Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Näytä lisää
Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Anders dan de naam discounter doet denken is dit een bedrijf waar je veilig kunt kopen. Men levert snel en als je teleurgesteld bent in het product krijg je je geld terug. Zal er zeker weer kopen.
Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.
Koningsbeltweg 51, 1329 AE , Almere, Hollanti
- 036 525 1444
- info@ledlichtdiscounter.nl
- ledlichtdiscounter.nl
On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snel en als omschreven
Ik heb nog steeds mijn geld niet retour…
Ik heb nog steeds mijn geld niet retour gekregen

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter
Prima lampen voor een goede prijs en…
Prima lampen voor een goede prijs en snel geleverd
Slechte retourvoorwaarden
Slechte retourvoorwaarden. Als de lampen anders uitpakken dan je had gehoopt betaal je zelf de retourkosten van €7,95. Volgende keer lekker bij bol.com bestellen dus.

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter
Ze hebben alles wat ik zocht.
Ze hebben alles wat ik zocht.
De gehanteerde prijzen zijn top.
De keuze is reuze.
En duurzaam door zelf af halen.
Met de fiets dus.
Snelle service goed product zoals beschreven
Artiekel was zoals beschreven en van goede kwalitijt snel verzonden
Mooie verlichting railspots
We gaan ons appartement inrichten met allemaal dezelfde railspots.
Zo wat we hebben gezien effe uit de verpakking
Zijn ze heel mooi.
1 minpunt wat we ontdekt hebben is:
Dat de lampjes erin doen een heel karwei is met die veer.
Maar eenmaal erin hopen we dat ze dan ook lang mee gaan.
Artikel voldoet aan de verwachting en…
Artikel voldoet aan de verwachting en is snel geleverd.
Precies geleverd wat besteld.
Precies geleverd wat besteld.
Goed verpakt en snelle service.
Professionele leverancier
Een goed product met een goede prijs/kwaliteit verhouding
Lamp voor keukenkastje
Precies het artikel wat we zochten tegen een fijne prijs. Na wat bezorgperikelen met DHL meteen een oplossing geboden.
Snel geleverd
Snel geleverd. Kwaliteit kosten prima lampen.
Klantgericht en goede sercice
Je wil producten aankopen !!!
Je wil producten aankopen. In het winkelmandje 8x TL van 120cm en nog wat andre dingen , afrekenen bedrag zonder verzendkosten . Plots zijn de verzendkosten 24,95€. Er staat vanaf 150cm en groter of langer zijn de verzendkosten hoger .
Bij mijn weten is 120cm geen 150cm .
Ok geen probleem mooi mannetje op de site klik hier voor vragen .
Dit gedaan tot op heden nog geen reactie van dat mooie mannetje .
Wat wel heel snel was is de volgende mail
Herinnering: Jouw winkelwagen is nog gevuld .
Tot meerdere keren toe . Reactie op vragen is een stuk minder snel .
Dus bij deze laat maar .
Beste,
Ongelooflijke reactie 🤮
Jullie kunnen toch lezen 120 is geen 150.
Trouwens op deze vraag hebben jullie geen reactie op.
Ook niet via mail.
Aan iedere lezer probeer maar eens TL led te kopen van 120 dan is het plots 24,95 verzendkosten. Doe maar als jullie doof en blind zijn..

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter
Wat een bar slechte klantenservice
Laadstekker gekocht met verzendkosten. Stekker laad niet op de muurlampjes. Meld dit en vraag een retourbon aan. Mijn broek zakt hiervan af. Moet ik weer € 5.95 retour betalen wat dus niet werkt.
Wat een slechte klandizie. ik koop er nooit meer.

Goede producten
Goede producten, heldere communicatie en mooie prijzen. Kortom top!
Prima verlopen
Prima verlopen, aangekomen op afgesproken tijd en uur.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.