Top producten. Ik gebruik vitamine, probiotica en de CBD pleisters en ben super tevreden. Heb de producten ook snel thuis gekregen en ga zeker vaker bestellen.
Jullie vestigen de aandacht op vele zaken die met onze gezondheid te maken hebben. Vooral tegenwoordig komen we in aanraking met zoveel negatieve stoffen, medicijnen, voeding, vacins etc. etc. Dan... Näytä lisää
Ik lees de artikelen van LBN altijd met veel interesse en plezier. Ze delen nuttige informatie waar ik soms iets mee doe, zeker als het om voeding gaat. Ik heb nog geen producten bij hun gekocht, ma... Näytä lisää
Diagnose: knie artrose, complexe meniscus scheur. Symptomen: helse nacht pijnen,met geen medicatie te verbeteren. Orthopeed chirurg advies: nieuwe knie. CB pleisters gekocht en sinds dien zijn mij... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Inspireert mensen om hun eigen beste dokter te zijn, onafhankelijk van een industrie die er baat bij heeft wanneer jij ziekt bent. Bekend van de Leef Bewust Lifestyle School. 10.000 + tevreden klanten in het gebruik van de meest krachtige supplementen van Nederland.
De Nieuwe Erven 3 , 5431NV, Cuijk, Hollanti
- info@leefbewust.nu
- leefbewust.nu
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Smoothie challange gedaan
Smoothie challange gedaan. Werd goed op de hoogte gehouden elke dag. Smoothies waren lekker en goed te maken. Was betaalbaar. Ook leuk om met anderen samen te doen en ervaringen te lezen
Snel, betrouwbaar en kwaliteit.
Al een aantal jaren neem ik in vol vertrouwen de capsules kurkuma. Als kritische klant kan ik het product aan iedereen aanbevelen. Een fijne service en een super snelle levering is gegarandeerd.
Snel geleverd
Goed en eerlijk bedrijf
Goed en eerlijk bedrijf. Wat je koopt komt altijd snel en goed verpakt binnen. Als je vragen hebt krijg je altijd antwoord.
Super snelle levering
Super snelle levering.
Nog weinig effect vernomen. Eerst 1 toen 3 nu heel pipet druppels. Ik weet het niet had meer verwacht
*Bijgewerkt aantal sterren na oplossing*Herroepen en ontbinden van de koop
** update, inmiddels heb ik mijn geld terug ontvangen en heb ook iets als tegemoetkoming gekregen, dit was niet nodig maar ben erg blij dat het is opgelost. Eind goed al goed, uiteindelijk een erg snelle reactie en afhandeling na deze klacht.** aantal sterren naar 3 gebracht aangezien de eerste aantal dagen het contact bijzonder slecht was, maar na het plaatsen van deze recensie werd het uiteindelijk goed opgepakt. 50/50- van 1 niet naar 5, maar naar 3 om die reden**
Ik heb iets aangeschaft, wel voor een laag bedrag. Binnen 24 uur heb ik een mail gestuurd om de koop te ontbinden. In hun eigen voorwaarden staat dat je de koop kan niet herroepen wanneer de online cursus perdirect en volledig beschikbaar is. Ik heb het 24 juni aangeschaft, 25 juni wil ik de koop ontbinden en ze houden zich voor €10,- vast aan eerder genoemde voorwaarden maar ‘vergeten’ het volgende deel in de alinea waarin staat dat de cursus volledig en direct beschikbaar moet zijn
De cursus is pas 1 juli beschikbaar.
Blijkbaar zitten ze zo verlegen om die €10,- en proberen ze die alsnog afhandig te maken van iemand die gewoon in haar recht staat volgens hun eigen voorwaarden.
Artikel 4d is dit op de website van Leef bewust.
Jammer dat ze dit op deze manier doen, ik vraag me hierdoor ook af of ze wel zo goed zijn als ze zich voordoen, gezien er zo enorm moeilijk word gedaan
Ik heb een 1e mail ontvangen op mijn koop ontbindings mail, daarin werd door mevrouw aangegeven, en ik quote
‘Dank voor je mail.
Op deze actie is geen garantie mogelijk. Zie ook onze voorwaarden op de website.
Ik wil je uitnodigen om, nadat je toegang hebt, toch een kijkje te nemen en wellicht mee te doen.. je pikt er altijd iets van op!
Hopelijk zien we je in de School, onze leeromgeving!
Met bewuste groet,’
Ook hierin geeft ze aan dat er geen toegang is op dit moment.
Een 2e mail verzonden, daar net antwoord op gekregen met een foto van alleen deel 4.2 (a en b) dus wederom een reactie terug gestuurd daarop met een foto van deel 4d

Vastaus yritykseltä Leef Bewust Nederland
Probiotica
Naast de goede tips en adviezen van Leef Bewust, ben ik zeer tevreden over de probiotica. Altijd veel darmklachten gehad en daarom de keuze gemaakt voor deze probiotica met goed resultaat. Minder opgeblazen, minder geborrel en geen obstipatie klachten meer. Ik slik het nu 2 maanden! Blij mee.
Top team 👌🏼
Jullie geven hele goede tips in verstaanbare taal 👌🏼
Jullie vertellen niet zó maar iets maar hebben alles grondig uitgepluist en passen het zelf toe 👍🏼.
Respect voor jullie werk en het willen delen van jullie kennis 🙏
Goed advies
Er wordt zeer goed advies gegeven, waardoor ik een bestelling plaatste.
De bezorging ging daarna super snel
Ik ben blij met leeft Bewust.
Zij hebben mij de ogen geopend.
Zij hebben mij de ogen geopend over hoe wij door de jaren heen vergiftigd worden en voorgelogen. Alles wordt goed onderbouwd en uitgelegd. Ik ben nu zo'n beetje mijn eigen dokter.
Goede service. Top producten
Goede service en duidelijke communicatie. Top producten
Ik vind dat alles heel helder en…
Ik vind dat alles heel helder en eerlijk wordt uitgelegd. En de supplementen zijn uitstekend.
Goede mails met informatie
Goede mails met informatie, ik lees het altijd met plezier en volg de adviezen op. Goede onderbouwing die ik ook bevestigd zie vanuit andere kanalen.
Fijne producten en snelle levering
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.