Det var en usedvanlig hyggelig kundeopplevelse å være i kontakt med Markisehuset på Vøyenenga i Bærum. Det fra de koselige og hjelpsomme damene som tok telefonen og forsto problemet mitt, til den flin... Näytä lisää
Her er det rett og slett kvalitet i alle ledd. De er hyggelige, de er dyktige, de er tilgjengelige, og de er gode på rådgivning. De forsøker ikke å selge deg mer enn du faktisk trenger, og du får en f... Näytä lisää
Vi er svært fornøyde med Markisehuset. Vi ble møtt med hyggelig og personlig service, og Linda ga oss gode råd da vi besøkte butikken for å se sortimentet. De kom også hjem til oss for å ta kontrollm... Näytä lisää
Veldig fornøyd med alle ledd i prosessen, fra befaring til ferdig montert stor vindusmarkise. Både selger, montører og kundebehandlere er meget hyggelige og imøtekommende. De er dyktige og de overhold... Näytä lisää
Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Utmerket service, rådgivning og veiledning fra begynnelse til slutt. Resultatet blir jeg alltid strålende fornøyd med. Det er tredje gang jeg bruker Markisehuset, og kommer garantert til å gjøre det ved neste anledning også.
Anbefales varmt til alle som har vinduer og ønsker det lille ekstra i boligen sin.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Fikk god og kunnskapsrik veiledning i valg av riktige produkter. God kvalitet, flinke montører og god service

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Nydelige produkter! Vi har flere varianter, montert på tre tidspunkter, ettersom vi har blitt kjent med behovene våre i et nytt hus. Alltid topp service og kvalitet. Et firma som anstrenger seg det lille ekstra for at kunden skal bli fornøyd - og slik blir det da! Siste erfaring var at vi trengte et lite verktøy. Det fikk vi i posten, med instruksjonsfilm på sms. Topp!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
raskt svar på henvendelse, rask levering og hyggelig kommunikasjon og ikke minst en god og ærlig pris.
Markisehuset fikk reparert en liftgardin som jeg hadde kjøpt hos Kjells Markiser. Kjells Markiser/HD Solskjerming var uvillige til å hjelpe og har generelt en utrolig dårlig service. Neste kjøp blir fra Markisehuset!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Rask service på første kontakt med oppmåling av det vi ønsket. Rask produksjon (i Norge) og kjapp montering. Dessverre ble det en skrivefeil på en av markisene så denne måtte tilbake på fabrikken til justering, men dette ordnet seg raskt. Totalt sett veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Markisehuset ringer deg om det er noe de føler og tenker kunne blitt enda bedre med bestillingen en har lagt inn

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Meget god og hyggelig service, jobben ble utført kjapt, godt og effektivt!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
God service, profesjonelle og hyggelige ansatte. Vi er veldig fornøyde.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Helt fra den første spørrende e-posten til markisen var montert har Markisehuset vært gjennomgående profesjonelle, hjelpsomme og hyggelige.
De var raskt på ballen med en god og grundig befaring hvor vi fikk gode tips og råd om alt fra plassering til fargevalg, og ikke minst to godt gjennomtenkte tilbud som begge dekte våre behov i to forskjellige prisklasser.
Selve monteringen gikk raskt og effektivt, og markisen var ferdig montert mye tidligere enn vi hadde blitt forespeilet.
Vi er også strålende fornøyd med sluttresultatet og gleder oss til å ta den i bruk.
Alle vi har snakket med hos Markisehuset har vært hyggelige, hjelpsomme og profesjonelle, og hver eneste epost vi har sendt har blitt besvart raskt og grundig, og vi har følt oss godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Er du ute etter markise så anbefaler vi på det sterkeste å bruke Markisehuset!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig hyggelige service folk, raske og flinke. God opplevelse

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
God service, rask levering og et godt produkt. Prisen er imidlertid i overkant høy.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig fornøyd med både kvalitet og service! Hyggelig og hjelpsom på telefon og e-post - og ved befaring, gode råd om stofftype og farger! Har plisse’- gardiner som er over 5 år og like fine- så valget var lett da jeg trengte til flere vinduer! Anbefaler Markisehuset varmt!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Raske montører, men det ble et par småskader i malingen i vinduskarmene

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Jeg er veldig fornøyd, produktene er holdbare og flotte - veldig god service fra de ansatte

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Vi trengte en ny persienne til et vindu og dro til Markisehuset A/S. Der fikk vi god info. om hva som fantes på markedet og priser. Vi avtalte befaring.
Han som kom på befaring var veldig proff og fortalte om alle varianter og kom med forslag til farge som passet til interiøret. Da persiennen var ferdig kom to hyggelige montører og satte den opp på et øyeblikk.
Vi er veldig fornøyd med Markisehuset.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig god service fra første telefonsamtale.
Fikk gode råd og veiledninng fra dyktig og erfaren selger når det gjelder fargevalg som jeg var litt usikker på.
Kjempeflinke montører som gjorde jobben raskt og effektivt.
Kom presis til avtalt tid.
Vi er veldig godt fornøyd.
Kan anbefales på det beste.