Ledlichtdiscounter Arvostelua 686

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Anders dan de naam discounter doet denken is dit een bedrijf waar je veilig kunt kopen. Men levert snel en als je teleurgesteld bent in het product krijg je je geld terug. Zal er zeker weer kopen.

Saanut 5/5 tähteä

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

4,1

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Goed voor mooie prijs

Helaas wat ik wilde niet op voorraad maar werd een alternatief aangeboden wat nog goedkoper bleek en automatisch geld retour wat ik teveel betaald had, en lampen alsnog snel in huis

3. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

ik koos after-pay als betaalmiddel

ik koos after-pay als betaalmiddel, kreeg toen bericht dat het artikel pas verzonden zou worden na betaling.

20. joulukuuta 2025
Ledlichtdiscounter-logo

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Beste Rien,

Dank u wel voor uw bericht.

Betalen via AfterPay (Klarna) betekent inderdaad dat u achteraf kunt betalen. Het is echter wel nodig dat de AfterPay/Klarna-aanvraag eerst volledig wordt afgerond en door Klarna wordt goedgekeurd. Pas na deze autorisatie kunnen wij de bestelling aan onze kant verwerken en verzenden.

Het gaat hierbij dus niet om het voldoen van de betaling vooraf, maar om het succesvol doorlopen van het goedkeuringsproces bij Klarna. Zodra dit is bevestigd, wordt uw bestelling automatisch verder in behandeling genomen.

Mocht u hierbij vragen hebben of hulp nodig hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

herlevering na schade

mijn eerste levering is verongelukt in het transport. Onmiddellijk telefonisch melding gedaan. Dit is erg professioneel opgelost en in no time werden de nieuwe aangeleverd. Top !!!

5. tammikuuta 2026

Een ramp qua service!

Een ramp qua service!
2de Ledvance breedstraler met defecte sensor. Insinueren dat dit te wijten is aan een door mij verkeerd gemaakte aansluiting (terwijl de 2de ledstraler wél 7 maanden perfect heeft gewerkt). Wat is het nut van 5 jaar garantie als Ledlichtdiscounter niet eens meer reageert?

31. joulukuuta 2025
Ledlichtdiscounter-logo

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Beste Paul

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te vernemen dat u ontevreden bent over de gang van zaken en dat uw tweede breedstraler inmiddels ook een defect vertoont.

Graag willen we vooropstellen dat wij niets willen insinueren met betrekking tot uw vakmanschap. Het is echter een standaard onderdeel van ons garantieproces om te verifiëren of de installatie volgens de voorschriften is uitgevoerd. Dit doen wij niet om de verantwoordelijkheid af te schuiven, maar om externe factoren uit te sluiten en u in de toekomst een werkende oplossing te garanderen.

Het feit dat de lamp zeven maanden correct heeft gefunctioneerd, nemen wij uiteraard mee in de beoordeling. Als u ons kunt bevestigen dat de aansluiting volledig conform de handleiding is uitgevoerd, zullen wij dit direct meewegen in de verdere afhandeling van uw garantieaanvraag.

Wij streven ernaar om de beloofde garantieperiode waar te maken en willen dit dan ook graag correct met u oplossen.

Saanut 5/5 tähteä

Prima service ook na een jaar

Twee van de 32 geleverde lampjes bleken na een jaar kapot te gaan. Na een kort contact via de mail ontving ik twee nieuwe lampjes. Service zoals je het verwacht maken zij ook daadwerkelijk waar. Super.

8. joulukuuta 2025

Prima service

Prima service! Er was een probleem met mijn bestelling maar dat is keurig opgelost! Mijn complimenten!

15. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin