd da vi besøkte butikken for å se sortimentet. De kom også hjem til oss for å ta kontrollm... Näytä lisää

Veldig fornøyd med alle ledd i prosessen, fra befaring til ferdig montert stor vindusmarkise. Både selger, montører og kundebehandlere er meget hyggelige og imøtekommende. De er dyktige og de overhold... Näytä lisää

1. Markiisitoimittaja
  2. Kaihdinkauppa
  3. Verhokauppa
  4. Kaihdinliike

Tietoja yrityksestä Markisehuset AS

Markisehuset ble opprettet i januar 2012 av to brødre med lang erfaring fra bransjen, faktisk nærmer de seg 50 år med erfaring. Vi leverer sol- og innsynsskjerming til både innvendig og utvendig bruk. Vi har plassert vårt kontor, lager og utstilling på Alnabru i Oslo. Dette fordi lokasjonen er strategisk plassert i midten av vårt primære marked, som er Oslo, Romerike, Asker og Bærum. Vi vektlegger kompetanse og produkter av høy kvalitet fordi vi mener dette er avgjørende for et vellykket og varig resultat.

Strategi
Vår strategi har hele tiden vært å ha den beste kompetansen i bransjen på solskjermingsprodukter og produkter av høy kvalitet.
Kompetanse på produktene mener vi er avgjørende og derfor er det alltid våre montører som utfører befaringen. Disse har kunnskapen som vi mener er nødvendig for at kunden skal få den riktige veiledningen. Kompetanse er også viktig for å sikre forsvarlig innfesting på mange av produktene. Høy kvalitet på produktene mener vi er viktig for det estetiske utrykket, den driftsmessige stabiliteten og lang levetid. Lang levetid er også gunstig for miljøet.
Mesteparten av våre produkter produseres i Norge. Innsatsvarene til produksjon kommer hovedsakelig fra Nederland, Italia og Østerrike. Dette på grunn av at Norge mangler denne typen industri, som for eksempel produksjon av markiseduk eller annen tekstilproduksjon, som til plisségardiner, rullegardiner, Duette® etc.

Vi har Norges fleste og beste omtaler innen vår bransje.

Pris strategi
Vi har valgt en fast lav pris på våre produkter med unntak av vinterrabatt på utvalgte «sommer» produkter. Prisene våre viser seg svært konkurransedyktige, noe som kan bekreftes i mange av våre omtaler, og dette uten store prosentvise avslag i ulike kampanjer.

Vi mener at vår strategi og vårt valg av leverandører fungerer veldig bra. Over 70 % av våre kunder er enten anbefalt av andre eller er tidligere kunder. Vi ønsker at opplevelsen kunden får i fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt skal være den beste uansett bransje. Dette mener vi er oppnådd. Vi kan i hvert fall titulere oss med å ha «Norges fleste og beste omtaler» innen vår bransje.

Sosial profil
Markisehuset ønsker å være det beste valget ovenfor sine kunder. Da er det blant annet avgjørende at man har den beste kompetansen i bransjen. Kompetanse og opplæring står sentralt i vårt arbeid. Et godt arbeidsmiljø er ingen selvfølge og krever at man hele tiden har fokus på å skape trivsel. Vi er en godt sammensveiset gjeng som utfyller hverandre og fungerer veldig bra sammen. At vi klarer å beholde kompetansen i bedriften er for oss et kvalitetsstempel på jobben vi legger i arbeidsmiljøet.

Vår garanti
Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er ganske unikt i bransjen. Disse har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger både for hjem og kontor. Denne erfaringen gjør at de har kunnskapen til å veilede deg frem til beste løsning. Vi kan garantere at du vil møte en meget kunnskapsrik og entusiastisk person med interesse for eget fag.

Kompetanse på våre produkter er avgjørende for resultatet hjemme hos deg. Personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet bør ha lang erfaring fra alle disse områdene. De ulike produktene kan gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet. Vi setter prestisje i perfekt resultat.

Besøk vår nettside:
www.markisehuset.no

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Alt fra prisforespørsel

Alt fra prisforespørsel, befaring og montering gikk knirkefritt. Veldig profesjonelle og ryddige i alle ledd.

21. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

For noen hyggelige ord. Vi er så glade du ble fornøyd!

Rask respons når vi tok forbindelse…

Rask respons når vi tok forbindelse ifbm at markisen vår var skadet. Kom på befaring rask og gå råd/pristilbud for reparasjon. Markisen ble hurtig fikset etter at nødvendige deler/ny duk var ankommet. Alt i alt meget effektivt og bra!

14. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Vi er så glade vi kunne hjelpe deg raskt. Takk for fine ord. Med ønsker om en riktig fin høst.

Gutta som kom og hjalp meg

Gutta som kom og hjalp meg. Svært trivelige, hyggelige og effektive. Måtte jo gi dem en kopp kaffe da :-) :-). Topp service Markisehuset.

2. lokakuuta 2024

Hei
Takk!
Det satte de sikkert pris på, akkurat som at vi setter pris på hyggelige ord og fornøyde kunder!

