Saanut 1/5 tähteä

Dålig kundservice. Det har snart gått fyra veckor sedan min leverans skickades och de kan inte svara på vart produkterna är någonstans. Nu har jag fått reda på att paketet inte skickats från Sverige... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att i programmet skapa den bricka man önskar. Jag tycker att den bricka, som ser ut som ett hundben i silver, var i finare skick än jag förväntat mig. Runda fina kanter, blank yta och bra gravyr.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra information från kundservice då leveransen tog lite längre tid än väntat. Produkten, gravyr på rund ID-bricka, har utsökt (topp) kvalitet och finish. Produkten kom i produktpåse av hög kvalitet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Frakten tog cirka tre veckor, men när jag kontaktade företaget och undrade om leveransen fick jag mycket bra bemötande. När jag fick brickan med tillhörande sammetspåse blev jag mycket nöjd med både b... Näytä lisää

3,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Bedrägliga!

Beställde för över två veckor sedan och fortfarande ingen leverans.
Mailat och de påstår att de inte har spårningsnummer. Osersösa och bedrägliga!

29. lokakuuta 2024

Scam

Tyvärr glömde jag läsa här innan jag beställde. Dom påstår att paketet är skickat men finns ingenstans som man kan hitta något spårningsnummer. Har försökt kontakta kundtjänst på olika sätt i över en vecka utan svar. Beställ inte här!!

8. syyskuuta 2024

Fina ID-brickor!

Jag är jättenöjd med mina två ID-brickor. Snygg design
och bra kvalitet. Känns lite tyngre än de vi har haft tidigare. Rekommenderar!

5. syyskuuta 2024

ID-BRICKA HUND

Kan varmt rekommendera företaget. Mycket fina produkter och fin gravering. Snabb återkoppling vid frågor och ett trevligt bemötande i kundtjänst.

3. syyskuuta 2024

Väldigt fina brickor!!

Väldigt fina brickor, jag köpte tre svarta runda med sten på. Jag va rädd att de skulle se stora ut på våra chihuahua-blandraser men de ser jättefina ut!

26. heinäkuuta 2024

High quality

We are very happy with the dog tag that we ordered. Many varieties to chose from, easy to order, favourable price and - not least - a high-quality product.

25. huhtikuuta 2024

Mycket fina produkter

Mycket fina produkter, lite längre leverans eftersom det kommer från usa. Var lite rädd att jag skulle inte få mitt efter jag läste dom senaste recensioner men det tog ca 2 veckor.

10. toukokuuta 2024

Väldigt fina produkter

Väldigt fina produkter, köpte två fina id brickor till valpen en guld och en med kungakrona, och det ryms både hans namn och vi lade till våra två telefonnummer. Är supernöjd!

20. lokakuuta 2023

Lurendrejeri

Lurendrejeri! Spara dina pengar och beställ någon annan stans. Du kommer inte att gå någon vara och kundtjänsten svarar ej.

10. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

I couldn’t be happier with my online…

I couldn’t be happier with my online shopping experience. Their website was user-friendly, making it easy to find the perfect item. The checkout process was smooth, and I received my order promptly. The purchase arrived in excellent condition, exactly as described on their website. I’m thrilled with the quality and will definitely shop here again in the future. Highly recommended!”

21. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Good looking and good service.

Plain and simple web site. Quick Order acknowledgement. Quick reply when I asked for advise about shipment. I didnt know that items were delivered from Switzerland so I expected delivery earlier based upon shipping date. Got my delivery the same day I asked for info. I'm very pleased with the ID tags. Good looking and easy to read.

20. syyskuuta 2023

Amazing quality

Amazing quality. Other ones I bought were badly ingraved or dubious quality, this dog tag has outstanding quality. Seller also very communicative, can highly recommend

18. elokuuta 2023

Fin namnbricka till hund

Enkelt att beställa och hyfsat snabb leverans. Jättefin namnbricka i hög kvalitet. Beställde minsta modellen (hundben) och fick plats med namnet på framsidan och två mobilnummer på baksidan. Jättenöjd!

11. heinäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin