Ledlichtdiscounter Arvostelua 686

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Ik had er spullen besteld, maar ik kreeg geen melding van de koerier DHL dat de zending onderweg zou zijn, na contact met de webshop stuurde ze mij kosteloos een nieuwe bestelling toe nu via DPD koe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Verlichting was niet gelijk aan de beschrijving en duidelijk al eens teruggestuurd. Ik heb het geretourneerd maar kreeg niet het aankoopbedrag terug wegens 'geopende verpakking'. Nou dat was het dus... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Anders dan de naam discounter doet denken is dit een bedrijf waar je veilig kunt kopen. Men levert snel en als je teleurgesteld bent in het product krijg je je geld terug. Zal er zeker weer kopen.

Saanut 5/5 tähteä

Dinsdagavond laat besteld, donderdag ochtend in de bus. Een groot assortiment, wat je ook zoekt qua verlichting hier vind je dat, voor ongelofelijk lage prijzen en razendsnel bezorgd. Ik heb verder ni... Näytä lisää

1. Sähköyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Goedkoopste led-verlichting van Nederland. Led spots, led panelen, led lampen, led railspots en led tl buizen met 3 jaar garantie.

4,1

1 tähti

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

1 artikel besteld en 3 slechte ervaringen ontvangen

1. De bestelde plafondspot had volgens de website een levertijd van 1 dag. Dit bleek meer dan een week te zijn.
2. De ontvangen plafondspot is van slechte kwaliteit en heeft een verbogen metalen buitenkant en een lakbeschadiging.
3. Op mijn retouraanvraag is na 5 dagen nog steeds niet geen reactie gekomen. Mail is niet beantwoord. Telefonisch 15 minuten in de wacht gestaan. Heb het maar opgegeven.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Het is vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen dit graag netjes voor je oplossen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@ledlichtdiscounter.nl
, zodat zij je retour en klacht direct kunnen behandelen.

Jammer

tot mijn verbazing sturen ze een lamp (glas) in een envelop

resultaat= ontvangst een envelop vol scherven = Pech

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Het spijt ons om te horen dat je bestelling op deze manier is aangekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen goed hoe teleurstellend het is om een kapot product te ontvangen.

Zou je ons een e-mail willen sturen met je ordernummer en eventueel een foto van de ontvangen zending? Dan kan onze klantenservice dit direct voor je oppakken en samen met jou naar een passende oplossing zoeken.

Alvast bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak.

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd, moet eerst beoordeeld worden wie voor de retourkosten moet opdraaien, en dan duurt het echt weken voordat je je geld terugkrijgt, niet best

9. maaliskuuta 2026

Beste Ray,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wanneer er sprake is van een verkeerd geleverd artikel, kijken wij eerst even mee naar de bestelling om vast te stellen wat er precies is misgegaan. Op basis daarvan bepalen we ook hoe de retourzending het beste geregeld kan worden. Ons doel is altijd om dit zo snel en netjes mogelijk voor u op te lossen.

Het spijt ons dat u het proces als lang heeft ervaren. Zodra een retour bij ons is verwerkt, wordt de terugbetaling zo snel mogelijk in gang gezet.

Mocht uw kwestie nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan helpen wij u graag verder. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice met uw bestelnummer, zodat we direct met u mee kunnen kijken.

Team Ledlichtdiscounter

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. In gebreke stelling gemaild, nu afwachten of ze het bedrag terugstorten

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen u hier graag bij en willen dit probleem samen met u oplossen.

Wilt u alstublieft rechtstreeks contact met ons opnemen via onze klantenservice? Dan kunnen we uw bestelling direct nakijken en samen zoeken naar een passende oplossing, zoals een herlevering of terugbetaling. We denken graag met u mee en hopen dit snel voor u in orde te maken.

Helaas is het product nooit bezorgd

Helaas is het product nooit bezorgd
Weet niet waar schuld ligt. Wel mijn geld terug gehad

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Jammer dat de bezorging is misgegaan! Helaas hebben wij geen invloed op het sorteerproces van de koerier, maar we hebben dit direct opgelost door het volledige bedrag aan je te crediteren.

Bedankt voor je geduld en hopelijk tot de volgende keer.

Saanut 2/5 tähteä

Geen levering?