De utførte arbeide etter avtale

De utførte arbeide etter avtale, var presise og jeg er fornøyd.
Anbefales dersom du er på jakt etter solskjerming eller rådgivning vedrørende dette.

2. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei . Tusen takk for hyggelige ord! Veldig glade for at du er fornøyd!

I was very pleased with Markisehuset…

I was very pleased with Markisehuset AS, who quickly responded, explained all the details patiently, scheduled repair of our awning only a week away, arrived on time, and were very cooperative in every aspect. They changed the motor of our awning with two great technicians who explained how our older markise worked. We're satisfied with the installation and I thank May for scheduling and her help throughout.

23. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hello Ed! Thank You for sharing Your experiance with others who might want to contact us for help. We are pleased to be able to help with not only new products, but also do repairs. It is good for the enviroment, and the wallet. Best wishes from us, and welcome back!

Anbefales!

Hadde flere ulike firmaer på befaring, og Markisehuset skilte seg positivt ut på alle områder. Kundeservicen er helt topp både på kontoret og på befaring, de er hyggelige og svarer raskt. Montøren ga meg god veiledning angående valg av produkt, og montasjen gikk knirkefritt. Alt i alt, en veldig god opplevelse. Anbefales!

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei! Hjertelig takk for flott tilbakemelding! Dette var som god musikk i ørene.. God høst videre!

Raskt og profesjonelt

Veldig fornøyd, raskt, profesjonelt og smertefritt!

23. syyskuuta 2024

Hei
Tusen takk for fine ord! Det er så hyggelig med fornøyde kunder, som i tillegg tar seg tid å skrive om oss.

Effektivt og proft fra ende til annen

Effektivt og proft fra ende til annen. Har vært kunde gjennom flere år, både markiser og plissé. Utmerket kvalitet og service!

26. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei! Så utrolig hyggelig å høre at du er så førnøyd! Takk for at du tok deg tid å skrive inn!

Rask og effektivt.

Rask og effektivt.

19. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Takk for fine ord! Vi er glade du ble fornøyd :)

Superfin markise med supergod montering

Markisen som ble levert var veldig fin og av god kvalitet, og arbeiderne som monterte den var veldig
dyktige og veldig høflige.

Med vennlig hilsen
Arne Nygaard

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive inn om din erfaring med oss! Det setter vi veldig pris på! mvh oss i Markisehuset

Helt fantastisk hjelp😃

6. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei Wenche! Takk for at du tok deg tid til å skrive noen gode ord om din opplevelse! Vi er glade for å kunne hjelpe til, og så var du jo flink selv også.

punktligk

Rask og punktlig gjennomføring til riktig pris.

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Takk for hyggelige ord! Vi blir så glade når vi har fornøyde kunder.

Imponerende god service! Anbefales!

Etter å ha vært i kontakt med flere leverandører av solskjerming, endte vi opp med å velge Markisehuset. Topp service i alle ledd, av mennesker som brenner for å gjøre kunden fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

27. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Dette gjør oss så glade langt inn i hjerterota! Takk for at du tok deg tid til å skrive inn om din opplevelse med oss! God høst videre!

Et proft firma med god kundeservice og…

Et proft firma med god kundeservice og dyktige folk. Vi er veldig fornøyd med hele prosessen, fra bestilling, befaring, montering og til ferdig produkt. Kunne ikke vært bedre!

27. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Tusen tusen takk altså for så fine ord om oss. Det setter vi stor pris på. Vi er så glade dere ble fornøyde! Nyt siste rest av sommer.

Hyggelig og profesjonelt hele…

Hyggelig og profesjonelt hele veien.Grundig og veldig informativ befaring av meget erfaren ansatt. Rask levering og prima montering av to flinke karer. Anbefales.

22. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd. Takk for fine ord. Med ønsker om en fin høst. Hilsen alle oss i Markisehuset.

Jeg er veldig fornøyd med jobben til…

Jeg er veldig fornøyd med jobben til Markisehuset. Alt ble levert og montert etter avtale. Jeg anbefaler Markisehuset til andre.

29. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Vi er så glade du ble fornøyd! Tusen takk for fine ord :) Fortsatt god sommer.

Upåklagelig kundeservice

Upåklagelig kundeservice, rask levering og innmari hyggelig folk. Tusen takk! Vi er superfornøyd!

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Det var fine ord! Tusen takk altså. vi er veldig glade du ble fornøyd. Fortsatt god sommer.

Flinke og hyggelige folk

Flinke og hyggelige folk. Kommer som avtalt. Veldig fornøyd med resultatet

12. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei - Vi takker for hyggelig tilbakemelding!

Erfarne folk og førsteklasses kundeservice

Alltid raske og presise svar på epost og telefon. Mannen som kom på befaring var svært erfaren, så ting vi ikke hadde sett og kom med gode anbefalinger, slik at resultatet ble bedre. Rask levering og montering. Vi er kjempefornøyd med Hercules-markisen vår.

11. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS

Hei Andreas! Så herlig å lese at du er så fornøyd! Det tar vi med oss videre. Takk for tilbakemeldingen!