Of de artikelen goed van kwaliteit zijn weet ik na 2 weken nog steeds niet.
Snelle levering??
Helemaal geen levering helaas, wel de melden van DPD dat er geleverd is?
En dan vertrouwt Ledlichtdiscounter zijn eigen klanten niet!
DPD heeft een kras voor ontvangst als bewijs gestuurd en daarmee zou worden aangetoond dat er geleverd zou moeten zijn?
Heel jammer dat Ledlichtdiscounter de zogenaamde handtekening van DPD met een kras naar boven en naar beneden als een betrouwbare handtekening ziet en ik nu al 2 weken op mijn bestelling voor een waarde van maar liefst € 2,00 moet wachten tot dat het onderzoek tussen Ledlichtdiscounter en DPD is afgerond?

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ledlichtdiscounter

Wat vervelend om te lezen dat je jouw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een leveringsmelding te krijgen, terwijl je niets in handen hebt. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden – ook niet bij een bestelling van € 2,00.

Allereerst: we geloven wat je aangeeft. Als jij zegt dat het pakket niet is ontvangen, dan nemen we dat serieus. Tegelijkertijd zijn wij bij dit soort situaties verplicht om een officieel onderzoek te laten uitvoeren door de vervoerder, in dit geval DPD. Zij registreren leveringen, inclusief een ontvangstbevestiging, en op basis daarvan starten zij een interne controle.

De “handtekening” waar je naar verwijst is de registratie die de chauffeur bij levering heeft vastgelegd. Wij begrijpen dat dit voor jou niet voelt als overtuigend bewijs. Juist daarom laten we DPD dit verder onderzoeken. Pas wanneer zij hun onderzoek hebben afgerond, mogen wij de volgende stap zetten, zoals een vervangende levering of een andere passende oplossing.

We realiseren ons dat het vervelend is dat dit proces tijd kost. Helaas hebben wij hier geen directe invloed op, maar we blijven het dossier actief volgen en houden contact met DPD om dit zo snel mogelijk af te ronden.

Zodra er een terugkoppeling is, nemen we direct contact met je op.

mijn geld snel terug.

ik heb een lichtslang met te sterk licht gekocht bij ledlichtdiscounter. ik mocht deze ruilen.
bij retouneren ging niet alles goed, maar kreeg mijn geld toch snel terug. top service.

13. helmikuuta 2026

Uitstekende service!

Ik had mijn benodigde materialen snel gevonden op de website.
Verzending snel in huis, bezorger heeft een klein defect veroorzaakt.
Na fijne en duidelijke communicatie snel opgelost, wat een superservice.
5 sterren zeker verdiend.

11. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Brilliant service and really good prices

Brilliant service and really good prices. I couldn't track my order due to problems with DPD-logistics, and the Ledlichtdiscounter team sent it a second time. Both orders came, and I left the second order. And again, the guys made a nice step and didn't charge me for the transport for the second parcel!

4. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde lampjes besteld, slechte service!!

Verkeerde lampjes besteld.
Gemaild met de servicedesk, advies gevraagd over juiste lampjes en ruilen. Standaard antwoord gekregen dat je de voor de verkeerde lampjes een retour ticket kon kopen.
Slechte service, geen advies gekregen.
Wij kopen daar absoluut geen lampjes meer!!

3. helmikuuta 2026

Geachte Jan van der Lee

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de indruk die wij willen achterlaten, en wij begrijpen goed dat dit teleurstellend voor u is geweest.

In ons systeem kunnen wij helaas geen eerdere inhoudelijke contactmomenten terugvinden waarin om advies is gevraagd. Het is daarom mogelijk dat er iets mis is gegaan in de communicatie, wat wij natuurlijk erg jammer vinden.

Wij nodigen u graag uit om opnieuw contact met ons op te nemen via onze klantenservice, met vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag met u mee om te zien welke lampjes u nodig heeft en wat wij kunnen doen om u alsnog zo goed mogelijk te helpen.

Wij hopen dat u ons die kans wilt geven.

Klantenservice

Zeer goede service

Zeer goede service. Zeggen 3 jaar garantie te geven op tl's. Wanneer na een dik jaar 4 tl's niet meer werken, worden er 4 nieuwe opgestuurd.

20. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin